#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Bugün iyi top oynadı bence sabredin daha da iyi olacak.

Sevdiği topları aldı tam ona has goller atabileceği. Ne yazık ki skora yine katkı yapamadı.

Pasları falan isabetli olmuyor. 2 tane araya oynamak istedi yeterli olmadı. Şutları çok cılız. Güçlenmesi lazım.

Pino, Insua ve Misimovic arasından en olumlu sinyalleri Misimovic verdi bugün. Çok görünmedi ama göründüğü an etkiliydi. 2-3 kere gole yaklaştı. Heyecandan istediği gibi vuramadı. Bence 1-2 haftaya daha iyi olur. Arda dönünce de Almanya'daki haline döner. O kadar net konuşmayayım ama yakın bir performans sağlar.

Klasik yeni gelmiş yabancı oyuncu sendromunu yaşıyor, "Aman allahım nereye geldim ben..?" piskolojisini atlattıktan sonra Süper Lige uyum sağlıycaktır..

Umarım..

ışığı gördüm bu adamda iş var ağalar:D

sonlara doğru bi özgüven geldi top aldı top verdi falan...O son zamanlarda yorgundu o yzüden istediklerini yapamadı ama.Gelecek haftalarda direk daha iyi olacak bu adam.Adım gibi eminim...

Ya bence bu futbolcuları eleştiriyoruz formsuz diye, formsuz olsa bile topu alabilecekleri yerlerde duruyorlar, Elano, Misimoviç, Pino, İnsua bunlar ileride daha iyi oynayacaklar buna inanıyorum.

Gerizekalı Ahmet Çakar Misimoviç koşmuyor diyor :D

Hakkaten şu Türkiye'de futboldan anlamayan çok soytarı var.

Onu bunu bilmem de savunmaya yardımı beklediğimin çok üstünde...

Biraz kilo verse biraz da forma girse o zaman damga vurur lige...

Çok iyi gidiyor. Bir anda değil yavaş yavaş alışıyor takıma.. Birşeyin ne kadar hızlı başlar ise o kadar hızlı biter felsefesinden yola çıkarak anlayabiliriz bu durumu. Örnekleri ise mevcuttur; Lincoln,Elano vs vs vs..

Kendisinin golden çok hücumda yapacağı paslar önemli.Asist olarak çok katkı verecektir. Cana'nın takıma monte edilmesi sırf bu yüzden önemli.

Geri
Üst Alt