Aynı fikirdeyim. Taraftar isteseydi Misimovic'e ikinci bir şans verilirdi fakat ortamı boş bıraktılar.
"Forumda bir konu açalım, önümüzdeki maç tiribünden pankart ve tezahurtla mesaj vererek hiç olmazsa sezon sonuna kadar Misi'ye bir şans daha isteyelim" demek isterdim, fakat sanırım benden başka hiçkimse olan bitenden şikayetçi değil. Burada anket açtım belki geri kazanabiliriz diye fakat 13 yaş ortalamalı forum uleması "bu saatten sonra bundan cacık olmaz" buyurdular.
Yok direk soyunma odasına gitmiş, yok sakız çiğniyormuş, bunlar yıldız bir oyuncuyu bir kalemde çizmeye bahane değil. Adam maçlarda yerinde oynatılmamasına rağmen en çok koşan adam oldu buna bakan yok, uyum sürecinde destek olmak lazım bunuda düşünen yok.
Sağlıklı zihinlerin yönettiği bir kulüp otoritesini çalıştırarak onu para cezası ya da ikazla uyarmayı denerdi. Bizimkilerse bunun yerine, adama sanki kokain kullanmış muamelesi yapan kaprisli hocamıza gözyumuyor. Yönetim dediğin yeri geldiğinde sert, yeri geldiğinde ılımlı bir ikna edicilikle teknik direktörünü ikna edebilir. Bizim yönetimimizinki yöneticilik değil fakat taraftarında bu adamcaza destek olmamasıda taraftarlık değil. Bu adamın harcanmasında da takımın bu hale gelmesindede birinci suçlu koyunlaşmış, tepkisizleşmiş taraftarlardır. Topluluklar hakettikleri gibi yönetilirler.