#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Sen takımın hala 4-3-3 mü oynadığını sanıyorsun?

Takımın sahaya 4-3-3 şeklinde mi yoksa 4-2-3-1 şeklinde mi yayıldığını çözemezsin ki ? Nedenine gelirsek her 2 dizilişte hemen hemen aynı. Bekler biraz daha ilerde, orta sahada bir tamamen defansif oyuncu, diğeri biraz daha ofansa katkı veren türden, onun en önünde de orta sahanın en ofansif adamı.

Ayrıca Miismovic 4-3-3 dizilişinde de oynasak, 4-2-3-1 dizilişinde de oynasak her türlü oynar, yeter ki kendine gelsin ve tam hazır olsun.

Takımın sahaya 4-3-3 şeklinde mi yoksa 4-2-3-1 şeklinde mi yayıldığını çözemezsin ki ? Nedenine gelirsek her 2 dizilişte hemen hemen aynı. Bekler biraz daha ilerde, orta sahada bir tamamen defansif oyuncu, diğeri biraz daha ofansa katkı veren türden, onun en önünde de orta sahanın en ofansif adamı.

Ayrıca Miismovic 4-3-3 dizilişinde de oynasak, 4-2-3-1 dizilişinde de oynasak her türlü oynar, yeter ki kendine gelsin ve tam hazır olsun.

Zaten Ayhan-Sarp hiçbirşeyi oynayamaz bu takım.

Hagi gibi etki yapacağını düşünmüyorum ama yararı olacakdır bize keşke hagi kadar yararı olabilse:(

Messi'yi istisnayen izlemem hic bir zaman. Hizi ve kivrakligi ile gol atiyo, attiriyo vs. Ama ben Hagi'yi izlemeye doyamadim. Misimovic cok yararli olucak, hatta Galatasaray tarihine damga vurucak. Fakat Hagi ya bu Hagi, ismi yeter. O tek ayagini diger ayaginin arkasina dolayip topla rakibin irzina gecmesini kim nasil unutabilir ki ben unutayim.

Messi'yi istisnayen izlemem hic bir zaman. Hizi ve kivrakligi ile gol atiyo, attiriyo vs. Ama ben Hagi'yi izlemeye doyamadim. Misimovic cok yararli olucak, hatta Galatasaray tarihine damga vurucak. Fakat Hagi ya bu Hagi, ismi yeter. O tek ayagini diger ayaginin arkasina dolayip topla rakibin irzina gecmesini kim nasil unutabilir ki ben unutayim.

Nadir de olsa bravo be dediğim bir yorum olmuş :005:

Misimovic İBB maçında da aynı performansına devam ederse, ben biraz ümidimi kesmeyi düşünüyorum. :)

Simovic kova, Prekazi sahada seyirci:

-Galatasaray 2-1 Eses = 14 senelik hasretin bittigi mac,

-Xamax 3-0 Galatasaray, Galatasaray 5-0 Xamax = mucizenin ayak sesleri,

-Monaco 0-1 Galatasaray, Galatasaray 1-1 Monaco = Turk futbol tarihinin kulup bazinda Avrupa'nin en trajeli turnuvasinda kazanilmis ilk ve son yari final veya hala erisilemeyen bir destan.

Onun icin biraz sabir, zira tarih tekerrur etmeli.

İşte bu yüzden ihanet ve çöpe atılan koca bir sezon diyorum beyin bedava;)

Alakası yok.Biz aynı felsefeyle,sistemle oynayacağız.Sadece iki yönlü oyuncumuz biraz daha geride,ofansif adamımız biraz daha ileride daha serbest oynayacak.Bir takımın total futbol oynaması için illa 4-3-3'e gerek yok.Hee en iyi 4-3-3 ile oynanır.Ama senin elinde forvet arkasında serbest olarak oynadığında takıma inanılmaz katkı yapacak adam varsa(Ronaldinho-Misimovic) 4-2-3-1'e.Hatta oyuncu kadron daha uygunsa 4-4-2,4-3-1-2,3-5-2,3-4-3 e bile dönebilirsin.Burda önemli olan felsefedir.

Biz böyle topu rakibe verip izlemeye devam edersek Misimovic'ten faydalanamayız.

Ayhan Akman ve Ufuk Ceylan takımla çalıştı. Dünkü antrenmanda belinde ağrıları oluşan Zvjezdan Misimoviç bugün dinlendirildi. İ.B.B macında oynar inşallah

Bu akşam sazı eline alması gerekli olan kişidir Misimovic.

Arkasında Sarp oynadıkça yüzde 200ü ile oynaması gerekecek.

Yavaş yavaş ısınıyor takıma. Maçın 2. yarısında daha etkiliydi.

Misi gole çok yaklaştı şanssızdı ben çok beğendim biraz kuvvetlenince çok iyi olacaktır.

Şu haliyle son derece yetersiz! Okkalı şut çekemiyor, top süremiyor.. Bir an önce güçlenmesi lazım.. Almanya'daki Misi'yi istiyorum.

Daha iyi olacak..Biraz daha sabır..

bi gol atsa özgüvenide gelecek güveniyorum sonuna kadar

Bu adamı biraz daha önde kullanmalıyız ama özellikle deplasmanlarda farklı görevler veriliyor kendisine.Elano gibi olmasından korkmaya başladım cidden . Madem ortada oynayacak adam istiyordun niye Emana gibi biride ısrar etmedin de oyun kurucu adamdan onu yaratmaya çalışıyorsun arkadaş

Geri
Üst Alt