Misimovic'in mücadele eksikliği olduğunu zaten biliyorduk. Baros'un arkasında Misimovic'i bir iki kez izleyebildik ve oynadığı karşılaşmalarda gayet iyiydi. IBB maçı örneğin, hatta çıkışa geçiyor postları atmıştık. Misimovic'in önünde Pino var, dikine koşular yapabilir mi? Hayır. Pino sırtı dönük topları iyi saklayan ve etkili şutlar çekebilen alternatif bir forvet. Arda ile daha izlemedik bile. Fakat ben Misimovic'in Hagi ile bundan sonrası için sorunlar yaşayabileceğini düşünüyorum. Misimovic mücadele gücü eksik bir oyuncu ve Hagi ondan her zaman topun arkasında geçmesini ister, burada sıkıntı yaşarlar. Çok koşmak zorunda kalır. Ve Hagi onu doğru düzgün forvetin arkasında kullanamadı bile, gerçi kullansa ben yine birşey değişeceğini sanmıyorum. Misimovic'ten iyi performans alabilmek için serbest bırakmak ve takımın sorunsuz topu onun ayağına sürekli ulaştırması gerekir. Bunu da yapabilecek en iyi kadro:
-------- Cana ------ Ayhan ---------
Elano -------- Misimovic -------- Arda
-------------- Baros -----------------
Budur. Bu kadroyu düzgün izlemeden Misimovic'i eleştirmenin bir anlamı olacağını sanmıyorum. Çünkü bu adam Bundesliga'da Dzeko ve Grafite'yi gol krallığında yarıştırıyordu. Misimovic'in performansını artıracak çalışmalar yapılmalı. Hagi Elano'da yaptığı gibi Misimovic ile konuşmalı, sıkıntısını çözmeli.