#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Zaytung Son Dakika - A2 takımında da istenileni veremeyen Misimoviç, Galatasaray Lisesi son sınıfa gönderildi..

[video=youtube;Fl0ngk8abbY]https://www.youtube.com/watch?v=Fl0ngk8abbY[/video]

misimovicnerede.com diye site mi açsak ? :D

Misimovicaffedilsin.com diye açalım.

Bu adamı kafa da bitirmişler, döneceğini sanmam. Çünkü bizim sözde 'yönetim' 2 maçlık performansa göre adam değerlendirdiği için; ''Keita-Lincoln-Misimovic'' gibi adamlar için hayal kırıklığı yaşadım diyebilir ama Sarp-Servet-Ayhan-Barış'a tahammül edebilirler. Yazık gerçekten.

Bu adamı kafa da bitirmişler, döneceğini sanmam. Çünkü bizim sözde 'yönetim' 2 maçlık performansa göre adam değerlendirdiği için; ''Keita-Lincoln-Misimovic'' gibi adamlar için hayal kırıklığı yaşadım diyebilir ama Sarp-Servet-Ayhan-Barış'a tahammül edebilirler. Yazık gerçekten.

Misimoviç Hagi'nin takdiriyle kadro dışı kaldı ama. Diğer söylediğine katılıyorum.

şimdi napıyor misi hiç haber felan yok..

A2 takımında da istenileni veremeyen Misimoviç, Galatasaray Lisesi son sınıfa gönderildi.

Asıl Lincoln takım oyuncuydu. Arda, Kewell, Baros ve Sabri ile gözü kapalı verkaçlar yapıyordu. Medya ve bazı renktaşlar Lincoln'ü kişisel bir oyuncu diye lanse etmeye çalışıyor. Ama aynısının emaresini dahi Misi'de göremedik. Tutturmuşlar forvet arkası oynasaydı, yanında şu olasaydı bu olsaydı, olmayacak hayallerin peşinden sürüklüyorlar bizi bazı arkadaşlar. Misi'ye onlarca şans verildi. Serdar Özkan bile ilk süper lig maçını üç gün önce oynadı, Emre Çolak 1-2 defa oynatıldı bu sezon. Misi Galatasaray için bitmiştir, öncelikle Hagi istemiyor onu. Olmayacak duaya amin demeyelim.

Şu 10 numara sevdasından vazgeçsek çok güzel olacak.Hagi den sonra hiçbir 10 numara tutmadı, Çağımızın değişen futbolundada artık tutmayacak

Istanbul´da mi Misimovic? Yoksa hala Almanya´da mi?

istanbuldaymış.sessiz,sedasız çalışıyormuş tek başına:(

Yönetim yapmadı ki bu tercihi hagi yaptı. Yönetim Elano yu yolladı Hagi de şimdi affetmek zorunda kalacak Misiyi istemese de. Bence iyi yaptı yönetim Elanoyu yollayarak kazanırsak bu şekilde kazanırız Misiyi. Haginin inadına bıraksaydık işi bitmiştik..

Yönetim Rijkaard'ı yollayıp Florya'yı bilen bir hoca arıyoruz dediğinde neden bahsetmiş olabilir sence?

Bu sözün arasında şöyle bir mana yatar..''Bizim dilimizden anlayacak hoca arıyoruz'' Yani üzerinde baskımız olan bir hoca istiyoruz,Hagi duygusal bir adam istediği kadar hocayım desin hala kendini futbolcu sanıp tribünlere yumruk show yapıyor,Fatih Terim'in gelmesini o yüzden çok istiyordum ben,hiç ümidim yok..Yazık oldu Misimoviç'e.

Geri
Üst Alt