#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Adam daha full kadroyla hiç oynamadı. Elano'ya gösterilen sabrın %10'u gösterilmedi. Gösterilirse ikinci yarı kimsenin yüzünü kara çıkarmaz.

Lütfen affedin şu adamı.Lütfen!

Takımda kadrı dışı bırakılacak çok adam varken en masumu seçildi. Devre arası gider artık.

Gitsin de kurtarsın kendini. Adam akıllı izleriz kendisini hem. Hagi'de egolarını tatmin etmeye devam eder sene sonuna kadar...

Ultraslan taraftarı organize edip Arda'ya küfrettirmek yerine bir işe yarasın da affedilene kadar her maç bu adam lehine bağırsınlar tribünde.

Galatasaray'ın parası sokağa atılamaz. Hagi de olsa teknik direktör kaprisiyle böyle değerli bir oyuncuyu harcama lüksümüz yok.

Giderse yerine daha iyisini bulamayız. Bundesliga asist kralını yollayıp devre arası daha iyisini nerden bulacağız?

Bu adam kesinlikle kötü oynadığı için kadro dışı bırakılmış olunamaz.Gerçekten geçerli bir sebebi olmalı.Yoksa Elano aylar öncesinden kadro dışı bırakılırdı.Ki kadro dışı da bırakılsa hatrı sayılır bir para alıyor.Yönetim bu kadar para verdiği adamın basit bir nedenden kadro dışı bırakılmasına müsade edemez.

Kesinlikle altında geçerli bir neden olmalı.Süresiz kadro dışı kalmak basit birşey değil..

Misimoviç büyük ihtimal ya Wolsfburg'a geri dönecek ya da Rusya'ya kiralık gidecek.Bu yüzden kadro dışı.Bunun dışında bir sebep olduğuna inanmıyorum.

A2 takımında da istenileni veremeyen Misimoviç, Galatasaray Lisesi son sınıfa gönderildi...

şu an nerde kendisi?a2 antremanlarında göremiyorum

Ultraslan taraftarı organize edip Arda'ya küfrettirmek yerine bir işe yarasın da affedilene kadar her maç bu adam lehine bağırsınlar tribünde.

Galatasaray'ın parası sokağa atılamaz. Hagi de olsa teknik direktör kaprisiyle böyle değerli bir oyuncuyu harcama lüksümüz yok.

:tiphat:

Elano ve Misi gitti takım düzeldi ama...Hagi'nin Aydın ve Gökhan Zan sefillerini as oyuncu yapacağını kimin aklına gelirdi ki?

İşte bu iki oyuncu son şampiyonluk umutlarımızı söndürmesini bildi.

Elano ve Misi gitti takım düzeldi ama...Hagi'nin Aydın ve Gökhan Zan sefillerini as oyuncu yapacağını kimin aklına gelirdi ki?

İşte bu iki oyuncu son şampiyonluk umutlarımızı söndürmesini bildi.

Sen fake hesap değilsen ben birşey bilmiyorum.

Geri
Üst Alt