#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Çok az zaman tanımışsın bence baksana herkese 1'er, 2'şer yıl şanslar havalarda uçuşurken Misimovic'e bu kadar zaman tanımak adil değil.

misimoviç herkes değil.o özel bir yetenek ve bunu bızlerede gostermessinin,hiç değilse hafif hafif kırıntılar sunmasının bnce zamanı geldi.bu kadar tutukluk ne karıyerıne ne de teknıgıne yakısır birşey değil.über bır performans beklemıyorum su anlarda,hala zaman tanıyorum.ama bi esinti sunmasını istiyorm.zamanı geldi bunun için

edit:artı kendisi suan takımımız için o kadar kritik bir oyuncudur ki uyum sorunu ne kadar uzarsa,sezonun koca bi hiç olmasına neden olabilir kanımca

Kendisinin birazcık kilo fazlası varmış öğrendiğim kadarıyla ama çok etkileyeceğini sanmıyorum.Zaten takım böyle oldukça Misimovic'ten hiçbir şey beklemiyorum.

Rijkaardın eline düşen yıldız oyuncular nedense anında takıma ayak uyduruyor. Helal olsun Rijkaarda tam sistem adamı. Oyuncuları sisteme bu kadar çabuk nasıl uyduruyor hayret doğrusu.

nerde wolsburgdaki misimovic. nerde bizim misimovic.:(

Bugünkü performansı fena deildi olacak gibi Misi.

tam gaz oynuyodu, acayip istekliydi bişeyler yapar mıydı bilinmez ama ne alaka ya oyundan alınması... bide yerine girene ne ki Aydın...

elano gibi küstürme sırası misiye geldi herhalde...

Macın en iyi adamı olan misi reis'i oyundan alan zeka küpü rijkaard'a ve Misi reis'i ıslıklayan cahil taraftarların allah belasını versin !!!

Taraftar Misimovic'i değil onu çıkaran Rijkaard'ı ıslıkladı yanlışın var kardeş tepki Rijkaard'aydı.

Misi´nin ıslıklanmasının tek nedeni şu salak medyanın gazına gelen afedersin bazı salak taraftarlar . Rıdvan´ı , Sergen´i dinleyip maça gelen taraftalar .

Bence misi ıslıklanmamıştır yahu.O kadar aptal,gerizakalı,mal,ya.şak taraftarımız yok.

Yuhalanan Misi değildi rijkarddı bunu da 10 saniye sonra rijkard istifa diye bağırmalarından anlayabilirsiniz.Misimovici de bitirecek bitmeye az kaldı

Sahanın en iyi oyuncusu Misimovic'in ıslıklanmasına hiç anlam veremiyorum. Adam devamlı ileriye servis yapıyordu, çok istekliydi.

Lincolnün defansa katkisi yok,diyenler bugün Misimovici övüyorlar.

Misimovicin bugün yaptigi katkiyi,Lincoln en zayif maclarinda yapiyordu.

Disiplini karistirmiyorum.

Tabi Misimovic bugün suana kadar en iyi macini cikardi o ayri.

daha 10 hafta olmadan adamı ıslıklayan taraftar geçen sene elanoya nasıl sabrettiniz ? skibbeye sabretmeyin rijkaard a nasıl dayandınız çok ilginç bi taraftarımız var

Kimsenin Misiyi yuhaladığı yok. Misinin oyundan alınması yuhalandı.

Ruhsuz herif..

Takım 3-1 mağlup sen hala sakızını çiğniyor ve gülüyorsun.

Sahanın en iyi oyuncusu Misimovic'in ıslıklanmasına hiç anlam veremiyorum. Adam devamlı ileriye servis yapıyordu, çok istekliydi.

Onu ıslıklamadılar ki onu çıkaran Rijkaard'ı ıslıkladılar bence,Galatasaray taraftarı kör değil.

Geri
Üst Alt