#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Misimovic'e yapılanların haklı olduğunu hiçbir aklıbaşında insanoğlu açıklayamaz. Elimize yüzümüze bulaştı bu iş. 8 milyon Euro'ya transfer edilen, kendisine de yıllık 2,5 milyon euro verilen adamın 9 maç sonunda sudan sebeplerle/bahanelerle kadro dışı bırakılması tamamen yönetimin acizliğidir. Dünyanın hiçbir yerinde de görülmemiş bir iştir. Adnan Polat futboldan anlamadığını iddia ediyor, biz Hagi'ye yetki verdik diyor. Madem futboldan anlamıyorsun, ekonomiden de mi anlamıyorsun? Kulübün parasının senelerdir göz göre göre sokağa atılmasına izin veriyorsun.

Eğer gerekçesi telefonda kahkaha atmasıysa...

1-Saha içinde araba satan.. (Serdar Özkan)

2-Karabükspor maçının devre arası 2-0 yenikken saha içinde şakalaşan (Emre Çolak,Ali Turan,Sabri,Mustafa Sarp)

3-Dandik bir Avrupa takımına elendiğimizde dışarıda taraftar var mı diyerek yavşak gibi sırıtan sözde kaptan (Ayhan)

4-Defalarca hata yapmasına rağmen Rijkaard'ın son şansı diyerek hocasını aşağılayan (Servet)

Şimdilik aklıma gelenler,eğer gerçekten tek sebi buysa forza Misimoviç!

Yapılması gereken neydi peki;

1-Hocasının onu uyarması..

2-En kötü kesilecek para cezası..

A2'ye atmalar,sonrada satmalar..

Oyuncunuzu yerin dibine sokup,nasıl satabilirsiniz ki!

Tamamen bir fiyasko!

bos konusuyorsun adamin almanyada meslek ahlaki var burdami yok

Sende bi bok bilmeden atıp tutuyorsun.Misimovic banka kredisiyle alındı.Mecburen leasing kullanıldı.(aslında leasingde değil bi nevi ipotek yöntemi gibi birşey ama tam adını bılmıyorum bazıları gibi sacmalamamak lazım) Hani kıçından birşeyler uyduruyorsun ya insanı dinden çıkartıyorsun.Kiralık futbolcuyu borsaya nasıl bildiricek Galatasaray A.ş söylermisin ? Saçmalamayı kes bilmiyorsan oku,araştır öyle konuş

yok yahu bak adam bugun nedemis

hagi bana kadro disi oldugumu soylemedi diyor:)

baskasi soyledi diyor

ey hagiyi taniyan GS taraftari

Sergene bile agzinin payini vermekten kendini alamayan HAgi bu

baskasina mi kovduracak misiyi:)

biraz algoritma rica ediyorum azcik

cok degil yahu

Sende bi bok bilmeden atıp tutuyorsun.Misimovic banka kredisiyle alındı.Mecburen leasing kullanıldı.(aslında leasingde değil bi nevi ipotek yöntemi gibi birşey ama tam adını bılmıyorum bazıları gibi sacmalamamak lazım) Hani kıçından birşeyler uyduruyorsun ya insanı dinden çıkartıyorsun.Kiralık futbolcuyu borsaya nasıl bildiricek Galatasaray A.ş söylermisin ? Saçmalamayı kes bilmiyorsan oku,araştır öyle konuş

Offf, saçmalamışsın ayrıca terbiyesizleşmişsin. Hiçbirşey bilmeden sallıyorsun. Sen kimsin meslek ahlakı konusunda atıp tutacak?

Kiralık adamla nasıl 4 senelik anlaşma yapılıyor, bunu da açıkla, aydınlat bizi. Ama saçmalamadan ve sallamadan.

https://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7693.php

"Profesyonel oyuncu Zvjezdan Misimovic için VfL Wolfsburg ile vadeli transfer anlaşması imzalanmış olup 2010-2011 sezonunda 2.500.000 Avro, 2011-2012 sezonunda 2.500.000 avro, 2012-13 sezonunda 2.000.000 avro ödenecektir.

Misimovic ile yapılan dört yıllık kontrat süresince oyuncuya yıllık 2.100.000 Avro Sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir."

