#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Elano ve Aydın kanat oynayacak, yani Kewell yedek, Misimovic ilk 11'de olacak. Benim bilgimde bu yönde.

Bence Misi'de Kewell 'da ilk 11...Son dakikalarda Elano girer..Elano Fener maçında ilk 11 çıkar.

Elano'nun 11 başlaması en büyük sürpriz olur.

Yılda 3.5 Milyon Euro ile rekor ücret alan bir adamın ilk 11'de başlaması hiç bir zaman süpriz olmaz. Ayrıca şimdi yine bir yerden baktım, Baros oynayamacakmış, Kewell en uçta oynayacakmış. Yani

-----------Kewel--------------

Aydın------Misimovic-------Elano

Tarzı bir hücum hattıyla çıkacağız sanırım.

Kewell, milli takimdan yorgun dönecektir. Üst üste 90 dakika oynadigi zaman vücudunun bunu kaldiramadigini da biliyoruz. Bence Kewell'in, fener macini da düsünerek, yedek kalmasi daha mantikli sanki.

Yılda 3.5 Milyon Euro ile rekor ücret alan bir adamın ilk 11'de başlaması hiç bir zaman süpriz olmaz. Ayrıca şimdi yine bir yerden baktım, Baros oynayamacakmış, Kewell en uçta oynayacakmış. Yani

Baros oynayabilir bence.

Ama riske etmek istemeyeceğinden 2. yarı girer büyük ihtimal.

Kewell--->Baros

Elano--->Pino

Misimovic---->Sarp değişiklikleri olur.

Sarp girsin istediğimden değil öyle olur yani :).

Baros oynayabilir bence.

Kewell--->Baros

Elano--->Pino

Bence de Sarp girsin, Barış Fenerbahçe maçına kadar dinlensin. Barış o maçta önemli. Mustafa küçük maçlarda oynayabilir. Ama Cana-Ayhan ikilisiyle çıkarsa güzel olur. İkince yarı da değişik bir kadro sürülebilir gidişata göre yine.

Baros oynayabilir bence.

Kewell--->Baros

Elano--->Pino

Sarp zaten ilk 11'de başlar yeğenim :D

Bu ileri uçla hiçbir sey yapamayiz. Cikabilecek en kötü hucum hatlarindan birisi.

Bundan sonra ya herro ya merro yapılması lazım bence eski sistemimize geri dönmekte fayda var oda nedir bol gole yönelik sistem.

--------Elano----Ayhan-------

Pino----Misimovic----Kewell

----------Baros--------

çıkılsın bence bilhassa Samiyendeki anadolu takımlarına karşı.

Misimoviç bu maç etkili olacak çünkü takım olarak hücum yapacağımızı düşünüyorum..

Bu adam o zaman etkili olur ancak..

Ki olduğu zamanda ya golü ya asisti olur..

Mismo fizik olarak dibe vurmus. Yaz kampi gecirmemis gibi. Ama yine diyorum, Misimovic ne kadar kaliteli olsada Ibricic bize daha uyan bir oyuncu.

hocam ibricic 25 yaşında ama hala hajduk split te oynuyor,isminin de büyük bi takımla anıldığını duymadım,bu adamı biraz abartıyorsun galiba:)

Keita bilmem kac yasına kadar nerede oynamıs? Ben abartıyorumdur belkide. Ama cok samimice diyorum ki, begenmedigin Hajduk STSL'de elini kolunu sallaya sallaya SL'de yerini alır. Marin Tomasov denen genc bekleri bugun hem Sabri'yi hem GG'yi topcu diye cebine koyar.

Prekazi'nin geldigi takımda Hajduk Split bu arada.

gercek misimovici in$allah 2,3 haftaya hepberaber görecegiz ... bu adami cok iyi biliyorum ... biraz takimimiz düzelsin .. oda otomatikmen daha üst performans göstercek ... onun bir $ansizligi ' da bize geldiginde herkes form olarak dibe vurmus vaziyette ... herkes iyi sirf o kötü degilki .. 2,3 oyuncu haric tüm takim dibe vurmus ... biraz sabir ....

Sürekli tekrar ettiğim birşey var,Misimoviç iyi oynayacaksa veya öyle gözükecekse top sende olacak arkadaş sürekli ve şu Bam teli ofansa çalışacak en azından 1'i bile çalışsa yeter,şimdi atak başlayacak şöyle düşünün Misimoviç'i,kaleci Ufuk Servet'e kısa pas verdi,Servet Ayhan'a verdi,Ayhan topu tutamadı takım hoop geriye koştu,Misimoviç Ayhan'ın bölgesine geldi neredeyse,bir de şöyle düşünün 3 pasla hücuma çıkacak olsak basit olarak,Ayhan yerine çok iyi bir oyuncu olsa eveleyip gevelemeden doğru ve isabetli bir şekilde Misi'yi buluşturursa topla Misimoviç geri gelmeyecek 1,tüm gücünü ofansa kullanacak bu 2,ve kaleye daha yakın yerde topu alacak bu 3,tüm bunların oluştuğu yerde gol ve goller izleriz hemde çok fazla,Alex'i oynatan arkasında ki adamdır onun arkasını süpüren ve onu topla buluşturandır..Böyle 10 numaraları oynatmak için örneğin Hagi çok uç bir örnek ama arkasında ki oyuncular Emre,Okan,Suat inanılmaz eforla oynardı bunun gibi oynatacaksın böyle oyuncuyu o işi bitiricek zaten,sen şimdi Misimoviç'e kötü diyorsun evet bende memnun değilim ama gerçekleri görüyoruz,bu adam bu kadar geriye girip kat edecek bir oyuncu değil,bitirici noktada topu verirsen işi bitirir,burada önemli nokta Ayhan'ın yaptığı görevdir iddia ediyorum Ayhan iyi olsun Galatasaray maçı alır bu kadar basit..Çünkü öyle silahlarımız var ki kullanamıyoruz,Arda'nın imanı gevriyor,Pino keza öyle geriye gelmekten top gitmiyor beyler..Baros'un bile çok çok gerilere gelip top aldığını gördük sorunumuz tamamen o kilit oyuncuyu bulmak,ki bakıyorsunuz yıllar önce Essien'e neredeyse 45 milyon €verdi Chelsea,böyle adamlar çok pahalı adamlar ama kesinlikle Aslantepe diyoruz o diyoruz mutlaka oraya bir transfer şart..

kendisi için 1ay sabrettım.hıcte elestırmedım.pazar hiç deilse kendisinden bi silkiniş beklemekteyım

kendisi için 1ay sabrettım.hıcte elestırmedım.pazar hiç deilse kendisinden bi silkiniş beklemekteyım

Çok az zaman tanımışsın bence baksana herkese 1'er, 2'şer yıl şanslar havalarda uçuşurken Misimovic'e bu kadar zaman tanımak adil değil.

Geri
Üst Alt