#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

18.09.10 17:27

Misimovic sag kanatta onyayamaz. Kanat oyuncusu icin cok yavas, ancak takim iyi oynarsa oynar orda. Tek basina bisey yapamaz. Elano gibi kaybolup gider orda destek gelmeyince.

18.09.10 21:30

BAM'a kurban gidecek.

19.09.10 04:04

Burda kimse Misi'nin kalitesine laf atmiyor. Ona laf atanlar varsa zaten gitsinler masa tenisi felan seyretsinler ama görünen köy kilavuz istemez. Misi'nin arkasinda Sarp ve Ayhan oldugu sürece bu takima zerre kadar katki saglamaz, belki arasira duran toptan biseyler kazandirir ama mac icinde hic bir faydasi olmaz. Buna acilen bir cözüm bulmali Rijkaard yoksa cok büyük ihtimal bu adamida BAM'a kurban verecez.

2 ay önce dediklerimin hepsi tek tek dogru cikti. Mac icinde takima zerre kadar katki saglamadi ve sadece 1 asisti var, oda duran toptan. Bosuna demedim görünen köy kilavuz istemez diye. Adamda hala zerre kadar isik yada umut yok. Niye peki bunlarin hepsi. Suc ondami ?? Tabiki hayir. Suc onun arkasinda oynayan bank asya futbolcularinda. Biz bu beceriksiz topculari göndermedigimiz halde daha cok böyle Misimovic'ler, Elano'lar yada baska büyük topcular harcariz. Gidisatimiz cok kötü, buna acilen bir cözüm bulmamiz lazim.

Ya şu adamdan ne isteniyor yazıklar olsun ya.3 senede 3 adam aldık.Linc,Elano,Misi hep bu üçümü suçlu.Bu medya tam şerefsiz

Misimovic'in mücadele eksikliği olduğunu zaten biliyorduk. Baros'un arkasında Misimovic'i bir iki kez izleyebildik ve oynadığı karşılaşmalarda gayet iyiydi. IBB maçı örneğin, hatta çıkışa geçiyor postları atmıştık. Misimovic'in önünde Pino var, dikine koşular yapabilir mi? Hayır. Pino sırtı dönük topları iyi saklayan ve etkili şutlar çekebilen alternatif bir forvet. Arda ile daha izlemedik bile. Fakat ben Misimovic'in Hagi ile bundan sonrası için sorunlar yaşayabileceğini düşünüyorum. Misimovic mücadele gücü eksik bir oyuncu ve Hagi ondan her zaman topun arkasında geçmesini ister, burada sıkıntı yaşarlar. Çok koşmak zorunda kalır. Ve Hagi onu doğru düzgün forvetin arkasında kullanamadı bile, gerçi kullansa ben yine birşey değişeceğini sanmıyorum. Misimovic'ten iyi performans alabilmek için serbest bırakmak ve takımın sorunsuz topu onun ayağına sürekli ulaştırması gerekir. Bunu da yapabilecek en iyi kadro:

-------- Cana ------ Ayhan ---------

Elano -------- Misimovic -------- Arda

-------------- Baros -----------------

Budur. Bu kadroyu düzgün izlemeden Misimovic'i eleştirmenin bir anlamı olacağını sanmıyorum. Çünkü bu adam Bundesliga'da Dzeko ve Grafite'yi gol krallığında yarıştırıyordu. Misimovic'in performansını artıracak çalışmalar yapılmalı. Hagi Elano'da yaptığı gibi Misimovic ile konuşmalı, sıkıntısını çözmeli.

Sen kal dostum Elano gıtsın . Elanoya 1,5 yıl sabrettık bazen tam kadroda oynadı bazen eksık kadroda ama sen Misi hıc tam kadro oynayamadın sanada inş. 1,5 yıl yada daha fazla sure verırız cunku Elano dururken senın gıtmen berbat otesı bısey olur umarım kalır kendını gosterırsın

Sevemedim kendisini. Elano kötü oynadığı zaman bile bir sıcaklık hissediyordum adamdan. Bunda o da yok, dünya yanmış banane modunda takılıyor ağzında sakızıyla.

LigTV'de kendisiyle ilgili çıkan haber doğruysa zaten büyük kazık yedirmiş bize.

Sevemedim kendisini. Elano kötü oynadığı zaman bile bir sıcaklık hissediyordum adamdan. Bunda o da yok, dünya yanmış banane modunda takılıyor ağzında sakızıyla.

LigTV'de kendisiyle ilgili çıkan haber doğruysa zaten büyük kazık yedirmiş bize.

Misimoviçten hissedemedin demek o sıcaklığı.. Havalardandır.. Kalın giyin dostum..

