#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Elbette ooynamaz, ama vereceği bir pasla, takımını ipten de alır.Misimoviç de ben geldiğinden beri hiç görmedim ki forveti yahut herhangi bir oyuncuyu gol pozisyonu içine alan bir pas atsın.

öncelikle sen diyorsun vereceği bir pasla diye yani bu adamlar kanat oyuncusu değil

ayrıca misimoviçi yargılamadan önce etrafındaki oyuncu kalitesine bakacaksın bu adam grafite dzeko gibi forvetleri nasıl uçurduysa baroşuda uçaracak kapasiteye sahiptir misimoviçin kalitesi tartışılmaz yeter ki olumlu kullanılsın

Yapma Cem, ben hiç görmedim.Varsa elinizde video gibi birşey göreyim.0 katkı, hiçbirşey yapmıyor.Ha belki cidden sol kanatta oynamanın bir şeysi vardır, ama yine de orada oynarken Misimoviçten birşeyler sunması lazım.Ben hiç alınması taraftarı değilim.Tabiik i herkesin kendi fikri ayağına kendimi korumaya alayım şimdiden.:9:):):):):)

öncelikle sen diyorsun vereceği bir pasla diye yani bu adamlar kanat oyuncusu değil

ayrıca misimoviçi yargılamadan önce etrafındaki oyuncu kalitesine bakacaksın bu adam grafite dzeko gibi forvetleri nasıl uçurduysa baroşuda uçaracak kapasiteye sahiptir misimoviçin kalitesi tartışılmaz yeter ki olumlu kullanılsın

Kanat oyuncusu pas atmaz mı?

Her neyse Göenç, Wolfsburg'dayken iyiydi.Sadece bizde şu ana değin hiç güzel oynayamadı diyorum.Fazla söze gerek yok.Kaliteli bir oyuncumu, artık bir fikrim yok.

Artık ofansif ortasaha olup da kanatta oynayamayan adam kalmadı Dünya'da beyler. Alex falan gibi ilkel karşılaştırmalara girmeyelim.

Hayranlıkla izlediğimiz Misimoviç, burda niye böyle oynar inanılır gibi değil, ama ben bekliyorum, yarım sezon var Misi için o zaman göreceğiz belki de o pasları.

trabzon maci oncesi 3 macta bence cok iyi oynadi

trabzon macinda ise karsisinda cok saglam bir bek vardi

arda gelince gecer merkeze yardirir

Kariyeri ile sabrı hakediyor.Bütün adamlar denedik o mevkide Hagi'den sonra olduramadıysak sorun bizdedir. Bu adamlarda değil.

o zaman o mevkiyi artık doldurmamayı denesek daha mantıklı olurdu:)

Her neyse Göenç, Wolfsburg'dayken iyiydi.Sadece bizde şu ana değin hiç güzel oynayamadı diyorum.Fazla söze gerek yok.Kaliteli bir oyuncumu, artık bir fikrim yok.

Bazı futbolcular alıştıkları takımdan gidince sudan çıkımış balığa döner. Lincoln, Sergen, Keita gibi futbolcular her takıma hemen adapte olabilir. Misimoviç o tip oyuncu değil yazıkki.

Yapma Cem, ben hiç görmedim.Varsa elinizde video gibi birşey göreyim.0 katkı, hiçbirşey yapmıyor.Ha belki cidden sol kanatta oynamanın bir şeysi vardır, ama yine de orada oynarken Misimoviçten birşeyler sunması lazım.Ben hiç alınması taraftarı değilim.Tabiik i herkesin kendi fikri ayağına kendimi korumaya alayım şimdiden.:9:):):):):)

Tamam da şimdi son maçı düşün takım şanssız gününde istediği gibi oynayamıyor, istediği gibi pas yapamıyor falan. Orta sahadan ileriye yeterince destekte yok. Misimovic'te hayatında neredeyse sol kanat oynamamış bir adam ve ataklar soldan gelişmiyor, yani takım hücum oynamıyor ki atak soldan gelişsin, takım pas yapamıyor ki takım organize olsun. Misimovic'in ver-kaç yapabileceği ve anlaşabileceği oyuncu da mevcut onbirde az miktarda bulunuyor, hatta hiç bulunmuyor çünkü orta sahada ki 2 adam defansif adam, biri de 33 yaşına gelmiş bir orta saha oyuncusu.

Bu durumda Misimovic ne yapsın ? Zaten top ayağına her geldiğinde o şansı iyi değerlendiriyor Misimovic, en azından hiç saçma bir işe kalkıştığını görmedim.

İşin özü bu durumda ki bir futbolcunun üretkenlik göstermesi çok zordur ve bu durumda dünyada heralde hiç bir oyuncu üretkenlik göstermez ki bana solda bile çok büyük ışık vermiştir kendisi topu alışıyla, top kontrolüyle, yere sağlam basmasıyla, zaman zaman gösterdiği paslarıyla ve oyun zekasıyla. Baros ve Arda döndüğünde, Misimovic'te ortaya geçtiğinde çok çok daha iyi oynayacaktır eminim.

Als Spieler war Hagi auch für seine Disziplinlosigkeiten bekannt. Wie ist er als Trainer?

Ganz anders. Er legt sehr viel Wert auf Disziplin und Teamwork. Ich glaube nicht, dass der Spieler Hagi beim Trainer Hagi sehr viele Spiele gemacht hätte.

soru: Hagi oyuncuyke disziplin'den uzak tavirlariyla bilinirdi. TD olarak nasil??

Misi: Cok farkli. Disiplin ve takim oyununa cok önem veriyor. Oyuncu Hagi'nin, TD Hagi'nin takiminda yeri olmazdi.

bu cevap bile ne kadar zeki biri oldugunu gösteriyor.

Misi den faydalanmak istiyorsan fazla koşturmucaksın..Topla oynatacaksın..Arkasınıda sağlam tutup önüne bitirici Forvet koyacaksın..Misi Bir Lincoln değil..Hareket beklememek lazım..

Mismoviç başarılı olmasındaki en büyük etken önünde Dzeko ve Grafite gibi çok iyi forvetlerin olmasıdır.Misimoviç topu aldığında bir kere önünde devamlı boş koşular yapan, ona duvar olan,Misi'ye boş alanlar açan 2 tane forvet vardı buda Misimoviç2in daha rahat top kullanmasını sağlıyordu.

Geri
Üst Alt