#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

bir yıldız oyuncu daha kullanamadan mahvettik.tebrikler hagi!

Her geçen gün daha da acınası ve zavallı bir hal alıyor bu Misimovic işi. Bir an önce ayrılsın takımdan da biz de bu utançtan kurtulalım.

Hagi takıma gelmeden önce de oynamıyordu ki neyin tartışması bu.Bu adam Tr'ye ayak basar basmaz para için Galatasarayı tercih ettim demedi mi ? Şimdi şans verilirse oynarım diyor. Demekki bizim kadar para veren cıkmadı.

Uyanın uyanın beeeeee .

Hagi takıma gelmeden önce de oynamıyordu ki neyin tartışması bu.Bu adam Tr'ye ayak basar basmaz para için Galatasarayı tercih ettim demedi mi ? Şimdi şans verilirse oynarım diyor. Demekki bizim kadar para veren cıkmadı.

Uyanın uyanın beeeeee .

Kim bedavaya oynuyor Şevket. Para için oynayacak tabi :).

Uyanın uyanın beeeeee .

Tamam da kardeş sen bu ülkeye gelen yabancılar arma aşkından mı geliyor sanıyosun? Keita Kewell Baros Neill vs. bu futbolcular hayatlarında Galatasaray maçı izlemişlermidir açıp da, anca maçımız olduğunda kasetlerimizi izlemişlerdir. Bu oyuncular da para için geldi fakat Misimovic'e yapılan muamele yapılmadı güzel güzel futbollarını oynadılar faydalı oldular.

Öbür taraftan Elano sırf maç eksiği olmasın diye seçmedi mi bizi? Kimbilir ne düşünüyordu gelirken Türkiye Ligi yattığım yerden kendimi yormadan rahat rahat sıkılmadan ilk 11 oynarım her maç, Milli Takıma da giderim bu sayede dedi. Sona elimizde patladı olan 1.5 senemize oldu.

Yerliler için geçerli değil ama yabancı bir futbolcunun tercihini paraya göre yapmasından daha doğal birşey yok. Misimoviç daha fazla şansı hakeden bir oyuncuydu, hele hele de hiç asıl mevkisinde oynatılmadığını da düşünecek olursak.

Uyanın uyanın beeeeee .

Yok aga adamın içinde doğuştan galatasaray aşkı varmış,ondan gelmiş. yanlış biliyorsun.

Kim bedavaya oynuyor Şevket. Para için oynayacak tabi :).

Şimdi şöyle Alper kardeşim;

Futbolcusundur başarılı olmak istersin otomatik olarak para seni bulur..

Ama yok parayı bulmak için gidiyorsan, o camiayı karıştırıyorsan karakterinin .....

Yada anlıyacağın gibi anlatayım geldiği klüpten daha mı iyiydik,daha mı başarılıydık , daha farklı şeyler mi cazip geldi para dışında Tabiki HAYIR. Önerdiğimiz para güzel geldi :) Kapito kardeşim ?

Şimdi şöyle Alper kardeşim;

Futbolcusundur başarılı olmak istersin otomatik olarak para seni bulur..

Ama yok parayı bulmak için gidiyorsan, o camiayı karıştırıyorsan karakterinin .....

Yada anlıyacağın gibi anlatayım geldiği klüpten daha mı iyiydik,daha mı başarılıydık , daha farklı şeyler mi cazip geldi para dışında Tabiki HAYIR. Önerdiğimiz para güzel geldi :) Kapito kardeşim ?

Madem satacağız bu adamı bari oynatıp pazarlayalım niye elimizde patlatıyoruz el bombası gibi ?

kewell para için gelmedi.Kendini bilmiyorsun bişiler var sende anlamadım. Kewell geldi kendini kanıtladı tekrar doğdu bi nevii..

Ben misi trye geldiğinde hemen roportajını dınledım ve bu adam bı b.k yapmayacak dedim aynen de öyle oldu. siz gidip fm cm falan oynayın iyi gelir beyniniz sulanmış yazık.

para icin oynamayan topcu topcu degildir

hagiyede cok para saydik gelirken rahat olun

Bak bebecan kewell para için gelmedi.Kendini bilmiyorsun bişiler var sende anlamadım. Kewell geldi kendini kanıtladı tekrar doğdu bi nevii..

Ben misi trye geldiğinde hemen roportajını dınledım ve bu adam bı b.k yapmayacak dedim aynen de öyle oldu. siz gidip fm cm falan oynayın iyi gelir beyniniz sulanmış yazık.

Bana mı diyorsun. Ben Kewell'ı örnek vermedim. Madem satmaya karar verdik oynat pazarla kardeşim. Yapsın 2-3 asist bari elimizde patlamasın adam.

Madem satacağız bu adamı bari oynatıp pazarlayalım niye elimizde patlatıyoruz el bombası gibi ?

Bu adamı almak hata zaten siz anlamıyorsunuz. Adam bizden daha iyi bir klüpte daha iyi şartlarda (taraftar baskısı medya faktoru vs..) top koşturuyordu. Aldığı yıllık ücret (kısaca cüzdana giren para ) bizim önerdiğimizin katlarının altında olduğu için balıklama daldı. Bu adam bizde senelerce oynasa birşey veremez.Kafasında top oynamak yok para kazanmak var.Meslek ahlakı farklı şey arkadaşlarım siz algılıyamıyorsunuz.

bu adam kiralikti kardesim kandirmayin kendinizi

bu kadar para odeyipde rahatca bu karari hafgiye biraktik mi diyecek bu Polat

guldurmeyin beni

tamamen yonetimin oyunlari yemeyin

leasing kiralamak demek tekrar aciklatmayin finansal terimleri

Bu adamı almak hata zaten siz anlamıyorsunuz. Adam bizden daha iyi bir klüpte daha iyi şartlarda (taraftar baskısı medya faktoru vs..) top koşturuyordu. Aldığı yıllık ücret (kısaca cüzdana giren para ) bizim önerdiğimizin katlarının altında olduğu için balıklama daldı. Bu adam bizde senelerce oynasa birşey veremez.Kafasında top oynamak yok para kazanmak var.Meslek ahlakı farklı şey arkadaşlarım siz algılıyamıyorsunuz.

Anlıyorum kardeş. Ama illaki yapardı birşeyler. Böyle oynamayınca kimse almak istemez artık onu.

Aramızda kahin var:D.Para için falan farketmez,bizim takımda misi nin tek bacağı oynardı hiç kasmasına gerek yok.

Meslek ahlakı olan futbolcuya yıllık 10 M euro bile versen adam takır takır oynar.Bu adam Bundesliga da döktürüyordu bizim lige geldi de noldu ? Noldu biliyormusun adam doydu:Çünkü Meslek ahlakı sıfır.Bu Meslek ahlakı konusunda size seminer de verirdim ama anlamayacak kadar sahte yıldız aşığısınız.

transferin son gunu alinmis sonra kadro disi kalmis almanya asist krali

su yukaridaki cumle size birsey ifade etmiyorsa bence fazla kafa yormayin

Meslek ahlakı olan futbolcuya yıllık 10 M euro bile versen adam takır takır oynar.Bu adam Bundesliga da döktürüyordu bizim lige geldi de noldu ? Noldu biliyormusun adam doydu:Çünkü Meslek ahlakı sıfır.Bu Meslek ahlakı konusunda size seminer de verirdim ama anlamayacak kadar sahte yıldız aşığısınız.

adamin almanyada meslek ahlaki var burdami yok

Geri
Üst Alt