"Profesyonel oyuncu Emiliano Insua Adrian Zapata için Liverpool FC ile satın alma opsiyonlu kiralama anlaşması imzalanmış olup 2010-2011 sezonunda 750.000 Avro ödenecektir.

Oyuncuya 2010-11 sezonunda yıllık 1.060.000 Avro Sabit transfer ücreti ve 8.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir."

Sen daha kiralama anlaşması ile transfer anlaşmasının arasındaki farkı bilmiyorsun. Bilmiyorsan, susacaksın.

:)

leasin degilmi:)

zuhahahahhahahaha

hadi ceza yemek hosuna gidiyor sanirim kufur ederek falan

sakin ol

halka acik bir sirkette finans direktoruyum bana leasing ipotek falan anlatma

Adnan sezgin agziyla leasing le aldik dedi kendi kulagimla duydum

bunuda soylettinya helal olsun:)

simdi utandim bu lafimdan ama hakettin

:)

leasin degilmi:)

zuhahahahhahahaha

hadi ceza yemek hosuna gidiyor sanirim kufur ederek falan

sakin ol

pokemon seni

kucuk cocuk halka acik bir sirkette finans direktoruyum bana leasing ipotek falan anlatma

Adnan sezgin agziyla leasing le aldik dedi kendi kulagimla duydum

bunuda soylettinya helal olsun:)

simdi utandim bu lafimdan ama hakettin

Arkadaşım bu adam nasıl kiralık ve nasıl 4 sene anlaşma imzalanıyor da borsaya bildiriyor ?Sen nasıl finans direktörüsün kiralık bu adam diyorsun? Bu adam 4 senelik kiralanmadı ya :D Senin çalıştığın şirket beni ilgilendirir mi ? Bende Hyundaide çalışıyorum Finans danışmanı olarak daha yaşım genç yaptıklarım ortada senin gibi kendi mesleğimi ayyuka çıkartmadım.Meslek ahlakı aldığın paranın hakkını vermektir.En azından izlediğim maçlarında hiç kendini kasmadı bu arkadaş.Bırakın da gitsin.Benle lütfen polemiğe girme kalp kırmak istemiyorum.Söz verdiğim yerler var birdaha mesajıma alıntı yapma.

Arkadaşım bu adam nasıl kiralık ve nasıl 4 sene anlaşma imzalanıyor da borsaya bildiriyor ?Sen nasıl finans direktörüsün kiralık bu adam diyorsun? Bu adam 4 senelik kiralanmadı ya :D Senin çalıştığın şirket beni ilgilendirir mi ? Bende Hyundaide çalışıyorum Finans danışmanı olarak daha yaşım genç yaptıklarım ortada senin gibi kendi mesleğimi ayyuka çıkartmadım.Meslek ahlakı aldığın paranın hakkını vermektir.En azından izlediğim maçlarında hiç kendini kasmadı bu arkadaş.Bırakın da gitsin.Benle lütfen polemiğe girme kalp kırmak istemiyorum.Söz verdiğim yerler var birdaha mesajıma alıntı yapma.

arabam var 4 yil leasingle her gun biniyorum

amortizasyon tablosunu yollimmi analiz et

git oku

buarada fiancing ve leasing birbirinden farkli iki vadeli anlasma cesididir

birde reverse leasing vardir onu bilahare anlatirim

Nedir bu forumda ki bazi insanlarin cigeri bes para etmez adamlara saplanti derecesinde hayranligi .Adamin aciklamalarindan bile ne kadar burnunun havada,laubali bir herif oldugu ortada.Elanoyu'da boyle savundunuz 2 yildir ,keza rijkaardi'da ayni sekilde ,varsa yoksa isim,icraata bakan yok.Marka delisi cocuklar gibi hareket ediyorsunuz.Assagilik duygusu olan,kompleksli insanlarin davranis bicimidir bu.

Adamin dedigi lafalara bak ,Hagi'ye laf sokmalar,Galatasaray karar veremez,o karar verirmis filan.Kimdir misimovic Allah askina kac kurusluk adamda bu laflari etme cesaretini buluyor.Geldiginden beri ne oynamis,ayakta durmaktan aciz bir herif.Gitsin almanyada ne hali varsa gorsun,Galatasarayi cidddiye almazsan adami it gibi kapinin onune koyarlar boyle havlarsin iste.

Geri
Üst Alt