#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Üşüyoruz Misi reis şampiyon yap bu sene bizi :007: :007: :007:

s.a beyler...

öncelikle herkezin bayrami mübarek olsun...

üniverstedeyim...internetin basinda arastirma yapmam lazim...bi girim haberlere bakim dedim...

fanatik'de bir yazi gördüm...misimovic hakinda...

2mio yatirmisiz, wolfsburg baskani sezon sonuna kadar geri kalan parayi istiyomus...yoksa 2mio'nu kiralik bedel olarak sayariz felan...

dogrumu bu haber? noluyoz?

s.a beyler...

öncelikle herkezin bayrami mübarek olsun...

üniverstedeyim...internetin basinda arastirma yapmam lazim...bi girim haberlere bakim dedim...

fanatik'de bir yazi gördüm...misimovic hakinda...

2mio yatirmisiz, wolfsburg baskani sezon sonuna kadar geri kalan parayi istiyomus...yoksa 2mio'nu kiralik bedel olarak sayariz felan...

dogrumu bu haber? noluyoz?

Haber Türk'te gördüm ben de bugün, önemli bişey diğil ödeme taksiktlerinden herhangi bitanesini 1 gün geciktirirsek bile bonservisi tekrar wolfsburga geçer diye bi madde varmış. Saçmalamayıp zamanında ödediğimiz sürece sorun yok yani :tiphat:

Haber Türk'te gördüm ben de bugün, önemli bişey diğil ödeme taksiktlerinden herhangi bitanesini 1 gün geciktirirsek bile bonservisi tekrar wolfsburga geçer diye bi madde varmış. Saçmalamayıp zamanında ödediğimiz sürece sorun yok yani :tiphat:

Aynı haber takvımde de vardı

yanlız büyük bi tezat var bu işin içinde...wolfsburg sene sonuna kadar vakti var gs'nin demiş.Sene sonuna kadar teminat mektubunu yatırma vakti mi yoksa paranın tümünü yatırma vaktimini kastetmişler?.Ben paranın tümünü yatırmak için diye anladım ve eğer öyleyse takımın huysuzluğu tutur 3 senelik anlaşma yaptık hayır bu sene hepsini ödemeyiz derlerse misimoviç gidebilir onlara.Alman kulübü bular taviz vermez.

yanlız büyük bi tezat var bu işin içinde...wolfsburg sene sonuna kadar vakti var gs'nin demiş.Sene sonuna kadar teminat mektubunu yatırma vakti mi yoksa paranın tümünü yatırma vaktimini kastetmişler?.Ben paranın tümünü yatırmak için diye anladım ve eğer öyleyse takımın huysuzluğu tutur 3 senelik anlaşma yaptık hayır bu sene hepsini ödemeyiz derlerse misimoviç gidebilir onlara.Alman kulübü bular taviz vermez.

Kardes nasıl yazdın felaket senaryosunu iki saniyede deme oyle hayra ac ağzını :) anlaşmada ne yazıyosa uyalım çıkmasın sorun. Zaten kötü bi imajımız var bu para ödeme konularında riberry den beri neyse gereği yapalım bitsin

evet ben de okuyunca gördüm:D.De adnans izin vermez ya o kadar da olmaz yani.Bilir yani başına neler gelceğini

Şu an şansa anlattı ntvsporda bu olayı avrupadan Türkiye'ye gelen futbolcuların cogunun anlasmasında varmış bu madde önemli bişey diil yani :) dağılabiliriz :)

Valla benim boyum 1.87 kilom 80 şuanda ideal sayılacak kilodayım ama 83 84 gördüğüm zaman göbek salmaya başlıyorum.Onun için 1.80 boyundaki bir insan 85 kilo olursa göbek yapmama olasılığı yok hele ki o vücut ile.Eğer Arnold gibi bir vücut olmuş olsa olur derdim ama Misi gördüğüm izlediğim kadarı ile kaslı biriside değil.Taş çatlasın 70 72 kilodur hadi biraz daha çık 75 kilodur :D

lan burak naber len nerelere kayboldun sen:D

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

"Profesyonel oyuncu Zvjezdan Misimovic için VfL Wolfsburg ile vadeli transfer anlaşması imzalanmış olup 2010-2011 sezonunda 2.500.000 Avro, 2011-2012 sezonunda 2.500.000 avro, 2012-13 sezonunda 2.000.000 avro ödenecektir.''

Buna göre 2.5 mil Avro yatırılmış,sene sonunda bir 2.5 daha ve son sene 2 mil.Avro yatırılacaktır..Dünyanın her yerinde Bonservisi taksitlendirilen oyuncunun taksidini yatırmazsanız sözleşmenin iptali söz konusudur..Teminat falan hikaye,8 mil.Avro yu gösteremicek mi Galatasaray..Başkan doğal süreci anlatmış Alman basınına,olması gerekenleri,bizim medya tabi iş başında..Bu kadar sıradan birşeyi büyük bir olay gibi göstermek yandaş medyanın görevi,büyüttükçe büyütürler..Rahat bırakın bizi, rahat bırakın GALATASARAY'ı !!!

Koca resmi site varken bu kolpacı gazeteleri inanıp panik olmaya şahsen gerek olmadığını düşünüyorum.Sakin olmakta fayda vardır.

bu adam 85 kiloysa ben arnold um beyler:D

Misimovic

303 mac

80 gol

100 asist

23900 dakika oynamis

300 dakikada bir gol atmis.

Alex

189 mac

80 gol

75 asist

15800 dakika oynamis

200 dakikada bir gol atmis

Lincoln

237 mac

60 gol

73 asist

19000 dakika oynamis

300 dakikada bir gol

Elano

192 mac

44 gol

35 asist

12000 dakika oynamis

273 dakikada bir gol

Guti

278 mac

32 gol

38 asist

60000 e yakin oynamis

Alinti.

Istatistiklere göre oyuncu yorumlayanlar icin. :asd:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

"Profesyonel oyuncu Zvjezdan Misimovic için VfL Wolfsburg ile vadeli transfer anlaşması imzalanmış olup 2010-2011 sezonunda 2.500.000 Avro, 2011-2012 sezonunda 2.500.000 avro, 2012-13 sezonunda 2.000.000 avro ödenecektir.''

Buna göre 2.5 mil Avro yatırılmış,sene sonunda bir 2.5 daha ve son sene 2 mil.Avro yatırılacaktır..Dünyanın her yerinde Bonservisi taksitlendirilen oyuncunun taksidini yatırmazsanız sözleşmenin iptali söz konusudur..Teminat falan hikaye,8 mil.Avro yu gösteremicek mi Galatasaray..Başkan doğal süreci anlatmış Alman basınına,olması gerekenleri,bizim medya tabi iş başında..Bu kadar sıradan birşeyi büyük bir olay gibi göstermek yandaş medyanın görevi,büyüttükçe büyütürler..Rahat bırakın bizi, rahat bırakın GALATASARAY'ı !!!

Bu kadarmı olur aynı günün gazetesindeki başlıklar

Fotomaç - Dünya karması

Fotomaç - Misimoviç geri dönebilir

Bence yandaş medya değil resmen febe gazetesi

Geri
Üst Alt