#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Misimovic bugün dünyanın sayılı oyun kurucularından biridir.Çok övdüğünüz yönetimin yağmurdan kaçarken tutulduğu doludur.Etrafında oynayan kapasitesiz oyuncular ve Florya yabancı oyuncu yenme ve harcanma çiftliği tarafından harcanmıştır.Bundesliga'da yaptıkları, kariyeri, yetenekleri ortada.Bu noktada tartışılması gereken bu kangren yapıyı bozmaktır. Buraya gelen oyuncu tutmuyor arkadaş ve her saçma hareketi savunmak için kasmayın bu kadar. Hagi dediğin zaman babam gibi severim ama bu Misimovic olayı aydınlatılmalı arkadaş bu kadar net.

Merih tartismaya gerek yok,dedigin gibi dunyanin sayili oyun kurucularindansa dunyanin sayili takimlarindan birine gitsin o zaman.Kendisi sahip oldugu ozellikler bakimindan asla kendi mevkisinde 1. sinif bir oyuncu olamaz benim gordugum bu.Ben begenmiyorum gonderilecegi icinde mutluyum.Giderde daha kotusu gelirse hep beraber elestiririz,kizaririz her neyse artik ,bekleyelim bakalim ne olacak.

Merih tartismaya gerek yok,dedigin gibi dunyanin sayili oyun kurucularindansa dunyanin sayili takimlarindan birine gitsin o zaman.Kendisi sahip oldugu ozellikler bakimindan asla kendi mevkisinde 1. sinif bir oyuncu olamaz benim gordugum bu.Ben begenmiyorum gonderilecegi icinde mutluyum.Giderde daha kotusu gelirse hep beraber elestiririz,kizaririz her neyse artik ,bekleyelim bakalim ne olacak.

Senin görüşün bu olabilir ama dünyada yok böyle bir mantık.Her iyi oyuncuyu büyük takımlar alacak değil. Yok böyle bir mantık. Bu adam kalitelidir ve geçmişinde yaptıkları, kariyeri hepsi buna örnektir. Ben hatayı Misimovic'de aramam, daha geniş açıdan bakmak lazım olaylara. Takımda bir sürü vasıfsız yerli oyuncu varken, halen ve halen yabancı kıyımı yapılmasının nedeni bellidir.

Capi olmayanlarin hepsine kiyilsin lafimiz yok ,gel gor ki yerlileri her istedigin zaman degistiremezsin sinirli sayida ve almak cok zor veya mevcut degil.Yabancilardan Barosa laf ediyormuyuz o iste 1. sinif tabir edilen kisimdan,gerisi gazel bize daha iyileri lazim diye ondan israr ediyorum.Madem yerlilerde kalite sorunu var yabancilarin cok iyi olmasi lazim,bulabilirsen yerlileride degistir yani.

Capi olmayanlarin hepsine kiyilsin lafimiz yok ,gel gor ki yerlileri her istedigin zaman degistiremezsin sinirli sayida ve almak cok zor veya mevcut degil.Yabancilardan Barosa laf ediyormuyuz o iste 1. sinif tabir edilen kisimdan,gerisi gazel bize daha iyileri lazim diye ondan israr ediyorum.Madem yerlilerde kalite sorunu var yabancilarin cok iyi olmasi lazim,bulabilirsen yerlileride degistir yani.

Kıyım olacaksa bunun birinci hedefi yerliler olmalıdır. Takımda Misimovic'den önce gitmesi gereken 10-15 tane futbolcu var.Şu durumda olmamızda payı yok denecek kadar az bir adamla böyle dalga geçercesine kadro dışı bırakmak ayıptır.Anlatmak istediğimiz o. Misimovic bunu haketmedi. Çöp muamelesi yapılmayı haketmedi.

