#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Antep maçında 11 başlayabilir.

Çünkü hazır durumda.

Takımla antrenmana da çıkar 1 hafta.

Baros'a da 2 gol attırır Antep maçında.

Haydi aslan bu sene gelirse senin sayende gelecek şampiyonluk :)

çok teknik oyuncu. kewell baros arda pino elano bunlarla birlikte çok güzel pozisyonlara gireceklerdir. çok iyi araya top atıyor. son milli maçında da böyle bir asisti var. baros bu sene çok gol atar. misi tekrar hoşgeldin

Playstation gibi düsünmezseniz Misimovic´i cok faydali olur. Müthis bir futbolcu ama artist degil. Topla show yapmasini sakin beklemeyin.

Playstation gibi düsünmezseniz Misimovic´i cok faydali olur. Müthis bir futbolcu ama artist degil. Topla show yapmasini sakin beklemeyin.

Evet en kısa yoldan gol atmaya veya attırmaya çalışıyor.Topu ezmiyor,bu tip oyuncuları çok seviyorum.:D

misimovic misimovic araya neffis bir pas,baroş kaleciyle karşı karşıya goooool :)

inşallah bu sene bu lafı çok duyucaz :)

Eski hocası Hermann Gerland şöyle demiş Misimovic hakkında; ''Takım arkadaşları ona ayak uydurmakta güçlük çekiyor. 1.80 boyunda ve 85 kilo, 80 kilonun altına düşebilse yapamayacağı şey yok. Ben ona orta sahada koşması dışında her şeyi öğrettim'' diyor...

lincoln'ün sol bacağı olamaz ama yine de iyi topcudur misi :asd:

Lincoln kadar iyi olamaz demezler mi ?

Komik geliyor.

Misimovic bana göre, Lincoln ve Elano karışımı bir oyuncu. Tek zayıf yanı yavaş bir oyuncu olması. Hocasının dediği gibi, 80 kilonun altına düşebilse yapamayacağı şey yok.

Tek umudumuz Misimoviç valla, değiştirebilirse onun arapasları değiştirecek kötü gidişatımızı.

Misimovic

2008-2009

57 maç 17 gol 36 asist

2009-2010

49 maç 14 gol 20 asist

misimoviç bence dünyada tek valla bosna-türkiye maçındaki frikiği hala aklımda bence ilk defa gs'ye frikikçi diyebilceğimiz lider biri geldi.Bu sene tıpkı 08-09'daki gibi arda'nın yükü baya hafiflicek bi de orta sahamız azcık top tutabilirse keyfimize doyum olmaz aslında ...80 kilo nası ediyo onu anlamıyorm ben bi de öle afedersiniz g.. böbek bi adam değil kendisi nası 80'den fazla oluyo peki:D

Geri
Üst Alt