#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

evet sayın seyirciler top arda'nın ayagında arda ilk rakibinden sıyrıldı ceza yayı üzerinde bu arada yerde kalıyor arda,Galatasaray ceza yayı üzerinden bir serbest vuruş kullanacak ,topun başında misimoviç misimoviç hakem işaretini verdi misimoviç topun üzerine geliyo misimoviççççç misimoviççççç misimoviççççç MİSSSSSSSSSSSSSSSSSSS gibi golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll mis missssssssssssssssssssssssssssssssss.....:tiphat::lol::lol::lol:

Lincoln Schalke'yi şampiyon yapamadı, sadece bir kere Almanya Kupası'nı aldılar sanırım. Hatta bize gelmeden önceki sezonunda Leverkusen maçında Schneider'i tokatlayıp 5 maç ceza alarak şampiyonluktan etmiştir. Sonra da 5 milyon Euro gibi komik bir bonservis ile bize satıldı. Yoksa Lincoln ondan önceki sene Bundesliga'nın en değerli oyuncusu seçilmişti, bonservisi tavan yapmıştı. Bize geldiği dönemde son yaşananlardan sonra değeri düşmüştü ama en az 10 milyon Euro ederi vardı yine de. Herifler elden çıkarmış olmak için için dehlediler Lincoln'ü.

Lincoln çok spektaküler bir oyuncuydu, tek başına bir maçın seyrini değiştirebiliyordu. Tek sorun canı istediğinde oynamasıydı. En az Misimovic kadar yeteneklidir, bazı açılardan daha iyidir, bazı açılardan daha kötüdür belki. Ama Misimovic Lincoln'ün sol bacağı etmez demek futbola ihanettir. İbrahim Üzülmez, Dani Alves kadar iyi bir bektir, demek gibi birşeydir.

Misi baba Uğur Uçar'a - özellikle uzaktan - çok benziyo. Hep Uğur sanıyorum, içimi bir korku kaplıyo.. Sonra ayıyorum tabi :lol:

Hosuma gitti fransaya karsi oyunu adam eksiltiyor cok guzel :animation:

allahtan topa çok sahip oluyoruz yoksa misiyi izlemek işkence.yürümüyo bile sahada..

lincoln olsa yenerdi bosna fransa'yı :asd:

Misi'nin 62 kilo olması imkansız

82'dir o

Resmi sitede 62 kilo diye yazıyor ama imkansız. Bence de 82'dir o.

Resmi sitede yazıyor 62 diye ama bence 72'de olabilir Misimovic. Hani siteye girerken 7 yerine 6 diye yazmış olabilirler tuşlar yan yana oldukları için.

Resmi sitede yazıyor 62 diye ama bence 72'de olabilir Misimovic. Hani siteye girerken 7 yerine 6 diye yazmış olabilirler tuşlar yan yana oldukları için.

6 ile 7 hiç bir zaman yan yana olmaz :) (Numpad'den bahsediyorum )

Bencede dediğin gibi 72 dir . 1.80 olucak ve 82 kilo olucak he yok öyle birşey. 72 dir o.

simdi almanya sat1 teletextinde okudum.misimovic sözde bir yilligina kiralanmis.sözde galatasaray bu sezon sonu belirli bir parayi ödemezse misimovic hala wolfsburgun oyuncusu olarak sayiliyormus:akansular:

kafam karisti,umarim bir aciklama gelir!

simdi almanya sat1 teletextinde okudum.misimovic sözde bir yilligina kiralanmis.sözde galatasaray bu sezon sonu belirli bir parayi ödemezse misimovic hala wolfsburgun oyuncusu olarak sayiliyormus:akansular:

kafam karisti,umarim bir aciklama gelir!

Galatasaray´da ödemeyecek kadar salakti :) Teminat mektubu yetismedigi icin aralarinda böyle anlasmislardir ama kiralik olmasi sözkonusu bile degil. Parasini ödemedigin her futbolcuyu geri isteme hakki vardir kulüplerin. Bu cok da dogal. Neyi tartisiyorsunuz ki simdi? Valencia Mehmet Topal´in parasini ödemezse Galatasaray ne yapar? Fifa´ya sikayet eder, Topal´in geri dönmesini ister.

Geri
Üst Alt