#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Klasik Hagi hareketi. İlk geldiğinde de Ümit Karan'a yapmıştı aynısını.

Saçma sapan otorite gösterişi. Futbolculara mesaj. Misimovic dinlemedim sizi de yakarım diye.

Ha eğer böyle değilse çıkıp sebebi açıklansın Galatasaray taraftarına. Yoksa her ne kadar çok sevgili Hagi'miz olsa da teknik direktör olarak başarısız biri olarak kalıcak gözümüzde.

misimovıç her röportajında fazlasıyla sacmalıyor vede haginin haklı oldugnu görüorum ama bnde misimoviç için bir şans daha verilmesini isterim..bu adamın kalitesi belli sonuçta

Kazım'ın ne disiplinsizliğini gördünüz dedikten sonra; "Hagi'ye Kazım'ın disiplin problemleri olduğunu söyledim. O da bütün sorumluluğun kendisinde olduğunu söylerek alınmasını istedi<" diyerek de çelişmişdir kendisiyle.

dahasi var

herkes ikinci bir sansi hakeder

misimovic olayi kapanmistir

arada 8 saniye ya var ya yok

çok oubali bir tipi var ki kişiliğide o yapıda bir insanmış bunu geldikten sonra anladım. sen eski asker hagiye gider yaparsan o da seni böyle floryanın yoluna gider yapar yol alır gidersin. güle güle misi türkiyede o fizikle 2 metre yürütmezler zaten adamı. iyi yaptın kaçarak futbol hayatın bitmedi hiç değilse :)

Ligin ikinci yarısı icin sezon sonuna kadar kadroya dahil edilebilir. Polat'ın konusmalarından bunu sezinledim.

Misimovic affedilmeli bence, 8m euro verilmiş bir adam ve bundesliganın assist kralı'dır. Bu sezon sonuna kadar oynatılmalı...

Culio gibi bir adam daha + harbi bir santrafor aldık mı tamamdır. Misimovic'e falan gerek yok..

[video=youtube;a2YhPDkOmbA]https://www.youtube.com/watch?v=a2YhPDkOmbA[/video]

Şu adam affedilse transfere bile ihtiyaç duyulmayacak aslında. Yazıklar olsun hala bu adamı kadro dışı bırakanlara...

Şu adam affedilse transfere bile ihtiyaç duyulmayacak aslında. Yazıklar olsun hala bu adamı kadro dışı bırakanlara...

ne yaptığını nereden biliyorsunuz ? Şu an açıklanmamasının tek nedeni bizim menfaatlerimize zarar vereceğindendir. Yoksa Hagi bilmez mi çıkıp ben bıraktım demeyi. Satıldıktan sonra anlarız hep beraber. Ondan sonra ister övün ister sövün

''Misimovic'in kadro dışı kalmasının sebebi; takımın almış olduğu mağlubiyetten sonra, takım otobüsünde kahkaha atarak telefonda konuşması.''

Mehmet Demirkol

Röportaj vermiş Lig TV'ye

Mustafa Sarpı biri gıdıklasın o zaman otobüste lütfen.

Geri
Üst Alt