#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Aydın oynadığı sürece bence iyi iş çıkardı. Ama ben şunu anlamıyorum. Total futbol diye herkez kıçını yırtıyor ama biz hala çalıma giden oyuncu alıyoruz. Total futbolda sürekli çalımın işi var mı sizce?

tabi ki var neden olmasın:),uygun durum hangisiyse odur sonuçta,10 pozisyonda 10 unda da çalım atmak için doğru an ise çalıma gider futbolcu,ama bencillikse kastınız o ayrı tabi,bide orta sahadan yaratıcılık gelmediği için kanat oyuncuları çalıma girmeye mecbur kalıyor açıkçası,yoksa takım ileriye gidemeyecek,pino yu savunmuyorum tabi yanlış anlaşılmasın hiç bi zaman gelmesini istemedm:D

Aydın oynadığı sürece bence iyi iş çıkardı. Ama ben şunu anlamıyorum. Total futbol diye herkez kıçını yırtıyor ama biz hala çalıma giden oyuncu alıyoruz. Total futbolda sürekli çalımın işi var mı sizce?

türk futbolcularına muhtac oldugun sürece,türkiyede boyle bir sistem oturtamassın.total bir ruyaydı.olmayacak bı ruyaya hepimiz inandık

Misimovic'e değil yapılan değişikliğe tepki gösterildi.Misimovic iyi oynuyordu ama...:rolleyes:

Oyundan alınmasını , birçok kişi gibi ben de anlamış değilim ..

Bir oyuncu cıkarken onu ıslıklamanın anlamı baska ne olabilir ki..

Misimovic'e değil yapılan değişikliğe tepki gösterildi.Misimovic iyi oynuyordu ama...:rolleyes:

Öyle anlaşılmadı... Yüzünü gördüm, kendisinin de öyle anlamadığına eminim.

uyuz türk futbolunun şu 10 numara sevdasından ne zaman vazgeçecek anlamış değilim.ledesma dururken bu adam neden alındı.lincoln linderoth misimovic ha bire kazık yiyoruz

Futbol iste böyle bisey. Sarpinho'ya kestigi top gol olsaydi suanda bu adam Kral ilan edilirdi burda.

Aslında kendisi şuan Maldivlerde tatil yapıyor. Bizde oynayan adam Misimoviç'e çok benzeyen biriymiş.

Bir oyuncu cıkarken onu ıslıklamanın anlamı baska ne olabilir ki..

Geçen sene ersnt iyi oynarken çıktığında bjkliler yuhaladı ernst mi yuhalanmış oldu yoksa değişiklik mi..Zaten 10 saniye sonra rijkardd istifa diye bağırdı millet

Ama diyorum ya rijkardd bunu da bitirdi bakın çoğu kişi öyle anladı belki misimovic de öyle anladı

Sabri Baros ve Misimovic dün elinden geleni yapanlardı gözümde. İyi adam gerçekten. Ne yazık ki kendisinin açtığı ortaların veya verdiği pasların golle sonuçlanamaması onun suçu değil. Sarp 1 metreden kale yerine topu auta atıyorsa bu kimin kabahati? Neyse işin trajik yanının dün sarpın barosun ilk attığı golün asistini vermiş olması. Kendini paralayan misinin ise 0 asistte kalması

Neyse işin trajik yanının dün sarpın barosun ilk attığı golün asistini vermiş olması. Kendini paralayan misinin ise 0 asistte kalması

0 asistte kalmasının bi yanı Rijkaard'ın müthiş hamlesidir bence. Tüm maç bulduğumuz pozisyonlar veya pozisyona yakın olaylar hep Misimovic'in arka direğe kestiği toplardı, ama maç 3 2 olduğu anda aldı onu oyundan. Sanki hiç eksik değiliz , sanki ondan başka duran topa vuracak biri varmış gibi,sanki duran toptan başka pozisyon üretebiliyomuşuz gibi , daha önemlisi ise topa vuramadığı maçlarda 90'ar dakika oynarken en istekli maçında oyundan alınmasıydı bence.

Misimovic için tek şans fenerbahçe maçıdır ve bu maçta ona çok güveniyorum kalitesini ya tamam ya devam maçında göstermelidir.

0 asistte kalmasının bi yanı Rijkaard'ın müthiş hamlesidir bence. Tüm maç bulduğumuz pozisyonlar veya pozisyona yakın olaylar hep Misimovic'in arka direğe kestiği toplardı, ama maç 3 2 olduğu anda aldı onu oyundan. Sanki hiç eksik değiliz , sanki ondan başka duran topa vuracak biri varmış gibi,sanki duran toptan başka pozisyon üretebiliyomuşuz gibi , daha önemlisi ise topa vuramadığı maçlarda 90'ar dakika oynarken en istekli maçında oyundan alınmasıydı bence.

Adam hakikaten oyuncu bitirme makinasıymış.Lcana ve misimovici son 2-3 maçın sorumlusu gibi gösterdi adam..Taraftarın önüne attı.Yuhalanan misimovic değildi diyoruz ama eminim 100 kişi falan yuhalamıştırda..M.sarp o kadar hata yaptı ama hiç ne 20.dakika da oyundan alındı ne sonra

Elano cana misimovic d.bakır maçında yuhalanacağını bile bile jo vb..Herkesi mahfetti

Teknik direktör Hagi, 10 numara Misimovic. Nereden bakarsan bak heyecan veriyor...

Derbide güvendiğim tek adam.

Baros'un da yokluğunda, Lincoln vari bir frikik golü atarsa 50.000 kişiyi susturur vallahi. :)

Almanya'da kral olmak yerine bizi sectigi icin bin pismandir suanda.

Geri
Üst Alt