#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

O zaman Arda, Emre çolak ikilisi bu takımı uçurur. Elano ve Misi'yi tanıdık artık, Galatasaray için yeterli değiller.

Arkadaş anlamıyorum biri gidiyor, biri geliyor. Sizin gibilerden bu forumda olmak zorunda mı yani ? Olmasa olmuyor mu !

Ah Serhat ah !..

Benim merak ettiğim birşey daha var. Bu saatten sonra neyi uçuracaklar ? Atı alan üsküdarı geçti.

Cana-Ayhan

Pino-Miso-Arda

Baros​

Şu ortasaha-hücum hattını görebilecekmiyiz acaba ?

oyundan cıkınca direk soyunma odasına gitmiş haftaya yedek beklerse şaşırmayn !

Haklısın İnan. Lincoln daha kaliteli oyuncuydu Misimovic'ten, doğru. Fakat Misimovic'in Bundesliga kariyeri, Lincoln'den daha iyi. Lincoln takımını şampiyonluktan etmişti son sezonunda, ayrıca disiplinsizlikleri de vardı orada. Misimovic'in bir disiplinsizliğini görmedim, duymadım ben.

Soyunma odasında Lincoln'a racon kesen Haldun ve Lincoln'ü sistematik, ve entrikalı olarak bitiren ego Bülent (Büyük aşkımız Sarp'ı Galatasaray'a kazandıran kişi!) bizi şampiyonluktan etmişti. İftiranında bir dozu olmalı değilmi?

Soyunma odasında Lincoln'a racon kesen Haldun ve Lincoln'ü sistematik, ve entrikalı olarak bitiren ego Bülent (Büyük aşkımız Sarp'ı Galatasaray'a kazandıran kişi!) bizi şampiyonluktan etmişti. İftiranında bir dozu olmalı değilmi?

Schalke'den bahsediyorum ben. :D

Abi sen adamı sol kanada gömersen , hadi forvet arkası oynattın adamın ileride pas atıcagı kimse yok . Misimovic demek ara pas demek , uzaktan sut freekick demek . Bu adamdan baska birsey bekleyemezsin . Resme adama geldiginden beri ihanet ediyoruz . Ya takım forvetsiz oynuyor ya da sol kanatta robben vari oynamasını bekliyoruz . Sonra bu adam ne bicim oynuyor diye elestiriyoruz . Yazıklar olsun be bu kadar futboldan anlamayan insanlar Galatasaray'ın kurulusundan beri toplanmamıstır herhalde .

misi nin solda oynaması sabri nin forvet oynamasından daha zor

bu adamda çıkmamalıydı yanlış hareketler hagi

Hagi cok kötü oyuncu degisiklikleri yapti hayal kirikligina ugradim. :(

Bide böyle bi moda çıktı nerden çıktıysa 60 ta misi çıkarılıyo.. aklım mantığım almıyo.. Şu Elano hayranları da bi sussun artık açmasınlar ağızlarını adam sene de bi maç iyi maç çıkarıcak diye 1 sene katlanıyoruz!

Icinden hep Galatasaray'a geldigim güne lanet olsun diyordur.

Bu adam bize yanlış zamanda geldi. Adnan Polat'ın göz boyama transferidir tamamen. 4-5 tane Doğan Slx arasına çekilmiş bir Mercedes gibi Misimovic. Olan Misimovic gibi bir değere olacak, hatta oldu bile. Çoğu kişi vasat-yeteneksiz demeye başladı. Adnan Polat'ın yatacak yeri var mı gerçekten merak ediyorum.

Misimovic'ten hiçbir beklentim kalmadı.Kimse kusura bakmasın.

Pino gibi 1-2 gol atınca onu da kahraman ilan ederiz. Skor tabelası ve istatistik bağımlısı olduk. Gökhan Gönül'ün, Serkan Balcı'nın Misi oyundayken o bölgeyi boşaltamadığını görmek neden bu kadar zor?

Futbol kolektif bir oyundur. Herkes kendi görevini layıkıyla yerine getirirse başarılı olursun. Cana, Misi, Neill bunlar sistem oyuncusu ama yanlarındaki adamlar bundan daha hala bihaber ucuz kahramanlık peşindeler.

Senin orta sahanın merkezinde Sarp ve Ayhan gibi aralara oynayaman, oyunu kanatlara açamayan, oyuna tempo kazandıramayan ve dikine oynayaman adamlar varken; Messi'yi koy sağ açığa, ertesi gün burada onu bile eleştirirsiniz.

bence insua misi den olusan sol kanat cok iyi

dun turkiye liginin en iyi sag kanadina karsi oynadilar

vede ilk kez

hemde hic sorun yasamadan

serkan gibi simdiden 5 asisti olan bir sag bek, bir ara yattara

hic biri bir cacik yapamadi

madem böyle kanat oynatacaktık ibricic alınsaydı hem daha ucuz hem daha genç hemde hem kanat hem oyun kurucu oynayabiliyor. hee misi kadar teknik ve zeki değil ama bizim takımda zeka gerekse ... oynamaz:D

Geri
Üst Alt