#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

hagi nin yuzunden yildiz a2 de..helal olsun.. bugunku basin toplantisinda misi ile ilgili soru geliyor..baska soru var mi diyor hagi...yaziklar olsun

O kadar gelişmiş bir takımız ki sırf a2 takımındaki gençler örnek alsın onlarla beraber oynasın diye bundesliga asist kralını getiriyoruz

Misimovici bir şekilde sezon sonu sattılar diyelim ya da wolfsburga geri döndü, ee sonra tekrar o pozisyona yeni bir isim arayışı, gündeme gelen isimler de yine abidik kubidik 2.sınıf topçular; tamam culio fln iyi çıktı ama sürekli böyle politika izlenemez. misimovicin oynatılması lazım sezon sonuna kadar, artık hagi mi yönetim mi özür mü diliyor napıyor, bari biraz pas yapabiliriz misi sayesinde orta sahada

Açıklasın bize Hagi bu adam niye oynamıyor. Disiplinli davranmıyormuş palavrasına kanmıyor taraftar !

bu adam bastonla bile oynar bizim ortasahada

Röportajını izledim Misimovic'in, gerçekten çok efendi bir insan. Disiplinsizlik yapacağını pek zannetmiyorum, kesin başka şeyler yaşadı Hagi ile.

Röportajını izledim Misimovic'in, gerçekten çok efendi bir insan. Disiplinsizlik yapacağını pek zannetmiyorum, kesin başka şeyler yaşadı Hagi ile.

bu adam magath ile çalışmış.adamın yüzünden belli adam olduğu,hagi den kurtulsak da bu adamı seyretsek

Neden kadro dışı kaldı? Niye kimse bir şey açıklamıyor!!!

Bence hiç birşey yaşanmadı. Hagi'nin egosuna kurban gitti bu adam. Olur mu olur...

Ilk geldiginde futbolcularla tanisma amacli yaptigi bir toplantida Misimovic odada sesli bir sekilde yellenmis.. hagi'de sinirlenerek kadro disi birakmis..Olur mu olur....

Arkdaslar neden taraftar gruplarımızdan biriside bu olayı ashiplenp bişyler yapmıyo..Facede Misimovicin affedilmesi içn gruplar var ama ilgi az...Kewellda yaptık Misimovicdede yaparız..Hagiyi çok sevyrz ama burda haksızlık var ve takımın Misi gibi bi oyuncuya ihtiyacı var...Santrofor alıp kaleci alp hala Barışla Mustafayla Ufukla oynamanın mantıgını da hala çözemdm..

Bundesliga asist kralını alıyoruz ama neden kadro dışı kaldığı hala açıklanmıyor!

Yeter artık, Galatasaray 8 mn euro değerindeki futbolcusunu kişisel egoları nedeniyle harcayacak kadar zengin bir takım değil.!

Misimovic rezaletine bi son verilsin.

Şaka gibi.Bundesliga asist kralı bizde ama adamı bitirdik.Helal olsun Hagi böyle devam et.

misi bu orta sahanın tozunu attırır. yeter hagi insaf biraz....

Misimovic

Cana - Culio​

Varlık içinde yokluk çekiyoruz.

Ben Mİsimovic'in en ufak bir suçu olduğuna inanmıyorum.

Aynı şeyi Hagi ilk teknik direktörlük döneminde Ümit Karan'a yapmıştı.

Sonrasında Galatasaray'a dönen Ümit nasıl bir oyuncu olduğunu herkese göstermişti.

Velhasıl sırf şu adama yaptıklarından Hagi'nin Galatasaray'ın başındaki teknik direktörlük kariyerinin sonsuza dek bitmesini diliyorum.

Biz onu futbolcu olarak sevelim.

Ne bileyim scout kadromuzda olsun. Ama böyle pis egolu bir insan takım yönetemez. Otorite böyle sağlanmaz.

bence kesin bir sey yapti ama ceza ile gecistirilebilecek birseydi

yonetimin parmagi var bu iste

adam roportajda aynen soyle dedi

yeni stadda arda ile oynamayi cok isterdim

Bu kesin yönetimin bir planı.

maclarda misi lehine tezahuratlar yapilmali.taraftar hic sahip cikmiyor...

Geri
Üst Alt