#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Transfer olmadan evvel demistim, Senijad Ibricic bizim takıma ve lige cok daha uyumlu bir oyuncuydu. Adım gibi eminim eger takım Avrupa'dan elenmemis olsaydı %99.9 Misimovic yerine Ibricic gelicekti. Taraftarı aglayan ufak bir cocuga seker verir gibi isimle yatıstırdı iki Adnan.

Yine diyorum, Misimovic takım ile ritmini buldugunda futboluna doyulmaz. Sabır ve tolerans lazım.

Transfer olmadan evvel demistim, Senijad Ibricic bizim takıma ve lige cok daha uyumlu bir oyuncuydu. Adım gibi eminim eger takım Avrupa'dan elenmemis olsaydı %99.9 Misimovic yerine Ibricic gelicekti. Taraftarı aglayan ufak bir cocuga seker verir gibi isimle yatıstırdı iki Adnan.

Yine diyorum, Misimovic takım ile ritmini buldugunda futboluna doyulmaz. Sabır ve tolerans lazım.

İbricic'i hiç izlemedim, sadece 10 dakikalık videosundan tanıyorum. Oyun stilini Emre Belözoğlu'na benzettim ben İbricic'in. Orta sahanın ortasında iki yönlü oynayabilir bence. Mücadeleci, ayağında top tutabilen, pas tekniği iyi ve iyi şut atan bir oyuncuya benziyor.

İbricic'i hiç izlemedim, sadece 10 dakikalık videosundan tanıyorum. Oyun stilini Emre Belözoğlu'na benzettim ben İbricic'in. Orta sahanın ortasında iki yönlü oynayabilir bence. Mücadeleci, ayağında top tutabilen, pas tekniği iyi ve iyi şut atan bir oyuncuya benziyor.

İbricic'ten mi bahsediyorsun ?

Terim'in Popescu'ya yaptığı gibi Misi'yi çağırıp pasaportuna bir bakmak lazım; acaba başka bir Misi'yi mi aldık diye..

Ne iki yönlüsü ya.O adam bildiğin forvet.Bosna'da kanatta oynuyordu hatta.

Bosna Hersek 4-3-1-2 oynuyor galiba. İbricic'te sol içte görev alıyor diye biliyorum. Her neyse, bana mücadeleci ve savunma yapmayı bilen bir oyuncu gibi geldi.

Santrafor dahil hücum hattının istisnasız her bölgesinde oynuyo. Fakat Ibricic'in en verimli oldugu zaman serbest oynadıgı maclarındadır. Bir bakmıssın orta alanda rakibi kovalıyo, birde bakmıssın top calıp 3-5 kisiyi sıraya dizip kaleciyi kalesine asıyo. Ilic gibi tam bir joker adam, ama cok daha güclüsü ve teknigi. Evet Ilic'ten daha teknik diyorum ve Ilic'in vurus teknigine laf edebilecek tek bir kisi bile yoktur sanırım.

Bu macta yenildiler gerci ama Ibricic'in golü izlemeye deger :ka19:

[video=youtube;LdO1OA-fiD8]https://www.youtube.com/watch?v=LdO1OA-fiD8[/video]

İbricic'i Misimovic'ten daha çok istiyordum 4-3-3'ü 1+2 orta saha yapısına daha uygun olduğu için ancak Misimovic'te kaliteli topçu.Tabi kontratak yapmasını beklemezsek.

seneye kewell gönderilecek büyük ihtimal,arda da satılacak gibi duruyor,sol tarafa alabilirler ibricic i,yani hiç izlemedimde baya methediyosun:)

Santrafor dahil hücum hattının istisnasız her bölgesinde oynuyo. Fakat Ibricic'in en verimli oldugu zaman serbest oynadıgı maclarındadır. Bir bakmıssın orta alanda rakibi kovalıyo, birde bakmıssın top calıp 3-5 kisiyi sıraya dizip kaleciyi kalesine asıyo. Ilic gibi tam bir joker adam, ama cok daha güclüsü ve teknigi. Evet Ilic'ten daha teknik diyorum ve Ilic'in vurus teknigine laf edebilecek tek bir kisi bile yoktur sanırım.

bu adam icin sezgin ne demisti?

misimovicten onceki tercihmiydi sonrakimi hatirlayan varmi?

gerci ne dese inanilir oda ayri:)

seneye kewell gönderilecek büyük ihtimal,arda da satılacak gibi duruyor,sol tarafa alabilirler ibricic i,yani hiç izlemedimde baya methediyosun:)

Hagi'de mevkii olarak diziliste hep kanatlarda yer alıyodu. Fakat benim büyüdügüm Galatasaray'da iki tane bindiren bek olurdu ve Hagi'de serbest oynardı. Dikkat ederseniz zaten Hagi Misimovic'i kendi oynadıgı pozisyonda oynatmaya calısıyor, ama Misimovic fazla tembel veya fiziki olarak hazır degil. Yoksa Hagi Misimovic'in cakılı sol kanat oyuncusu olmadıgını senden benden iyi biliyo.

Ibricic Kewellın pozisyonunda cakılı oynasa dahil Kewell'dan sonra C. Ronaldo gibi falan gelir :)

ne bekledik ne bulduk misimoviç insua cana hadi size güle güle kewellda sezon sonu elanoda öyle gözukuyor kalırsa sadece pino kalır barosla beraber

mmisimovic forvet arkası adamı senin ferrarin var sen ondan hacı murat performansı alıyorsun sol kanatta

mmisimovic forvet arkası adamı senin ferrarin var sen ondan hacı murat performansı alıyorsun sol kanatta

Eğer gerçekten Ferrarin varsa, asla Hacı Murat performansı almazsın.Misimoviç, cidden iyibir adamsa hiç yoktan sol kanatta da biraz ışık verirdi.

Elbette ooynamaz, ama vereceği bir pasla, takımını ipten de alır.Misimoviç de ben geldiğinden beri hiç görmedim ki forveti yahut herhangi bir oyuncuyu gol pozisyonu içine alan bir pas atsın.

Geri
Üst Alt