#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

OOooooooooffffffff OOOOOOOoffffffffffffffffffff

Reyise burdan selamlarimi yolluyorum umarim cok basarili olur. Katletti hagi bu adami

[video=youtube;srV0oM25Wjw]https://www.youtube.com/watch?v=srV0oM25Wjw[/video]

1 gol penaltidan ve 2 tanede %100 gollük pas atmis.

Keske oynasa idi bizde

Reis Hagi gitti ah bir kac hafta daha dursaydin...

misimovic'in suçu ne

Hala Hagi diyorlar,hey yavrum hey!Başkanınız gelirken 4 yıllık imzaladık deyip,giderken kiralıktı diyor.Uyanın reisler!

Serhat'ı boşverin.Olaylara hep dar açıdan bakmaya mahkum.

Madem yönetim yolladi Hagi neden satilmasina karsi çikmadi ? Neden televizyona çikip adam gibi bir açiklama yapmadi ? Yönetimin oyuncagi olacagini anlayinca neden istifayi basmadi ?

Tamam, Misimovic'in yollanmasini yönetim istemis olabilir ama Hagi karsi çikmayarak benim gözümde daha kabahatlidir. Hele de daha sonra Hagi'nin transfer ettirdigi oyunculari görünce bu karari kendisinin verdigini düsünüyorum.

Bana başkan falan yaptı demesin, Hagi'nin futbolcusu sonuçta başkana "yararlanacağım" diyebilirdi. Misimovic lan bu boru mu ? Takımda futbolcu kıtlığı varken gönderilir mi böyle bir adam ?

Misimovic'in ilk zamanlar bi açıklaması vardı Rijkaard gitikten sonra.Rijkaard'la çok iyi anlaşıyordum Hagi ile normal bi çalışmamız var tarzı şeyler söylemişti hatırlarsınız.Hagi sisteminde 10 numara tarzında oyuncu kullanmak istemiyor(hangi sistem tabi) bu yüzden baştan beri soğuk davrandı zaten Misi'ye.Daha sonra da ilk fırsatta kapı dışarı edildi.Bunu tamamen Hagi yaptı 1000 kere de açıkladı ben gönderttim diye.Öyle yönetim göndertecek adamı da, Hagi'ye çıkıp ben gönderdim de diyecekler o da tamam diyecek.Hagi'nin böyle bişey yapma ihtimali var mı? Kesinlikle yok.Tamamen kendisi suçludur bu konuda.

Gelirken 4 yıllık,giderken leasing .Bir babayiğit şunu açıklasın o zaman .Bal gibide yönetimin payı büyük bu olayda ,Ahmet Çakar bu olay konusunda Sezgin´i sıkıştırınca telaştan altına s.çacaktı,ne diyeceğini bilemedi adam.

Misimoviç mevzuunun temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp önümüze getirlmesinden bıkmadınız mı? Artık bırakın şu konuyu. Galatasaray forması ile 8 maça çıktı, hiçbirinde görünmedi ama Şanlı Galatasaray Tarihi forumunda kendine yer buldu. Ne için gittiyse gitti, yolu açık olsun ama bu forumda bulunmayı hak edecek birşey de yapmadı.

Misimoviç mevzuunun temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp önümüze getirlmesinden bıkmadınız mı? Artık bırakın şu konuyu. Galatasaray forması ile 8 maça çıktı, hiçbirinde görünmedi ama Şanlı Galatasaray Tarihi forumunda kendine yer buldu. Ne için gittiyse gitti, yolu açık olsun ama bu forumda bulunmayı hak edecek birşey de yapmadı.

Bir teknik direkörün geldigini düsün. Sonuçlar iyi olmayinca 8 hafta sonunda kovuldugunu düsün. Bu ne kadar mantikli olabilir ?

olay basit

polat hagiye aynen soyle gitti

hagi sen futbolcu istiyorsun ama bir sartla dedi

misiyi yollayalim parasini odemekten kurtulalim

bende senin istedigin adamlari alayim dedi

hagide kabul etti.

fazlada irdelemeyin

yuzde 80 polat yuzde 20 haginin sucu

Geri
Üst Alt