#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Karışsın, karışsın. Başkan ipin ucunu kaçırdık, takımla daha yakından ilgileneceğim diyor ya! Günaydın başkan, hayırlı günler dilerim maşallah!

Hagi'ye bu adami affet demek olmaz. Ancak Misimovic kendini affettirebilir. Oldu olacak Adnan basghan yarin obur gun soyunma odasina da girsin :o

Daha fazla Aziz özentiliği yapıp soyunma odasına da girmez herhalde. Oldu olacak adını değiştirsin, göbek adını Aziz falan yapsın. :)

Adam suçsuz olduğunu düşünüyor. Hagi'ye gider yapmadım, ben masumum hakim bey, bu da mı gol değil hakim bey :sad007:, diyor. Misimovic ağzıyla bir fenerli tutsa, bu saatten sonra Hagi'ye affettiremez kendini. Ya başkan araya girecek (ki bu dünyanın her yerinde olan birşey), ya da Misi bu diyardan gidecek.

Daha fazla Aziz özentiliği yapıp soyunma odasına da girmez herhalde. Oldu olacak adını değiştirsin, göbek adını Aziz falan yapsın. :)

Adam suçsuz olduğunu düşünüyor. Hagi'ye gider yapmadım, ben masumum hakim bey, bu da mı gol değil hakim bey :sad007:, diyor. Misimovic ağzıyla bir fenerli tutsa, bu saatten sonra Hagi'ye affettiremez kendini. Ya başkan araya girecek (ki bu dünyanın her yerinde olan birşey), ya da Misi bu diyardan gidecek.

Reis ben gormedim oyle birsey hic, Ingiltere'de, baskanlarin kulup sahibi oldugu yerde bile hocasiyla takisan adam kendini kapi disari bulur. Ben karistiklarini gormedim, karar menajerindir. Misal Stokelu James BT.

Misimovic'in de ben birsey yapmadim aphi tavri inandirici degil. Oyundan cikinca soyunma odasina gidiyor, sonra birkac haber cikiyor antremanda hararetli tartistilar diye sonra da adam kadro disi kaliyor. Agir bir ceza olabilir de Misimovic'in noluyor yha laflari luzumsuz. Hem hicbirsey yapmadan kadro disi kalsa diger oyuncular da huzursuz olur, napiyor bu HAGI diye.

Yav Abramovic Mourinho'ya gider yapmıştı Şevçenko'yu koy diye. Gerçi sonu kötü bitti ama...

Bayern'de Uli Hoeness'in van Gaal'a yaptığı giderlerin haddi hesabı yok. Toni ayrıldıktan sonra Gomez'i ve Tymoschuk'u oynatması için aylarca baskı yaptı, sonuç ortada.

Bu başka yerlerde de oluyor derken iki büyük örnek var.

Reo Coker, MON ile yumruk yumruğa girdikten sonra azıcık kadro dışı kalmıştı, sonra paşalar gibi de oynadı Villa'da.

Başkanın görevlerinden biri de kulübün menfaatlerini korumaksa bu saçmalığı sona erdirmeli. Misimovic'in kimseye zararı yok arkadaş! Temiz yüzlü, hafif tombul bir kardeşimiz, o kadar. Biraz da yetenekli.

Yav Abramovic Mourinho'ya gider yapmıştı Şevçenko'yu koy diye. Gerçi sonu kötü bitti ama...

Bayern'de Uli Hoeness'in van Gaal'a yaptığı giderlerin haddi hesabı yok. Toni ayrıldıktan sonra Gomez'i ve Tymoschuk'u oynatması için aylarca baskı yaptı, sonuç ortada.

Başkanın görevlerinden biri de kulübün menfaatlerini korumaksa bu saçmalığı sona erdirmeli. Misimovic'in kimseye zararı yok arkadaş! Temiz yüzlü, hafif tombul bir kardeşimiz, o kadar. Biraz da yetenekli.

Reo Coker, MON ile yumruk yumruğa girdikten sonra azıcık kadro dışı kalmıştı, sonra paşalar gibi de oynadı Villa'da.

yonetimin yapacagi sey ikisini ayni odaya sokmak olur yarim saat kaopiyi kitlersin

sonucuna katlanirsin

kalicak heralde

Şu adamın haline harbi üzülüyorum.Bu adama şans tanınmalı kesinlikle.

Misimovic biraz yetenekliyse cok yeteneklileri bilmek isterim.

Misimovic biraz yetenekliyse cok yeteneklileri bilmek isterim.

Misimovic hakkındaki görüşlerimi bilen bilir. Boldladığın kısım Misimovic'i beğenmeyenlere yönelik yapılmış bir önermedir. Aslında Misi oldukça yetenekli bir çocuktur.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Transfer sezonu'nun kapanmasına çok az bir süre kaldı artık. Bu adam gidicekse zaten sorun yok. Fakat kulüpte kalması durumunda bir şans daha verilemez mi? Bu iş bu kadar uzadığına göre basit bir olay olmasa gerek.

En azından kadro dışı bırakılmamalı ki önümüzdeki transfer sezonunda iyi paraya satabilelim.

Kimse bizim verdigimiz parayi vermez.

Wolfsburg da oynamaya devam etseydi EPL'ye 10 milyon a falan transfer olabilirdi. Dzeko oldu mesela. Ama Türkiye'de bile oynamıyorken kimse o parayı vermez.

Beyler Misimoviç 10 milyon euronun üstüne bir te şampiyon olunan sezondan sonra transfer olabilirdi. 28-29 yaşında adama hele de dağılmış bir haldeyken Wolfsburg kimse 6-7 milyon euronun üstünde vermez. İngiltere'den hiçbir kulübün de(alt sıradaki kulüpler hariç) bu adamı alacağını sanmıyorum.

Geri
Üst Alt