#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Misimovic eger Hagi yi can kulağı ile dinlerse, kral olur. Artık hersey Misi nin elinde...

Hagi'nin gelişi Misi için büyük şans.

Hagi, Misi'yi sever...:)

Vites yükseltmesini bekliyorum...

Misimovic ve Elano Hagi ile yükselişe geçebilirler. Çünkü ikiside 4-3-3 adamı değildi. Ama Elano kafasında bitirdiyse takımı tabi bilemeyiz.

Elano ve kendisi için müthiş bir fırsat var.Olacak inanıyorum.

Misimoviç şuan kendini şanslı hissetsin Hagi en iyi onu anlar çünkü..

Evet artık birşeyler yapmanın zamanı geldi Misimoviç. yeter artık bu suskunluk

At golünü ulan ol cimbomlu hafta sonu senin golünle kazanalım anasını satıyım..

Kükremesine fırsat verilmeyen Arslan Misimoviç. Ama içime doğdu fener maçında gol atıp attıracak diye düşünüyorum. Adamın geçmişini araştırmadan sallayan futbol cahilleri yerin dibine girecek.

Oynarsa bu macta ondan gol bekliyorum

Sistem değişmedikçe Mourinho gelse pek bir şey değişeceğini sanmıyorum.Acil Servet ve Misi yi kurtarmak için 4-4-1-1 e dönülmeli.

Tek ümidimiz o kaldı hadi be misi yap bişilerde sevidnir bizi...

gecen mac yetenegınden hiç deilse kırıntılar beklemiştim,bunu yapmıstın.bu mac sadece konsantre olursan harıka bır performans sergıleyebılırsın.dilerim bunu yaparsın

gecen mac yetenegınden hiç deilse kırıntılar beklemiştim,bunu yapmıstın.bu mac sadece konsantre olursan harıka bır performans sergıleyebılırsın.dilerim bunu yaparsın

Bu ortsahadaki yetersizkliten dolayı Misimovicten büyük beklentiler için girmeyin bence.

Bu ortsahadaki yetersizkliten dolayı Misimovicten büyük beklentiler için girmeyin bence.

yarın cana ve elanolu orta sahada gerektıgı yerlerde topları alabılecek.kendısınden cok sey değil sadece konsantre olmasını beklıyorm.pınodan bıseyler bekleyecegıme mısıden beklerm,daha mantıklı

yarın cana ve elanolu orta sahada gerektıgı yerlerde topları alabılecek.kendısınden cok sey değil sadece konsantre olmasını beklıyorm.pınodan bıseyler bekleyecegıme mısıden beklerm,daha mantıklı

Cana ve Elanolu ortasahada yetersiz. İkiside uzun süredir forma bulamıyor. Ve fizik olarak yetersiz konumdalar. Zaten ben yarın ortasahasız oynayacağımız kanısındayım. 4 1(Ayhan) 5 gibi. Sezon başında söyledik Misimovicten faydalanmak istiyorsak en az iki tane ortasaha oyuncusu almamız lazım diye.

Cana ve Elanolu ortasahada yetersiz. İkiside uzun süredir forma bulamıyor. Ve fizik olarak yetersiz konumdalar. Zaten ben yarın ortasahasız oynayacağımız kanısındayım. 4 1(Ayhan) 5 gibi. Sezon başında söyledik Misimovicten faydalanmak istiyorsak en az iki tane ortasaha oyuncusu almamız lazım diye.

bende suan tam tersını dusunuyoru.cana ve elano her ne kadar fızıken pek hazır olmasalarda ki cana nın hazır oldugunu dusunuyorum kendısı öyle bır profesyoneldır,top kayıplarının azalamasıyla beraber misimovıcı dogru yerlerde topla bulusturabıleceklernı düşünüyorum.

bende suan tam tersını dusunuyoru.cana ve elano her ne kadar fızıken pek hazır olmasalarda ki cana nın hazır oldugunu dusunuyorum kendısı öyle bır profesyoneldır,top kayıplarının azalamasıyla beraber misimovıcı dogru yerlerde topla bulusturabıleceklernı düşünüyorum.

Saygım var fikirine ama Cana ve Elanolu ortasaha kurarsak çok büyük sorunlar yaşarız.

Geri
Üst Alt