Misimovic'in mücadele eksikliği olduğunu zaten biliyorduk. Baros'un arkasında Misimovic'i bir iki kez izleyebildik ve oynadığı karşılaşmalarda gayet iyiydi. IBB maçı örneğin, hatta çıkışa geçiyor postları atmıştık. Misimovic'in önünde Pino var, dikine koşular yapabilir mi? Hayır. Pino sırtı dönük topları iyi saklayan ve etkili şutlar çekebilen alternatif bir forvet. Arda ile daha izlemedik bile. Fakat ben Misimovic'in Hagi ile bundan sonrası için sorunlar yaşayabileceğini düşünüyorum. Misimovic mücadele gücü eksik bir oyuncu ve Hagi ondan her zaman topun arkasında geçmesini ister, burada sıkıntı yaşarlar. Çok koşmak zorunda kalır. Ve Hagi onu doğru düzgün forvetin arkasında kullanamadı bile, gerçi kullansa ben yine birşey değişeceğini sanmıyorum. Misimovic'ten iyi performans alabilmek için serbest bırakmak ve takımın sorunsuz topu onun ayağına sürekli ulaştırması gerekir. Bunu da yapabilecek en iyi kadro:

-------- Cana ------ Ayhan ---------

Elano -------- Misimovic -------- Arda

-------------- Baros -----------------

Budur. Bu kadroyu düzgün izlemeden Misimovic'i eleştirmenin bir anlamı olacağını sanmıyorum. Çünkü bu adam Bundesliga'da Dzeko ve Grafite'yi gol krallığında yarıştırıyordu. Misimovic'in performansını artıracak çalışmalar yapılmalı. Hagi Elano'da yaptığı gibi Misimovic ile konuşmalı, sıkıntısını çözmeli.

Katilmakla beraber size bir soru yöneltmek istiyorum. Sizce, yukaridaki isimlerle birlikte defans hatti icin en uygun isimler kimlerdir?

Bence böyle bir durumda Elano'yu daha iç oynatmak gerekir. Sabri ya da Serkan sağ kanatta ileri-geri motor gibi çalışsınlar. Artı Arda'nın da daha fazla ortasahaya gelmesi lazım. Yoksa Elano vurdumduymaz oynar ve Arda ortasahaya yardım etmezse Ayhan bir şekilde eski gücünü yitirmiş, Cana'ya kalır tüm merkezin yükü ve gene problemler yaşarız. Bunların üstüne Cana'nın çok iyi kesici olmakla beraber çok iyi top saklamadığını, topla çok iyi olmadığını da düşünmek zorundayız. Olası bir ortasaha baskısında Elano vurdumduymaz davranır, Arda geriye gelmez ise gene büyük problemler yaşarız oyunu kurma konusunda.

valla 1 yıllık anlaşma olması bana sadece artık biz oyuncu aldırttık dedirtmek için gibi geliyor. Seneye yollayacaklar biz yıldız aldık ama olmadı diyecekler.

Forumda bazı arkadaşlar futbolu daha iyi biliyor. Onlardan birisi olsa sportif direktör takım bundan daha kötü olmazdı hatta bundan daha iyi olurdu. Burdaki bazı arkadaşlar yazıyordu Misi'nin başarı koşullarını vs. vs. hep onların dedikleri çıkıyor, hiç bizim yönetimin attığı adımların doğruluğu ortaya çıkmıyor.

Sen kal dostum Elano gıtsın . Elanoya 1,5 yıl sabrettık bazen tam kadroda oynadı bazen eksık kadroda ama sen Misi hıc tam kadro oynayamadın sanada inş. 1,5 yıl yada daha fazla sure verırız cunku Elano dururken senın gıtmen berbat otesı bısey olur umarım kalır kendını gosterırsın

Aynen, Elano gibi bir futbol fakirine sırf Brezilya milli takımında oynuyor diye 1.5 yıl katlandık. Tek ama tek yapabildiği şey uzun pas atmak okadar. Ne çalımı var ne hızı var ne gücü var hiç birşeyi yok. Garip bir hırsı var pozisyonuna göre o da, biraz top sürme, yine çok nadir ara pas atıyo hadi hakkını yemeyelim bunları yapıyor arada. Ama kalkıp da Misinin kullanacağı frikiği atacaksa defolsun gitsin zaten çünkü bu adamın frikiği de yok.

Misimovic'in ilacı iyi bir orta saha, Baros ve Arda'dır. Ah şu Selçuk İnan falan gelse keşke, çok mu şey istiyorum ya parası neyse versinler alsınlar. Yabancı olsa yıllık 2,5 Milyon €'dan fazlasını verirler ama !..

Aynen, Elano gibi bir futbol fakirine sırf Brezilya milli takımında oynuyor diye 1.5 yıl katlandık. Tek ama tek yapabildiği şey uzun pas atmak okadar. Ne çalımı var ne hızı var ne gücü var hiç birşeyi yok. Garip bir hırsı var pozisyonuna göre o da, biraz top sürme, yine çok nadir ara pas atıyo hadi hakkını yemeyelim bunları yapıyor arada. Ama kalkıp da Misinin kullanacağı frikiği atacaksa defolsun gitsin zaten çünkü bu adamın frikiği de yok.

Maçtan önce Elano adamlarını toplatıp Misi'ye şantaj yaptı diyorlar bu frikik mevzu için.

Bugün oynanan Slovakya maçında 2 asist yapmış kendileri.

Kötü olan biz değiliz oğlum, Misimovic kötü... Hala bunu diyen var mı?

Geri
Üst Alt