#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Çok iyi forvet arkası ama gerekli olan adam değil,orta sahayı çekip çevirecek,orta saha özellikli adamlar lazım bize.

Sakız çiğniyor savaşmıyor :D.

Çok iyi forvet arkası ama gerekli olan adam değil,orta sahayı çekip çevirecek,orta saha özellikli adamlar lazım bize.

onlari bunun arkasi koyacaksin iste. önüne de iyi bir forvet. iyi bir forvet derken topu alacak vercek, 1. sini atamadi mi 2. sini atacak. baros bile bence yetersiz su durumda.

-> Misimovic'i iade etmek isteyen Galatasaray yönetimine Wolfsburg'dan olumsuz yanıt: "Kullanım hatası".. Zaytung :D:D

Merhabalar arkadaşlar, foruma önceden katılmıştım ama daha yeni mesaj yazıyorum, ben misi konusunda ultraslanı suçluyorum, misiye haksızlık yapıldığını düşünüyorum, taraftarların çoğununda bu düşüncede olduğunu yapılmış olan çeşitli anketlerde görüyoruz, ancak ultraslan bu konuda hiç tepki vermiyor, acaba korktukları bir şeymi var yoksa adnan beyle iyi geçinmeyemi çalışıyorlar anlayamadım, ayrıca hagi efendi, bu adamı böyle kolay bir şekilde siliyorsa adamın parasınıda maaşından versin, ne hakkı var takımımızın paralarını çar çur etmeye. Son sözüm ultraslana ya varsınızdır yada yosunuzdur, haksızlığa göz yumuyorsanız yoksunuzdur.

Misi gazetelere çıkmayıp hocasından özür dilemeyi beceremediği için gidiyor sanırım. :)

Bu arada Mustafa Sarp yenildiğimiz maçtan sonra takım otobüsünde kahkahalar atıyordu.

Bu arada Misimovic yenildiğimiz maçtan sonra takım otobüsünde kahkahalar atıyordu.

Özneler değişince fikirleriniz sabit kalıyordur umarım bu konuda. :)

Misimovic'in kadro disi kalmadan once oyundan ciktigi bir macta direk soyunma odasina gittigini de hatirlayalim direk Hagi'ye bik bik yapmadan once. Adam bildigin simarik.

Misimovic'in kadro disi kalmadan once oyundan ciktigi bir macta direk soyunma odasina gittigini de hatirlayalim direk Hagi'ye bik bik yapmadan once. Adam bildigin simarik.

bkz. Bülent Korkmaz-Lincoln. Haklı bulduğun taraf Lincoln.

Reis sen yapma yahu. N'olmuş yani direk soyunma odasına gittiyse onu anlamıyorum ben. Takılmamak gerek bu tarz şeylere.

bkz. Bülent Korkmaz-Lincoln. Haklı bulduğun taraf Lincoln.

Reis sen yapma yahu. N'olmuş yani direk soyunma odasına gittiyse onu anlamıyorum ben. Takılmamak gerek bu tarz şeylere.

Takildigimdan degil, sakiz cignedigi icin kadro disi kaldi diyen pikacular var da onlara soyluyorum ben. Ayrica Lincoln-Bulent ve Hagi-Misimovic cok cok ayri olaylar.

Pek bi fark yok gibi. İki topçu da -görünen o ki- hocaların egosuna gitti. Sadece Lincoln'de futbolcular da bunun olmasını istedi o kadar.

Ertesi hafta aynı şekilde soyunma odasına giden kimdi? Türklerden biriydi galiba.

Elano da gitmişti,ama haftaya paşa paşa oynattı hagi sanki:o

Ahh ahh Hagi kendi oyunculuk dönemlerine gitsede disiplinsiz hareketlerini şöyle bir gözden geçirse,en önemlisi Uefa Finalinde bile ne kadar büyük oyuncu olursan ol takımını eksik bırakmıştı,hiç malal okumasın..

Çok büyük bir oyuncuydu Hagi,yalnız çok egolu bir Teknik Direktör bunu zamanla anlarız..

Geri
Üst Alt