Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.988
- 41
- 1.513
Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic
Mustafa benim gözümde trequartistadır hacı.
Mustafa benim gözümde trequartistadır hacı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bir de benim kafamdaki artı bir soru işareti şimdi biz orta sahamız kötü diyoruz. Benim dediğim gibi bir orta saha ya da sizin dediğiniz gibi Cana+box to box ile hallettik diyelim orta sahamızı. Bu sefer Elano mu Misi mi 10 numara pozisyonunda? Hangisinden daha fazla verim alırız. Çünkü forumda genel olarak Elano ve Misi'nin oynamama ya da oynayamama sebebi olarak orta saha gösteriliyor.
Misi ile Cana birlikte hiç oynamadı, boşuna tartışıyorsunuz. (Orta sahayı kastediyorum, sonra yanlış anlaşılmasın)
Oynasa da bu sistemde fazla birşey değişmeyecek gibi. Hagi çekiyor iyice 2 stoperin önüne sanki öndeki Ayhan ve Barışımız ya da Sarpımız mükemmel box to boxlarmış ve çok iyi pas atıyorlarmış gibi.
Cana,Elano,Misi beraber oynamalı bence,bence.
Bak adam ön libero diyor hala,ağız alışkanlığı.Çok acayip şeylerden bahsediyorum ben kanka,stoperde Servet'in Ali Turan'ın Gökhan Zan'ın değil de iki tane Neill'ın olduğu,o defans çizgisinin Ufuk'un dibinde değil de Cana'nın dibinde olduğu şeylerden bahsediyorum,Sağ açık sol açık istemiyorum takımda sol forvet sağ forvet istiyorum,özellikle sağ tarafa Giovani Dos Santos tarzında biri lazım diyorum,Arda da kendini geliştirmeli diyorum,içeri kat edip şut atmalı diyorum,birbirimize yakın oynayalım falan diyorum,vapurlar diyorum martılar diyorum when i feel heavy metal diyorum
Adem Fener gibi, Trabzon gibi takımlara karşı bir şey yapamadık. Pozisyon ürettik Fener'e karşı 1-2 tane. Fakat olmadı. Bir Antalya'yı yendik gol olmadık yerden geldi belki o gol olmasa sabaha kadar gene gol atamazdık. Dediğin gibi oyunu kilitliyoruz da bunun da bize bir faydası olmuyor. Orta sahayı kalabalık tutan bir rakibe karşı pozisyon üretemeyiz (Trabzon)ve orta sahayı kalabalık tutup, hızlı birkaç ofans oyuncusuna sahip takımlar bizi yener, olmadı kalabalık orta saha ile bize yenilmezler![]()
Bak adam ön libero diyor hala,ağız alışkanlığı.Çok acayip şeylerden bahsediyorum ben kanka,stoperde Servet'in Ali Turan'ın Gökhan Zan'ın değil de iki tane Neill'ın olduğu,o defans çizgisinin Ufuk'un dibinde değil de Cana'nın dibinde olduğu şeylerden bahsediyorum,Sağ açık sol açık istemiyorum takımda sol forvet sağ forvet istiyorum,özellikle sağ tarafa Giovani Dos Santos tarzında biri lazım diyorum,Arda da kendini geliştirmeli diyorum,içeri kat edip şut atmalı diyorum,birbirimize yakın oynayalım falan diyorum,vapurlar diyorum martılar diyorum when i feel heavy metal diyorum
Kafayı yormaya değmez hacım,al benden gelsin.