22/23 UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Eşleşmeleri Belli Oldu

Kendimce fantasy tahmini;

Ceyrek:
Fenerbahce - Juventus
Arsenal - Feyenoord
Leverkusen - Manchester Utd
Union Berlin - Real Sociedad

Yari:
Juventus- Arsenal
Manchester Utd - Real Sociedad

Final:
Juventus - Manchester Utd
Arsenal juveyi eler arsenal man utd finali olur bence.

Fener çekebileceği en iyi kurayı çekti bir diğeri de Shaktar'dı. Sevilla bu sezon ciddi kötü 3 stoperi de sakat Fernando falan stoperde oynuyor.
Sadece o olsa iyi, Gudelj oynadı stoper. Şimdi 3lü savunmanın solunda Telles oynuyor bir kaç maçtır.

Fenerbahçe rahat tur atlar diye düşünüyorum.

Ya öyle gülüp geçmeklen olmuyor. Adamlar küme düşmeme mücadelesi veriyor.

Kalecileri iyi adam Faslı Bono.

Stoper kalmadı takımda Nianzou var ki çok acemi bir herif, bir de bizim Fernando oynuyor o da iyi ama hayli ağır bir de tam stoper değil yani.

Beklerde Arjantin'in leş bekleri Acuna ve Montiel var bir de 40 yaşındaki Jesus Navas.

Orta sahada Gudelj ve Rakitic gibi bunaklar var bir de ortalama denebilecek Joan Jordan.

Hücumculara girmiyorum bile gol atabilen adam yok ya. Yok yani beş golü olan adam yok takımda. Bryan Gil iyi ama o da dribblingçi yaratıcı bir adam savunma arkasına koşularla Fener'i bitirecek tipte bir adam değil.
Açıp iki mac izlemeyen insanlar gelip isme gore yorum yapıyorlar renkdasim yorma kendini. En iyi topçusu 50 yaşındaki papu olan dandik bir ekiple eslestiler. Fener rahat eler.

bu ne yaw
1677238954258.webp

arkadaşlar sevilla ligde 4. 5. değil diye niye fener eler fln diyorsunuz bu takım hakem olmasa lig sonuncusu ümraniye'yi antalya'yı yenemeyecek leş bi ekip. sevilla tamamen elemeli tur geçme canavarı bi ekip.

%2 şansı var fenerin
Debelenmeyin totem motem ayağına hiç

Bizde gol atmakta çok zorlaniyoruz ,Shaktar ve Berlin disinda banko eleriz diyeceğimiz takım yok
Özellikle tecrübeli takımlar dahada ters ,lazyo dün akşam genclerbirligi ayarindaki takıma elendi
Ki fenerin oyun kaliteside ortada

Union Berlin grup aşamasında aynı grupta yer aldığı Union SG ile eşleşmiş tekrardan. Ilginç.

Bu arada Fener tam dişine göre rakip çekmiş bence. Turun ortada olduğunu düşünüyorum. Sevilla bu sene epey kötü. Ama UEFA kupası adamların genlerine işlemiş, belli her şey olabilir yine.

Baris alperi yunusu falan sevillaya versek adamlarin hucumu seviye atlar. Öyle bir takim.

Bu kura şu yönden iyi oldu geçebilecekleri rakip geldi Jesus geldiğinden beri beklentileri vardı kırılma noktasına geldi eğer burada çok kötü bir şekilde elenirse hayal kırıklıkları çok büyük olur. Turu geçerlerse ekstradan maçlar çıkacaklar o da sorun olmaz. Her türlü win-win gözüküyor.

Sevilla son zamanlarda fena değil ama yine de kötü takım Fbnin şansının %40tan fazla olduğu tek takım da onlar bence.Diğerlerinin hepsi eler Fener'i.Sevilla %55 Fener %45 eğer Sevilla gelirse.
Bu arada Sırbistan'ı geçmek için 5-6 galibiyet gerekiyormuş , ülke puanı önemli ben de tabii o yüzden Türk takımlarını destekliyorum bir şekilde , o yüzden umarım Başak ve Sivas bir şekilde galibiyet alır da 5-6 galibiyeti tamamlarız.
Fener beter olsun.
şom ağzım sağ olsun bunlar geldi

Bizde gol atmakta çok zorlaniyoruz ,Shaktar ve Berlin disinda banko eleriz diyeceğimiz takım yok
Özellikle tecrübeli takımlar dahada ters ,lazyo dün akşam genclerbirligi ayarindaki takıma elendi
Lazyo elenmedi. Bizim de gol atmakta zorlandığımız söylenemez.

fenerin oyun kalitesi fln ortada oldugu yok bence Bizim ligin kalitesi inanilmaz kötü.

Bu fener çok şanslı yav.Biz olsak juveden aşağı çekmeyiz.Bu arada sevilla'nın hücum olarak cok sıkıntısı var o yüzden fenerin tur atlama şansı var bence.

Geri
Üst Alt