Efehan Yıldız
10 Numara!
- 14 Şubat 2009
- 12.866
- 13
- 1.363
Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic
Geri dön
Geri dön
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Demirkol:Misimoviç bu takımda yatarak oynar.
Takımın halinemi üzülelim? misiyi affedersek en azında bir yıldızımız var diyemi sevinelim?Mehmet Demirkol:Misimoviç bu takımda yatarak oynar.
Düsünsenize fener aliyormus bu adami yemin ederim adamlarin tekrar 27 yasinda bir Alexi olur... ve bizde oturur kös kös bakariz... Alexten eksigi yok fazlasi var ama bizim basimizdada Hagi var![]()
Mehmet Demirkol:Misimoviç bu takımda yatarak oynar.
Düsünsenize fener aliyormus bu adami yemin ederim adamlarin tekrar 27 yasinda bir Alexi olur... ve bizde oturur kös kös bakariz... Alexten eksigi yok fazlasi var ama bizim basimizdada Hagi var![]()
Bence Alex daha iyi bir oyuncu..
Kendinizi küçültmeyin beyler.
ben Hagi aciklandigi gün söylemistim bu adami harcayacak diye. millet bana laf atmisti. her mac 60 da cikardi adami, sindire sindire bitirdi isini. Hagi takiminda bir Hagi istemiyor. adam yemin etmis resmen.
Alex ile Misimoviç kıyaslanamaz. Eğer kıyaslarsanız Süper Lig'in Bundesliga'dan daha üstün bir lig olduğunu savunmuş olursunuz.
Bravo, çok güzel bir mantık! Kuranyi, Ailton gibi golcülerle de Baros kıyaslanamaz. Eğer kıyaslarsak Süper Lig'in Bundesliga'dan daha üstün bir lig olduğunu savunmuş oluruz!
TSL vasat bir lig olabilir ama istatistik kasmak en az Bundesliga kadar zordur. Misi'nin Wolfsburg üzerindeki etkisi büyüktür ama Alex'in fenerin üzerindeki etkisi de büyüktür; ki Alex sadece asist değil gol yükünü de çeker. Ayrıca ben istatistik delisi biri değilim. Genel olarak izleyici gözüyle baktığımda; top kontrolü, resesif ayağı kullanma, kafa şutları, dribbling, vücudu kullanma.. gibi parametrelerde Alex'i daha iyi buluyorum..