#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Ben oldukça beğendim dün akşam. Özellikle ikinci yarıda ve takımın o ilk golü yedikten sonra paniklediği dönemde sahada soğukkanlı duran 2-3 adamdan biriydi Misimovic. Takımın pas oranı daha iyiye gidiyor. Arda ile daha iyi olacak.

Bu adama gelmeden önce kim koşmuyor dedi acaba. Yok tipik forvet arkasıymış, yok koşmazmış. Koşuyor da efendim, hatta savunma bile yapıyor. Statik oynamıyor, geliyor top alıyor geriden.

Bu adama gelmeden önce kim koşmuyor dedi acaba. Yok tipik forvet arkasıymış, yok koşmazmış. Koşuyor da efendim, hatta savunma bile yapıyor. Statik oynamıyor, geliyor top alıyor geriden.

Bu yüzden İniesta stili oynuyor zaten. Daha doğrusu Rijkaard onu İniesta'yı veya Deco'yu oynattığı gibi oynatıyor.

daha 5-6 maç daha sabırlı olmalıyız .İBB macındaki oyununu bende begendim. daha oyuncuların nasıl pozisyon aldıgını nereye koşu yaptıgını filan tartıp biçiyordur takıma alıştıkça ara paslarını daha sık seyredecegiz

Bu yüzden İniesta stili oynuyor zaten. Daha doğrusu Rijkaard onu İniesta'yı veya Deco'yu oynattığı gibi oynatıyor.

Iniesta zaman zaman kanatlara kaçtığı ve topla koşarak adam eksiltmeyi sevdiği için daha çok Deco gibi oynuyor gibi gözüküyor, ama fazla kiloları Deco kadar hareketli oynamasını engelliyor tabi.

Misimoviç hiç bir zaman takım ile kaynaşamayacak. Artık her hafta birileri bizi bir kişi eksik oynatan bu futbolcuyu pompalar durur. Özellikle alamancı kardeşler.

"Alamancı" ne demektir ya? Şuna Almanya'daki soydaşlarımız, vatandaşlarımız vs. desen olmuyor mu? İlla Alamancı diyerek aşağılamak zorunda mısın?

Misimoviç hiç bir zaman takım ile kaynaşamayacak. Artık her hafta birileri bizi bir kişi eksik oynatan bu futbolcuyu pompalar durur. Özellikle alamancı kardeşler.

Önce üslübuna dikkat et ! ;)

Onun adi alamanci degil Gurbetci. Sonucta hepimiz Türk'üz, alamanci cok asaliyici bir kelime.

"Alamancı" ne demektir ya? Şuna Almanya'daki soydaşlarımız, vatandaşlarımız vs. desen olmuyor mu? İlla Alamancı diyerek aşağılamak zorunda mısın?

Tartışmak istemiyorum da Alamancı demenin nesi aşağılamak? Sonuçta ülkede 30 yıl boyunca belki bu kelime benimsendi o zamanlar Alamancı olanlar şimdi mi gurbetçi oldu?

Her zaman gurbetciydik biz. Bize o kelimeleri yakistiranlara sor bunu. Alamanci diye bir kelime mi var yahu, ne demektir alamanci?

Küfür edermissin gibi duruyor resmen.

Evellallah Türk oglu Türküm.

O golü atsaydı müthiş olurdu.Pozisyon öncesi acayip paslaşmıştık.

Geri
Üst Alt