#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

bu akşam bişeler yapacaksan sadece misiden umudum var. yüzümüzü kara çıkarma misi...

Şu karaktersiz Lincoln kadar oynayın yeter arkadaş.Fazla bişeymi istiyoruz.Almanyada rekorlarını alt üst ediyonuz.Burda asist yapamıyonuz.

Bugün gol atıp maç kazandırırsa , kendimi misina düğümü ile laptopa bağlayacam.

Hadi be reyiz bu maçta bari patlama yap, zaten bu maçta patlama yaparsan devre arasına kadar bişe yapmasan da göze batmaz :D

Misimovic'ten umutluyum bu mac icin , umarım beklentilerimizi bosa cikarmaz .

Bu maçta göster artık kendini.

Kaleyi düşün Misimoviç forvet oynayacak adamı tanımıyorsun bugün bencil olabilirsin..

çok kalabalık ve dirençli fb ortasahası olacak karşısında... bu kadar baskının altında bakalım neler yapabilecek...

Solda oynadığı için ve ataklar genelde sağ taraftan geliştiği için eleştri yapmayacağım, yapamam yani.

Solda bile fazla sırıtmadı.Top tuttu,klas paslar attı,bek bile kovaladı.

Sol kanata pek alışamadı sanki. Oyundan alınırken de morali bozuk gibi geldi ama inşallah daha iyi olur .

Fazla kilolu, Arda'dan bile statik. Ofansif ortasaha bile oynayacak kıvamda değil. 2 forvet arkası oynayacak adam.

Fazla kilolu, Arda'dan bile statik. Ofansif ortasaha bile oynayacak kıvamda değil. 2 forvet arkası oynayacak adam.

Yapma hocam ne alakası var ? Kilo fazlası falan yok bence, gayet yerinde. Ve statik değil bunu ısrarla söylüyorum. Solda oynadığı için öyle gözüktü sadece, ama ona rağmen geriye gelip top kaptığı bile oldu. Bu adam sol kanat oyuncusu değil, hayatında oynamamıştır bile. Bundan sonra da ortada kullanılır diye düşünüyorum Kewell veya Arda'nın dönüşüyle.

Bence oraya alışsın çünkü Hagi orada kullanacak gibi duruyor. Sakatlar dönünca;

----Elano--Cana--Ayhan----

--------Misimovic---Arda----

------------Baros---------

dizilişini benimseyecektir diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt