21.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

https://www.gscimbom.com/forum/thre...n-sarki-yarismasi.154982/page-31#post-7377891

Bu yarışmada hileyle,hurdayla son dakikada elimden aldın 1.liği.Bunu unutmadım. Yeni,saf ve genç bir moderatördüm.Ancak sen hileyle 1.liği elimden aldın üstelik son oyla bunu başardın. @Osman Uzdu sayfayı incelersen jüri olmasından en çok benim nefret ettiğimi anlayacaksındır. İşte Alpay o günden beri seni 1.yapmamak için her şeyi yaptım ve 15 yarışma boyunca intikam aldım senden.

Emrah yine bombayı bıraktı ortaya gitti. :D

Alpay tapeler çıktı olm. adımızı kullanmışlar.

Şu oyun müzikleri muhabbetini ciddi isteyenler toplansın yeter sayıya ulaşırsanız gerekirse başına eurovision ekini atmadan ayrı bir oyun gibi yapalım.

Radyolu olur yeterli adam bulursanız.

Şu oyun müzikleri muhabbetini ciddi isteyenler toplansın yeter sayıya ulaşırsanız gerekirse başına eurovision ekini atmadan ayrı bir oyun gibi yapalım.

Ben sadece FM oynuyorum onu nasıl yapacağız? Müzik yok onda. Çalıştırdığım takımın marşını koysam olmaz mı?

https://www.gscimbom.com/forum/thre...n-sarki-yarismasi.154982/page-31#post-7377891

Bu yarışmada hileyle,hurdayla son dakikada elimden aldın 1.liği.Bunu unutmadım. Yeni,saf ve genç bir moderatördüm.Ancak sen hileyle 1.liği elimden aldın üstelik son oyla bunu başardın. @Osman Uzdu sayfayı incelersen jüri olmasından en çok benim nefret ettiğimi anlayacaksındır. İşte Alpay o günden beri seni 1.yapmamak için her şeyi yaptım ve 15 yarışma boyunca intikam aldım senden.

yuhhhhhh en son böyle empati kitabının sonunda şaşırmıştım. oradakı eleman gibi bir son yapmışın emrah.

ama bunu keşke baştan anlatsaydın :(

konsept olursa guzel olur

elemeli de yapilabilir ,ilk 32-16-8 diye giden ,uzun soluklu yarismalar

vs.vs

Kurnazca ama olmaz.

Bilenler biliyordur bir süre dergilerde oyun tanıtımları yazmıştım. Byte Türkiye dergisinde. O yüzden bu konuya eğildim gerçi yeni oyunları falan pek bilmem ama eski oyunlar ve soundtrackleri ilgi alanım diyebiliriz.

İyi bari sonunda şeytanın bacağını kırdık o zaman. :D

O yarışmada bırak hileyi, sürülen tarlaları biçecek kadar bile vaktim yoktu yalnız. :)

Bu süreçte ise kıllandığım tek nokta Kerim Zengin'in aniden sahneden çekilmesi oldu, demek ki boşuna değilmiş hiç birşey.

İyi bari sonunda şeytanın bacağını kırdık o zaman. :D

O yarışmada bırak hileyi, sürülen tarlaları biçecek kadar bile vaktim yoktu yalnız. :)

Bu süreçte ise kıllandığım tek nokta Kerim Zengin'in aniden sahneden çekilmesi oldu, demek ki boşuna değilmiş hiç birşey.

yazıklar olsun:mad:

130207_melo_tukuruk.hlarge.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt