#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Cana-Elano-Misimovic 3lüsü denenmeli ortada.

Kaybedecek birşeyimiz yok.

Cana-Elano-Misimovic 3lüsü denenmeli ortada.

Kaybedecek birşeyimiz yok.

Bunu Misimovic geldiğinde düşünmüştüm, baya küfür yemiştim hatırlıyorum. :D Ama hala ısrarlıyım denenmesi gerek. Elano'nun savunma yeteneği o kadar kötü değil. Cana zaten canavar. Bu şekilde hem Elano'yu, hem Misimovic'i kazanabiliriz.

Bunu Misimovic geldiğinde düşünmüştüm, baya küfür yemiştim hatırlıyorum. :D Ama hala ısrarlıyım denenmesi gerek. Elano'nun savunma yeteneği o kadar kötü değil. Cana zaten canavar. Bu şekilde hem Elano'yu, hem Misimovic'i kazanabiliriz.

Tam istediğimiz ortasaha çıkabilir. Tek pas yapan top kapan.

Ufuk

Serkan - Neill - Hakan - Insua

Cana - Elano

Misimovic

Sabri - Baros - Arda

defolu lan bu adam yoksa satarmıydı wolfsburg 3 haftadır izliyorum kötü elenodan bile kötü mustafa sarp bile daha iyi desem iyi o derece

Youtube :asd:

Çok kısa konuşmak gerek bu adam için en iyi maçını ne zaman oynadığı söyleniyor?

İbb maçı değil mi? Takım olarak nerde oynadık forza hücum bu kadar basit işte.

dün proğramda sinan engin misimoviçi sabah 5 lerde görüyorum.gece klübünden çıkarken çekilmiş fotolarını gördüm dedi.ne iştir arkadaşlar.

istanbul denilince yabancıların aklına sadece alem mi geliyor.tövbe ya.gece klübüne gitmesine diyeceğim yok ama kardeşim sen futbolcusun sabah 5 ne oluyor böyle ya.

Bu adamlar önceki kulüplerinde de böylelerdir. Bizde olunca olay büyütülüyor. Ben de gece kulüplerine gitmelerini tasvip etmem ama izin veriliyor demek ki.

Misi Wolfsburg'a ılk geldıgı aylarda cok kotu oynuyordu 1-1,5 ay falan sonra bundeslıga kralı oldu :)

Ben futboldan anlamıyorum herhalde hayranı olduğum adam bize gelince sıradan bi futbolcu oluyo anlayamıyorum.

Ben futboldan anlamıyorum herhalde hayranı olduğum adam bize gelince sıradan bi futbolcu oluyo anlayamıyorum.

Yemin ederim öyle.

Taa Nürnbergde oynarken "keske alsak" dedigim adam, senin de belirttigin gibi tek kelimeyle "hayran" oldugum adam bize gelince siradan bir futbolcu oluyor.

Elanoya hayran degildim, pekte izlememistim ama herif Brezlya milli takimda oyniyor kac yildir, Ingilterede ne bileyim kac miyon euroya transfer olmus, basarili olmus, Man. cityi araplar almasa belki hala ilk 11'in vazgecilmezi olacak bir adam Elano bize geliyor, Ayhan kadar bile oynayamiyor. Oysa ilk geldiginde inanamamistim bize transfer olduguna, vay be diyip duruyordum, heycandan hangi arkadasimi ilk arayim, hangi siteye gireyim yorumlari okuyayim diye heycandan ne yaptigimi bilemiyordum.

Yemin ederim öyle.

Taa Nürnbergde oynarken "keske alsak" dedigim adam, senin de belirttigin gibi tek kelimeyle "hayran" oldugum adam bize gelince siradan bir futbolcu oluyor.

Elanoya hayran degildim, pekte izlememistim ama herif Brezlya milli takimda oyniyor kac yildir, Ingilterede ne bileyim kac miyon euroya transfer olmus, basarili olmus, Man. cityi araplar almasa belki hala ilk 11'in vazgecilmezi olacak bir adam Elano bize geliyor, Ayhan kadar bile oynayamiyor. Oysa ilk geldiginde inanamamistim bize transfer olduguna, vay be diyip duruyordum, heycandan hangi arkadasimi ilk arayim, hangi siteye gireyim yorumlari okuyayim diye heycandan ne yaptigimi bilemiyordum.

O vasat Alman takımları bile bir sistemle oynuyor ve sahada herkes yerli yerinde,şuan takım çorba gibi,Misimoviç'in sorunu değil bu.

O zaman Elano'nun, Gio'nun, Jo'nun, hatta çok eleştri alan Arda'nın sorunu da değil.

Değil zaten.Tüm sorun Türk oyuncularda.Arda'yı bir kenara koyuyorum.Ne aldıkları eğitim düzgün alttan,ne de profesyönel düşünebiliyorlar.Bu takımın şu hale gelmesinde belki de en masum kısım yabancı oyuncular.Yabancı sınırlaması ülke futbolu önündeki en büyük engel diye boşa demiyoruz.

O vasat Alman takımları bile bir sistemle oynuyor ve sahada herkes yerli yerinde,şuan takım çorba gibi,Misimoviç'in sorunu değil bu.

İşte çorba gibi olmasının nedenide Rijkaard. Kimse alınmasın ama 1.5 senede sistem oturtulamamış ve günden güne rezalet halini alıyorsa oynanan oyun ben o teknik direktörü sorgularım.

Geri
Üst Alt