Gökay Metehan
Kırmızı Üye
- 11 Ocak 2010
- 1.514
- 0
- 1.146
Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic
Merih tartismaya gerek yok,dedigin gibi dunyanin sayili oyun kurucularindansa dunyanin sayili takimlarindan birine gitsin o zaman.Kendisi sahip oldugu ozellikler bakimindan asla kendi mevkisinde 1. sinif bir oyuncu olamaz benim gordugum bu.Ben begenmiyorum gonderilecegi icinde mutluyum.Giderde daha kotusu gelirse hep beraber elestiririz,kizaririz her neyse artik ,bekleyelim bakalim ne olacak.
Misimovic bugün dünyanın sayılı oyun kurucularından biridir.Çok övdüğünüz yönetimin yağmurdan kaçarken tutulduğu doludur.Etrafında oynayan kapasitesiz oyuncular ve Florya yabancı oyuncu yenme ve harcanma çiftliği tarafından harcanmıştır.Bundesliga'da yaptıkları, kariyeri, yetenekleri ortada.Bu noktada tartışılması gereken bu kangren yapıyı bozmaktır. Buraya gelen oyuncu tutmuyor arkadaş ve her saçma hareketi savunmak için kasmayın bu kadar. Hagi dediğin zaman babam gibi severim ama bu Misimovic olayı aydınlatılmalı arkadaş bu kadar net.
Merih tartismaya gerek yok,dedigin gibi dunyanin sayili oyun kurucularindansa dunyanin sayili takimlarindan birine gitsin o zaman.Kendisi sahip oldugu ozellikler bakimindan asla kendi mevkisinde 1. sinif bir oyuncu olamaz benim gordugum bu.Ben begenmiyorum gonderilecegi icinde mutluyum.Giderde daha kotusu gelirse hep beraber elestiririz,kizaririz her neyse artik ,bekleyelim bakalim ne olacak.