#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Beyler Misimoviç 10 milyon euronun üstüne bir te şampiyon olunan sezondan sonra transfer olabilirdi. 28-29 yaşında adama hele de dağılmış bir haldeyken Wolfsburg kimse 6-7 milyon euronun üstünde vermez. İngiltere'den hiçbir kulübün de(alt sıradaki kulüpler hariç) bu adamı alacağını sanmıyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam bir iki sene önce Arsenal ciddi ciddi istemişti bu elemanı.Halen iyi kötü piyasası vardır.

Yanlış hatırlamıyorsam bir iki sene önce Arsenal ciddi ciddi istemişti bu elemanı.Halen iyi kötü piyasası vardır.

2 sene önce şampiyon olduktan sonra işte Merih. Ondan sonraki Wolfsburg'un felaket sezonu sonrası isteyeni falan yoktu.

Bonservisini demistim, 7.5 milyon euro veren cikmaz bence hele bu saatten sonra.

Benim Galatasaray'da 10-12 maç gördüğüm o Misimovic, Premier Lig'de paspas olur..

Ben adamın kariyeri açısından üzülüyorum.Son senesi de takımının kötülüğüne rağmen gene istatistik olarak iyi işler yapmıştı.Yani son yılda asist ortalamaları falan iyidi. Ama takım bas bas orta saha diye bağırırken transferin son günü sırf şov olsun diye Misimovic'i alıp, arkasına Bamı mahkum eden yönetim yüzünden yanlış transferdi.

bukadar gündemde olan bir adamı çürüttük ve adam karakterini bir kere bozup sitem etmedi ben oynatılmasından yanayım hala

taksiti haziran ayinda.haziranda taksidini odemezsek wolfsburg a geri doner..

bu yazan bu transfer doneminde hic bilemeyen kisi degil mi...

Yok, bütün transferleri 1 gün öncesinden açıklamıştı. Yanıldığını görmedim henüz. Burda kesin bir dille konuşmamış yalnız.

ayrica osman tanburaci bugunku yazisinda misimovic icin 'Bir de bakarsınız af çıkar!' yazmis.

Takımın orta sahasında AMF yok beyler, Misi affedilsin.

Geri
Üst Alt