21.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpay bundan sonra işin zor aga. Emrah kara listeye aldı. Lobiden ihraç yedin. Yani birileri operasyon için düğmeye bastı. :(

Alpay bundan sonra işin zor aga. Emrah kara listeye aldı. Lobiden ihraç yedin. Yani birileri operasyon için düğmeye bastı. :(

Emrah kara listeye almaz beni.

Bu yarışmayı en çok onunla sevdiğimi kendisine defalarca söyledim.

Diğer yarışmalarda sonuncu olsam bile üzülmezken burada üzülüyorsam bu verdiğim değeri gösterir.

Alırsa da canı sağ olsun. Emrah bizim kardeşimizdir, yeter ki kırgınlık olmasın.

Serkan-Osman'ın dediklerinden ise hiç bir şey anlamadım henüz maalesef. :(

gerekli ultimatomu pm yoluyla vereceğim kardeş, osman beyi meşgul etmeyiniz, yeni üye alımı ile uğraşmakta şu an

Emrah kara listeye almaz beni.

Bu yarışmayı en çok onunla sevdiğimi kendisine defalarca söyledim.

Diğer yarışmalarda sonuncu olsam bile üzülmezken burada üzülüyorsam bu verdiğim değeri gösterir.

Alırsa da canı sağ olsun. Emrah bizim kardeşimizdir, yeter ki kırgınlık olmasın.

Serkan-Osman'ın dediklerinden ise hiç bir şey anlamadım henüz maalesef. :(

Bu kadar ciddi yazdığına göre benim de dediklerimden bir şey anlamamışsın demek :D

Şimdi geldim eve.

Mevzu nedir beyler.

Hangi nifak tohumlarını kim ekti böyle. :grumpy:

Ne yaptığımı bilsem cevap vereceğim.

lütfen işi daha fazla zorlaştırma. denedik olmadı. anlayışla karşılıycağını düşünüyoruz. başka lobilerde aradığını bulabilirsin. sorun sende değil lobimizde l demek isterdik ama haksızlık etmiş olurduk. üzgünüz. az öncede dediğimiz gibi son bir defa savunmanı serkana ilet ondan sonra birdaha polemiğe girmemek en doğrusu olacak. saygılarla.

33.dereceden eski lobidaşın.

bana bi tek iskemlenize tekme atmayı bırakmıssınız .

teşekkürler heşey için. bahtınız hırsınız kadar karanlık olmaması dileklerimle.

the end.

İthamlarınıza onurlu duruşum ile verdiğim söz üzerine sizi birinci yaparak cevap vereceğim Osman Bey.

Kurucularından olduğum lobiden atılmak onur kırıcı olsa da biz de verilen sözden dönülmez.

İthamlarınıza onurlu duruşum ile verdiğim söz üzerine sizi birinci yaparak cevap vereceğim Osman Bey.

Kurucularından olduğum lobiden atılmak onur kırıcı olsa da biz de verilen sözden dönülmez.

karşimmmmmmm

1401796483154.gif

dönebilirsin 33.dereceden lobi koltuğuna.masama gelen işlediğin tüm suçları şuan yaktım. yeniden bizimlasın.

@Serkan Şakrak üzgünüm yeniden bizimle değılsın. atıldın

url-17.gif

Beyler şaka maka baya duygulandım. :D nerden aklınıza geliyor böyle şeyler

4 şarkı arasında kalınmıştır , bu sefer yarışma dışında kalmayı tercih edecek birisinden seve seve yardım alınır... :moody:

Şu yarışma açılsın da kafam dağılsın biraz.

Kafayı yedim resmen son 2 saatte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt