#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

ben Hagi aciklandigi gün söylemistim bu adami harcayacak diye. millet bana laf atmisti. her mac 60 da cikardi adami, sindire sindire bitirdi isini. Hagi takiminda bir Hagi istemiyor. adam yemin etmis resmen.

Düsünsenize fener aliyormus bu adami yemin ederim adamlarin tekrar 27 yasinda bir Alexi olur... ve bizde oturur kös kös bakariz... Alexten eksigi yok fazlasi var ama bizim basimizdada Hagi var :)

Kendinizi küçültmeyin beyler.

ben Hagi aciklandigi gün söylemistim bu adami harcayacak diye. millet bana laf atmisti. her mac 60 da cikardi adami, sindire sindire bitirdi isini. Hagi takiminda bir Hagi istemiyor. adam yemin etmis resmen.

adsziga.png

Rijkaard dönemi istatisliklerine baksana abi kanım dondu resmen..

hadi istatislik yapamıyosun bari kart ye lincoln bile çoğu maçlar kart yiyordu hırsından bu kadar laylaylom adam görmedim...

Alex ile Misimoviç kıyaslanamaz. Eğer kıyaslarsanız Süper Lig'in Bundesliga'dan daha üstün bir lig olduğunu savunmuş olursunuz.

Alex ile Misimoviç kıyaslanamaz. Eğer kıyaslarsanız Süper Lig'in Bundesliga'dan daha üstün bir lig olduğunu savunmuş olursunuz.

Bravo, çok güzel bir mantık! Kuranyi, Ailton gibi golcülerle de Baros kıyaslanamaz. Eğer kıyaslarsak Süper Lig'in Bundesliga'dan daha üstün bir lig olduğunu savunmuş oluruz!

Bahsettiğimiz ofansif orta sahalar. Alex İtalya liginden kovulmuş, vasat bir lig olan Süper Lig'de yıldızı parlamış bir oyuncudur. Misimoviç 2005-2010 yılları arasında Bundesliga''da istatistikleri alt üst ederek "en iyi ofansif orta saha" ünvanını almayı başarmış, bunun üstüne milli takımda yaptıklarıyla bunu tescillemiştir. Şampiyonlar liginde de üst düzey performanslar çıkarmıştır.

İşin özü Alex, Misimoviç kadar büyük bir oyuncu değildir. Süper ligde başarılı olmuş bir Brezilyalıdır.

Misimovic son 4 yılın Almanya'da en çok asist yapan oyuncusu.Sıradan bir takımı üst düzey bir takıma çeviren en önemli etkenlerden biri. Alex ise kendi takımında bile tartışılan bir adam.

Dzeko'nun Wolfsburg'dan ayrılışının nedenlerinden biri de Misi'nin gitmesi imiş.

TSL vasat bir lig olabilir ama istatistik kasmak en az Bundesliga kadar zordur. Misi'nin Wolfsburg üzerindeki etkisi büyüktür ama Alex'in fenerin üzerindeki etkisi de büyüktür; ki Alex sadece asist değil gol yükünü de çeker. Ayrıca ben istatistik delisi biri değilim. Genel olarak izleyici gözüyle baktığımda; top kontrolü, resesif ayağı kullanma, kafa şutları, dribbling, vücudu kullanma.. gibi parametrelerde Alex'i daha iyi buluyorum..

TSL vasat bir lig olabilir ama istatistik kasmak en az Bundesliga kadar zordur. Misi'nin Wolfsburg üzerindeki etkisi büyüktür ama Alex'in fenerin üzerindeki etkisi de büyüktür; ki Alex sadece asist değil gol yükünü de çeker. Ayrıca ben istatistik delisi biri değilim. Genel olarak izleyici gözüyle baktığımda; top kontrolü, resesif ayağı kullanma, kafa şutları, dribbling, vücudu kullanma.. gibi parametrelerde Alex'i daha iyi buluyorum..

Alex'i Almanya'da Hertha Berlin ayarında bir takımda bile oynatmazlar. İkisini teraziye koysan Misi her türlü üstün gelir.

Geri
Üst Alt