#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Fenerbahçe'nin yıllardır taptığı oyuncu olan Alex geldiği sezonun ilk yarısında ne yaptı? Hatırlayanlar var mı? Fenerbahçe'den gönderilsin diyenler %99 oranındaydı. Bir oyuncu takıma alışmadan, sahadaki oyun sistemine alışmadan kimse yorum yapmasın.

Forum Misimovic üzerinden, Elano-S.Serhat Türkel etkisi yapmak isteyenlerle dolmuş.

Futbolu sen biliyorsun değil mi.Misimovic,Elano,Cana bu oyuncuların hepside belli seviyedeki oyunculardır.Eğer bu oyuncular sahada sürünüyorlarsa ve hala bunların kalitesini sorguluyorsan futbol izlemeyi bırak lütfen.Takımda adam gibi oynayan 1 oyuncu yok.Futbolcuların bi kere yüzü gülmüyor.Servet kadro dışı kalıyor Elano Brezilyaya kaçıyor.Bi huzursuzluk mutsuzluk var belli.Ve siz hala koyun gibi saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz.Bunların tek sorumlusu Yönetim ve Rijkaarddır.Rijkaard olmazsa olmaz değil ya.Bi kere eğer futbolcular, mutsuzlarsa Rijkaardı sevmiyorsa ondan memnun değillerse 20 yılda sabretsen bi halt olmaz.Rijkaard kaldığı her hafta takımı iyice çökertecek.İnşallah fener maçına kalmaz gidişi :mad:

Sorun tam olarak bu işte. Kendin bahsetmişşin. Oyuncu hocayı sevmez, hoca yollanır. Kaç hoca yedi bu oyuncular? Takımın yarısı neredeyse? Skibbe, Kalli, Bülent, Gerets. Hep neydi suçları? Hepsinin aynı. İyi başlar, kötü gider, oyuncular garanti paralarını alır, hocalar işşiz kalır, yardımcılar milli takımı bırakır gelir, kariyerleri biter. Suçları nedir? Oyuncu hocayı, takım arkadaşını sevmez. Yarın Mourinho gelir bu ülkeye, oyuncu onu da sevmezse almadık kupa bırakmayan adam Türkiye Kupasını bile alamadan gider. Niye? Oyuncu Mourinho'yu da sevmez.

Misimoviç'in iyi oynamasını istiyorsak takım hücum ya-pa-cak başka yolu yok!

kötü oynamış olabilir,uyum sürecince olabilir.ama oynamış olduğu mevkii sorumluluk isteyen bir mevkii.o mevkiide oynayanalar ayağında top tutar,boşluk arar,ara pası atar,şut atar. e ben buna bakıyorum aldığını veriyor.o zaman neden aldıkki emre çolak aldığı pası vermekten çok daha fazla iş yapardı

kötü oynamış olabilir,uyum sürecince olabilir.ama oynamış olduğu mevkii sorumluluk isteyen bir mevkii.o mevkiide oynayanalar ayağında top tutar,boşluk arar,ara pası atar,şut atar. e ben buna bakıyorum aldığını veriyor.o zaman neden aldıkki emre çolak aldığı pası vermekten çok daha fazla iş yapardı

Yabancı düşmanlığı konusunda aşmışınız. Bravo. Böyle devam asılmadık adam kalmadı.

Fiziki yapısı Sergen yalçın gibi biraz kilo vermesi lazım.. Ben umutluyum kendisinden bir an önce kilo vermeli.

Mevki olarak yanlış yerde oynuyor bence.Ceza sahasına daha yakın oynamalı Alex gibi.Ve de Sistem Misimovicin üzerine kurulmalı.Bu sistemde Misinin iş yappması imkansız

Misimovic ismi ilk çıktığı zaman istememiştim(sistem, yaş gibi sebeplerden);ama son günlerde yapılabilecek;en doğru transferdir. Bu sezonu kurtarabilecek adamlardandır. Klasik bir on numara türünde oynayan sezonda gol ve asist toplamı 20 yaklaşak biri. Ş an için fizik, kendine güven bir yana klasik on numara gibi de oynamıyor.

Şu sezonun kurtarılması Misimovic,Arda, Baros üçlüsüne bağlıdır.

düzelmesi lazım en cok burda ben başarılı olur dedim nerdeyse lafımızı yutacağız malesef mismoviiç iyibir oyuncu ama neden böyle ilgisiz oynuyo anlamıyorum

BAM onuda ham yapacak.

Artik uyum süreci ve zemin kötüydü diyemeyiz maalesef. Aslinda hazir olmamakla da alakasi yok bunun. Bence cok kopuk oynuyor Misimovic ve onu anlayan birisini bulamiyor galiba. Takimda sistem olmadigi icin o da ne yapacagini bilmiyor galiba :)

Arda ile birlikte oynamadan eleştirmemek lazım.

Artik uyum süreci ve zemin kötüydü diyemeyiz maalesef. Aslinda hazir olmamakla da alakasi yok bunun. Bence cok kopuk oynuyor Misimovic ve onu anlayan birisini bulamiyor galiba. Takimda sistem olmadigi icin o da ne yapacagini bilmiyor galiba :)

Orta sahada pas yapabilen oyunu ileri taşıyabilecek bir orta saha oyuncusu istedik bağıra bağıra noldu? yönetim gene en önemli bölgeyi pas geçti bunun sıkıntısını Cana'da Misimoviç'de çekiyor malasef etkiliyor ikisininde oyunlarını adam napsın geriye gelip pas almaya çalışıyor topu ona ulaştırabilecek bir pasör orta saha oyuncumuz yok..

valla beyler bu uyum süreci hep bizim futbolcuları mı buluyor nedir? hep mi tesadüf...

quaresma guti ernst zapo

niang dia stoch baroni lugano

bu adamlar 40 yıl fb yada bjk da mı oynadılar da hemen cuk diye uyumlu oluverdiler? hele guti sanki 10 yıldır bjk da oynuyomuş gibi hiç sırıtmıyor... ayrıca çok benzer guti ile misimovic ikiside durarak ve teknik oynuyolar ikisininde defansla pek alakaları yok... adam bide real madridden kalktı geldi 34 yaşında...

bunun uyumla alakası yok, belkide doğru adamları alamıyoruz...

valla beyler bu uyum süreci hep bizim futbolcuları mı buluyor nedir? hep mi tesadüf...

quaresma guti ernst zapo

niang dia stoch baroni lugano

bu adamlar 40 yıl fb yada bjk da mı oynadılar da hemen cuk diye uyumlu oluverdiler? hele guti sanki 10 yıldır bjk da oynuyomuş gibi hiç sırıtmıyor... ayrıca çok benzer guti ile misimovic ikiside durarak ve teknik oynuyolar ikisininde defansla pek alakaları yok... adam bide real madridden kalktı geldi 34 yaşında...

bunun uyumla alakası yok, belkide doğru adamları alamıyoruz...

2 seneden beri hep mi yalnış adam alıyoruz?yalnış teknik direktör olabilirmi?

biraz da bekleyelim misi nin kalitesi belli bi oyuncu ilerki maclarda iyi oynayacagina inaniyorum

Geri
Üst Alt