- 19 Şubat 2009
- 22.418
- 4.015
- 2.483
Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic
Cana-Elano-Misimovic 3lüsü denenmeli ortada.
Kaybedecek birşeyimiz yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu Misimovic geldiğinde düşünmüştüm, baya küfür yemiştim hatırlıyorum.Ama hala ısrarlıyım denenmesi gerek. Elano'nun savunma yeteneği o kadar kötü değil. Cana zaten canavar. Bu şekilde hem Elano'yu, hem Misimovic'i kazanabiliriz.
defolu lan bu adam yoksa satarmıydı wolfsburg 3 haftadır izliyorum kötü elenodan bile kötü mustafa sarp bile daha iyi desem iyi o derece

dün proğramda sinan engin misimoviçi sabah 5 lerde görüyorum.gece klübünden çıkarken çekilmiş fotolarını gördüm dedi.ne iştir arkadaşlar.
Doğrudur. Yalan olacak hali yok.
istanbul denilince yabancıların aklına sadece alem mi geliyor.tövbe ya.gece klübüne gitmesine diyeceğim yok ama kardeşim sen futbolcusun sabah 5 ne oluyor böyle ya.
Ben futboldan anlamıyorum herhalde hayranı olduğum adam bize gelince sıradan bi futbolcu oluyo anlayamıyorum.
Yemin ederim öyle.
Taa Nürnbergde oynarken "keske alsak" dedigim adam, senin de belirttigin gibi tek kelimeyle "hayran" oldugum adam bize gelince siradan bir futbolcu oluyor.
Elanoya hayran degildim, pekte izlememistim ama herif Brezlya milli takimda oyniyor kac yildir, Ingilterede ne bileyim kac miyon euroya transfer olmus, basarili olmus, Man. cityi araplar almasa belki hala ilk 11'in vazgecilmezi olacak bir adam Elano bize geliyor, Ayhan kadar bile oynayamiyor. Oysa ilk geldiginde inanamamistim bize transfer olduguna, vay be diyip duruyordum, heycandan hangi arkadasimi ilk arayim, hangi siteye gireyim yorumlari okuyayim diye heycandan ne yaptigimi bilemiyordum.
O vasat Alman takımları bile bir sistemle oynuyor ve sahada herkes yerli yerinde,şuan takım çorba gibi,Misimoviç'in sorunu değil bu.
O zaman Elano'nun, Gio'nun, Jo'nun, hatta çok eleştri alan Arda'nın sorunu da değil.
O vasat Alman takımları bile bir sistemle oynuyor ve sahada herkes yerli yerinde,şuan takım çorba gibi,Misimoviç'in sorunu değil bu.