#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Herifler cok sansli. Avrupa'nin sayili 10 numaralarindan birini transfer ettiler, hemde cok ucuza. :o

1 asist yapmış, ilkinde asisti yapan Misi değil.

Hayir ilk asist baska bir adam yazma ENDER

İlk asisti Semshov yapmış 21 numara 2.yi Misi yapmış 8 numara dağılın :D

Yönetim bitirdi bu adamı.Hagi'ye seyirci kaldığı için kızarım ama suçun çoğu yönetimde.Almanya'nın en iyi on numarasını mundar ettiler.

Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan Misimoviç'in bir asist ve bir golün hazırlanışında bulunduğu maçta Dinamo Moskova deplasmanda Lokomotif Moskova'ya 3-2 mağlup oldu.

:)

Misimoviç in böyle gönderilmesi GALATASARAY ın tarihinde kara bir lekedir... Üşüyoruz Misi reyis...

Iyi pas vermis. Biz su herifi bi forvet arkasina konduramadik

Yazık.

Olayları tam olarak bilmediğim içinde Hagiye mi yönetime mi sövsem bilemedim.

Yazık.

Olayları tam olarak bilmediğim içinde Hagiye mi yönetime mi sövsem bilemedim.

Başkan istemişse ve Hagi'yi kullanmışsa bu olay için -ki en büyük olasılık bu gözüküyor şu an- bu olayda hem başkan bu aptal kararı verdiği için suçludur, hem de Hagi kendini kullandırdığı için ve oyuncusunu harcadığı için suçludur. Hagi olmaz böyle şey, istiyorum bu oyuncuyu falan dese bu aptalca şeyler olmayacaktı, yani başkan ne diyebilirdi ki ?

Dakika bir gol bir, henüz ilk maçinda haberler gelmeye basladi. Yavas yavas üsüsek iyi olur, devaminin geleceginden süphem yok.

Kuranyi'ye çok gol attırır.

İkiside Almanya da uzun süre oynamış isimler zaten.Futbol kültürleri de çok yakın birbirlerine.

Bu arada Rusya'daki futbol gitgide güzel bir hal alıyor.Şu maç ligimizdeki pek çok maçtan daha iyi oldu

Reis asisstten sonra bu hafta golünüde çaktı:tiphat:.Hagi'ye selam olsun:o

Geri
Üst Alt