#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Bana Almanyadaki Misimovici düşünerek savunmayın bu adamı beyler transferini en çok isteyenlerin başında ben geliyodum.Ama takıma hiç bi şey katmadı o kadar yetenekli olmasına rağmen.Almanyada gösterdiği isteğin yarısını göstermedi oynadığı maçlarda

lütfen oynasın yeter ya bosnalı almanya'da yaşayan bi arkım var milli takımda über gut uynuyo falan diyo siz düşünün artık o da anlam veremiyo neden burda oynayamadığını hagi'ye var ya bi tek bu mevzu yüzünden sevgim tükendi.Kompleksini bu kadar belli etmemeli gs'nin başındaki adam trübünlere oynamamalı böyle.Zaten 2-3 maç,allah korusun,böyle giderse ilk giden o olcak.

Benim yanıma Bamı verseler hayata küserim lan. Yoruma gel.Kaldı ki adam 4-5 maç full sol açık oynadı.

Oynamak isteyen Bamla oynar diyen sevgili renkdaş..

Klasik 10 numara topla nerede buluşur biliyor musun?

Topu alıp kaleye yüzünü döndüğünde arapasını forvete atacak kadar tehlikeli bir yerde,Alex'in topla nerede buluştuğunu görüyor musun?

Sen Fenerbahçe kadrosunu şöyle düşün Emre Belözoğlu yok,Cristian-Selçuk yani tıpkı bizim Mustafa-Ayhan ikilisi ve ya Mustafa-Barış isimler farketmiyor alayı yeteneksiz zaten onların,demek istediğim düz adamlardan kuruluysa bu bölge,Alex ya da Misimoviç geriye gelir arkadaş,geriye gelince n'olur,otomatikman bütün oyun geriden kurulacağı için bu adam inanılmaz bir efor sarfeder,ki bir çok maçta da Servet'in ayağından top aldığını hatırlıyorum,Elano gibi kız gibi kaçmıyordu sahada,sadede gelelim,işin sırrı ortasahanda ki o elemanın 10 numara dediğimiz adama topu ulaştırması,ve bir Emre tarzından oyuncumuz olmadığı için Misimoviç'ten bu kadar beklenti yüksek,üstelik bu rezil ortasahayla bile gerçek mevkisinde oynadığı 1-2 maç çok iyi işler çıkardığını söyleyebiliriz,öyle yok Bamla oynar vs vs o geyiklere hiç girme,sen şu takıma Kaka'yı koy,arkasına Ayhan-Barış-Sarp'ı koy,Kaka der ki ya siz gidin ya ben gideyim bu takımdan..

Bizde öyle oyuncular var ki top sürmekten aciz,5 metreye pas atamayan yetenekte,Misimoviç bunlardan 10 gömlek üstün bir futbol görüşüne ve zekasına sahip,onun tek sorunu buydu,ve mevkisinde oynatılsaydı,o kendini zorlaya zorlaya bu takıma pası öğretirdi ama şans verilmedi!

Öyle ya da böyle oynayacaksın bu takımda, öyle ya da böyle !

Facebook taki galatasaray gazetesi sayfası affedildiğini eskşehir maçından sonra resmi sitede açıklanacağını söylemektedir...

Galatasaray sözlükte biri böyle yazmış.

İnşallah doğrudur ya.

Facebook taki galatasaray gazetesi sayfası affedildiğini eskşehir maçından sonra resmi sitede açıklanacağını söylemektedir...

Galatasaray sözlükte biri böyle yazmış.

İnşallah doğrudur ya.

Dun Murat Yalcindag Lig tv'de Misimovic'i takima geri kazandirmaya calisacaklarini soyledi

hagi oldugu surece zor adnan polatda istiyordur ama hagi inat ediyor amacı romanyaya para kazandırmak kendi istediklerini almak sezon bitsin hagi bu takımda kalsın kalan yabancılarıda gönderir romanyadaki takımlarda oynayanları ve genellikle romenleri getirir sonra paraları kazandırıp romanyaya gider uzerine bide tazmınat öderiz adnan başkanda cıkar ben napıyım der offf offff

arkadaslar yeter ama misimovic in bu takıma dönmesi lazım bunun için bişeyler yapmamız gerekmiyor mu sizcede ???? Sayın taraftar grubu başkanlarımız maçlarda bi protesto ile sesimizi duyurmamız gerekmez mi ve ya yönetime mail ile ne olursa olsun adamın ertem şener ile röpörtajını dinledim içim burkuldu valla ayıptır yazıktır günahtır !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geri
Üst Alt