#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Neden Galatasaray taraftarı bi Misimovic tezahuratı yapıp gerekli mesajı iletmez anlamıyorum.

"Sadece ölüler ve aptallar fikir değiştirmez".

"Sadece ölüler ve aptallar fikir değiştirmez".

Ne diyeceğiz peki? 1 ay yerine adam aradık ama almayı beceremedik, hadi bir zahmet gel sen oyna bari, affettik mi diyeceğiz adama?

Kadro dışı bırakmamız ne kadar ayıpsa (bilmediğimiz çok büyük olaylar dönmediği sürece) bu da o kadar ayıp olur kanaatimce.

Ne diyeceğiz peki? 1 ay yerine adam aradık ama almayı beceremedik, hadi bir zahmet gel sen oyna bari, affettik mi diyeceğiz adama?

Kadro dışı bırakmamız ne kadar ayıpsa (bilmediğimiz çok büyük olaylar dönmediği sürece) bu da o kadar ayıp olur kanaatimce.

Bence Hagi, Misimovic'i affeder ve zamanla kadroya alırsa işte o zaman büyüklük ve iyi bir teknik direktörlük adımı atmış olur.

Örneğin Ferguson, David Beckham'ın suratına krampon fırlatmış, burnunun kırılmasına (yanlış hatırlamıyorsam eğer) neden olmuştur. Veya en azından ağzı yüzü kan içinde kalmıştır ancak kısa süre sonra yeniden onu ilk 11'e koymuştur. Beckham'da her zaman ki gibi oynamıştır.

Misimovic son derece profesyonel bir oyuncu. "Amaaan" diyip, oynamamazlık asla yapmaz. Zaten yaparsa da yine yedek kalır, Hagi tölerans göstermez.

Nedir bu takıntısı Hagi'nin yeter artık.. Bir Hoca olarak Misimovic'i takıma monte etmek Hagi'nin görevidir. Kimler affedilmediki bu ülkede, Misimovic'in suçu ne?

Bence Hagi, Misimovic'i affeder ve zamanla kadroya alırsa işte o zaman büyüklük ve iyi bir teknik direktörlük adımı atmış olur.

Örneğin Ferguson, David Beckham'ın suratına krampon fırlatmış, burnunun kırılmasına (yanlış hatırlamıyorsam eğer) neden olmuştur. Veya en azından ağzı yüzü kan içinde kalmıştır ancak kısa süre sonra yeniden onu ilk 11'e koymuştur. Beckham'da her zaman ki gibi oynamıştır.

Misimovic son derece profesyonel bir oyuncu. "Amaaan" diyip, oynamamazlık asla yapmaz. Zaten yaparsa da yine yedek kalır, Hagi tölerans göstermez.

Valla inşallah hocam, ben de çok isterim Misi'nin kazanılmasını, sezon başında çok umutluydum kendisinden. Ama Hagi'nin tükürdüğünü yalayacak bir hoca olduğunu sanmıyorum. Basın toplantılarında bile Misi ile ilgili en küçük soruyu kaale almıyor, duymazdan geliyor. Böyle bir durumda nasıl yanına gidip de konuşacak, bu sorunu halledecekler hiç düşünemiyorum.

Misi doğru yerde oynatılırsa her şekilde katkı yapar. Takımın açık ara en iyi oyun görüşüne sahip, en yetenekli oyuncusu. İyi de bir oyun kurucu. Böyle bir adam varken Hagi'nin saplantılarını anlamak güç. Yönetim de hatalı. Buna göz yummak, kulübü bilerek zarara uğratmak ihanetle eşdeğerdir. Başkan Helvacı'yı ihanetle suçlayacağına, yıllardır kendi yaptığı ihanetlere bakmalı.

Misimovic kalıyor. Bence en iyi transfer bu oldu. Önümüzdeki hafta antremanlara çıkma olasılığı çok yüksek.

Transfer olmayacaksa hemen simdi affedilsin daha fazla zaman kaybetmeyelim

Hagi sen bizim herşeyimizsin eyvallah..

Ama Galatasaray taraftarını seviyorsan ki şüphemiz yok,bu adamı kazan!

Bu adam çok yararlı olacak..!

Buna adım gibi eminim!

Misi kadroya dönsün maçlara gideceğim ya..!

Misi'ye çok ihtiyacımız var Hagi göz göre göre bir inat uğruna Avrupaya katılma şansımızı ateşe atıyor.

Misimovic hemen geri dönmelidir.Affet artık Hagi şu çocuğu ! Taraftar da eskişehir maçında geri istesin Misimovic'i yeter artık neyin inadı bu ? Hepimiz Galatasaray'ın iyliğini istemiyormuyuz ?

#21 Misimovic heytt bea.Harcatmayın,harcamayın bu adamı bir hiç uğruna :)

Antalyayla oynadıgımız macı tekrar izledim Misi ne güzelde oynamıs...

Resmen bu adamı izlemekten yoksun bırakılıyoruz ! Yeter artık alın MİSİ'Yİ KADROYA !!!

Adam kaç aydır oynamıyor,göbeği falan çıkmıştır.Bu saatten sonra affetselerde bi işe yaramaz.

Geri
Üst Alt