Kıyım olacaksa bunun birinci hedefi yerliler olmalıdır. Takımda Misimovic'den önce gitmesi gereken 10-15 tane futbolcu var.Şu durumda olmamızda payı yok denecek kadar az bir adamla böyle dalga geçercesine kadro dışı bırakmak ayıptır.Anlatmak istediğimiz o. Misimovic bunu haketmedi. Çöp muamelesi yapılmayı haketmedi.

katıılırım

Sonucta isci isveren iliskisi,begenilmekte var kovulmakta hele futboda cok normal,profosyonel adam ,ustelik alman sayilir hic bir sey olmaz.Yerli isi biraz sikintili 1 senede cozulmez bir iki tane altyapidan gelmesi lazim,birazda disaridan takviye bakacagiz.Hagi isini bilir uydurur birseylerde adam nefes alamadi ,devre arasi gelsin yaparlar birseyler.

Sonucta isci isveren iliskisi,begenilmekte var kovulmakta hele futboda cok normal,profosyonel adam ,ustelik alman sayilir hic bir sey olmaz.Yerli isi biraz sikintili 1 senede cozulmez bir iki tane altyapidan gelmesi lazim,birazda disaridan takviye bakacagiz.Hagi isini bilir uydurur birseylerde adam nefes alamadi ,devre arasi gelsin yaparlar birseyler.

Hagi'yi babam gibi severim ama yanlışlarını eleştirmekte görevimiz.Bu işin içinden Hagi işini bilir ya diye çıkamayız.Taraftar olarak sorgulayalım ve bunun nedenlerini öğrenelim.Olmaz Galatasaray'ın prestiji var, bu oyuncunun kariyeri, saygınlı var.Çöp gibi atmak olmaz.

Yok ortada futbolcu yok,jenerasyonda problem var. Sirf Galatsarayin problemi degil bu,diger takimlarda bizimkilerden daha iyi yerliler var ama hic biri avrupadan kupa getirecek duzeyde degil.Gurbetcilerde potansiyel daha iyi.Bizimkiler alt yapilara ne yaptilarsa duzeltecegiz derken kuruttular. 10 senede bir Arda az biraz Sabri bizde durum bu.Diger takimlarimiz bizden beter.

Hagi'yi babam gibi severim ama yanlışlarını eleştirmekte görevimiz.Bu işin içinden Hagi işini bilir ya diye çıkamayız.Taraftar olarak sorgulayalım ve bunun nedenlerini öğrenelim.Olmaz Galatasaray'ın prestiji var, bu oyuncunun kariyeri, saygınlı var.Çöp gibi atmak olmaz.

Ilk kez sana katiliyorum :)

bence beyler mısımovıc almanyanın en ıyı orta saha oyuncularından oynamadan dıslandı bu adam hayatında sol kanattamı oynamıs allahıskına bana bunu soylesınler

Hagi geldiğinde en çok Misi için sevinmiştim :)

Sözde 10 numara pozisyonunda efsanemizdi diye,Misi'ye çok şey katar diye..

Hakkaten ilginç.

Misi dururken Sabri'yi 10 numara pozisyonunda oynatıp Misi'yi solda oynatmak nerden bakarsan bak mantıklı düşünen bi insanın yapabileceği bişey değil.Sonra da tut sakız çiğniyor diye kadro dışı bırak.Yeteneksiz yerlilerin Galatasaray'da at koşturmasına izin ver,dokunama.İnsua'yı yedek kulübesine hapset,ne olduğu belirsiz Hakan'ı hep oynat.Yabancı düşmanlığı ne anlamıyorum,anlanacak bi tarafı olsa uğraşıcam ama kafama yazık,cevabı olmayan bi konu hakkında yorulmasın boş yere.

Gerizekalı medya daha yeni anladı Misi'nin sezon başı Wolfsburg'ta forma giydiğini.

"Başka takımda forma giyemezmiş yhaaa x(" tarzı haberler çıkmaya başladı

Hagi bu adamı affetmezse,kendi kuyusunu kendi kazıcak.Bu yıl Misi gidemediğine göre Hagi inadı,seçimleri ve tavırlarıyla devre arasında yollanacak gibime geliyor.

Umarım 4 transfer sözünü tutamayıp, affederler.

Şu adamı da bitirdik ya.Yaptıkları iyi işleri de ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar helal olsun.

Geri
Üst Alt