#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Ben açıkçası patlama falan beklemiyorum.

Karakterine yahut antrenman daki performansına gücüne lafım yok, ama ben sahada hiçbir olumlu hareketini görmüyorum, bu akşam da merak ediyorum cidden birşeyler verebilecek mi diye.

Elano'yu kötülemek için demiyorum ama aynı anda Elano ile oynarsa, arkasında Barış-Sarp gibi adamlar olursa bu adamdan faydalanmamız mümkün değil.

Elano'yu savunmak için demiyorum ama cidden şöyle bir durum var şimdi;

*Orta sahada topu ileriye taşıyabilecek pasör nitelikli adam bir tek Ayhan var, o da 33 yaşında,

*Ayhan dışında ki oyunculardan Cana basit oynamayı bilse de pasör bir adam değil, yanında ki Mustafa Sarp'ta öyle bir oyuncu değil,

*Bunların dışında takım son maçlarda ofansif oynamıyor topu ileriye doğru taşıyamıyor, topu da ileride tutamıyor. Haliyle ileride ki oyuncular etkisiz kalıyor,

*Ve en can alıcı nokta Misimovic sol kanatta oynuyor, ver-kaç yapacağı, iyi anlaşacağı isimlerde şuan takımda yok, olsa da mevki olarak ters taraflarda o adamlar (Elano, Baros, Arda, Pino, Kewell).

Eğer ki biz maçlara bu şekilde çıkarsak ve topu ileriye doğru taşıyabilirsek, topu da ilerde tutabilirsek ve tabii ki Misimovic'i ortaya çekersek her türlü yararlanırız bu adamdan, hatta Elano-Misimovic-Arda üçlüsü baya ünlü bir üçlü bile olabilir;

Ufuk

Sabri - Neill - Servet - Insua

Cana - Ayhan

Elano - Misi - Arda

Baros​

Tabii Baros ve Arda'nın durumları net değil, ayrıca devre arası da bu takıma mutlaka ve mutlaka orta saha oyuncusunun alınması şart !

Elano'yu savunmak için demiyorum ama cidden şöyle bir durum var şimdi;

*Orta sahada topu ileriye taşıyabilecek pasör nitelikli adam bir tek Ayhan var, o da 33 yaşında,

*Ayhan dışında ki oyunculardan Cana basit oynamayı bilse de pasör bir adam değil, yanında ki Mustafa Sarp'ta öyle bir oyuncu değil,

*Bunların dışında takım son maçlarda ofansif oynamıyor topu ileriye doğru taşıyamıyor, topu da ileride tutamıyor. Haliyle ileride ki oyuncular etkisiz kalıyor,

*Ve en can alıcı nokta Misimovic sol kanatta oynuyor, ver-kaç yapacağı, iyi anlaşacağı isimlerde şuan takımda yok, olsa da mevki olarak ters taraflarda o adamlar (Elano, Baros, Arda, Pino, Kewell).

Eğer ki biz maçlara bu şekilde çıkarsak ve topu ileriye doğru taşıyabilirsek, topu da ilerde tutabilirsek ve tabii ki Misimovic'i ortaya çekersek her türlü yararlanırız bu adamdan, hatta Elano-Misimovic-Arda üçlüsü baya ünlü bir üçlü bile olabilir;

Ufuk

Sabri - Neill - Servet - Insua

Cana - Ayhan

Elano - Misi - Arda

Baros​

Tabii Baros ve Arda'nın durumları net değil, ayrıca devre arası da bu takıma mutlaka ve mutlaka orta saha oyuncusunun alınması şart !

---Elano------Cana------Ayhan---

------Misimovic------Arda---

----------------Baros-----------

gibi olacağını tahmin ediyorum ben.

bu adamın işe yaramayacağını söylemiştim.Ben bugune değil geleceği düşünerek söylüyorumki bu adam en geç sezon sonunda gider.Aldığı para haram olsun...

Bir kişi hala bu adamın iyi oynadığını yahut bizefaydasağlayacağınısöylesin bakneler yapıyorum o kişiye.

Kimse bana Misimovic'i savunmasın,başından beri söylüyorum olmaz diye.

Misimovice kötü futbolcu demek için hayatınızda hiç Bundesliga izlememiş olmanız gerekir.

Ne yazik ki, Servet'ten sonra isliklanacak oyuncu olma yolunda agzindaki sakizla hizli adimlarla ilerliyor. Oysa cogu kisi sezon basinda "iste bizim yeni Hagi'miz" diyordu.

Bild gazetesine Bundesliga'ya geri dönmek istiyorum demis. :SS:

Cok yanlis zamanda aldik bu adami. Elano varken gerek yoktu böyle bir transfere, Misi'nin yerine cok iyi bir box-to-box alsaydik daha mantikli olurdu.

Bild gazetesine Bundesliga'ya geri dönmek istiyorum demis. :SS:

Cok yanlis zamanda aldik bu adami. Elano varken gerek yoktu böyle bir transfere, Misi'nin yerine cok iyi bir box-to-box alsaydik daha mantikli olurdu.

Katiliyorum. Bende biraz cekimserdim acikcasi. Emana direncligi bakimindan daha iyi bir secim olurdu sanirim. Onu da 2 milyon euro icin almadik sanirim.

Mustafa Denizli: Misimovic'in fiziği burda, ruhu Almanya'da kalmış...

Katiliyorum. Bende biraz cekimserdim acikcasi. Emana direncligi bakimindan daha iyi bir secim olurdu sanirim. Onu da 2 milyon euro icin almadik sanirim.

Ahhh ahhh keske Emana gelseydi. BAM'dan bir nevi kurtulmus olurduk o zaman.

Yorumlara bakıyorum ve gerçekten diyecek birşey bulamıyorum. Suçun Misimovic'te olmadığı bu kadar bu kadar gün yüzündeyken, bu kadar belliyken hala biz bu adama laf atıyoruz, yazık...

Tek suçu çok iyi oyuncu olması...

Çapsızların 90 dakikalarla primlerle kral gibi yaşadığı takımda,tek suçu takım arkadaşlarının bir çoğunu top niyetine sektirecek yeteneği olması,malesef yeteneksiz oyuncular böyle oyuncuları çekemiyor hiçbir zaman..

Saha içinde es geçerler Misi'yi yakında,böyle giderse takımda kalmaz..

Yönetimin paçayı kurtarmak için aldığı son dakika oyuncusu.

Geri
Üst Alt