Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.085
- 5.188
fb eler puan lazım, bu turu geçsinler en azından
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PSV maçını izlemedim de PSV takımı dağıtıp hedefsiz kaldığı için öyle bir yol kazası normal.Bu sezonki Sevilla gecen sezonki Gs gibi takiliyor. Psv yi ilk macta darma duman etmislerdi
Elinde doğru silahlar olması da lazım. Defans arkasına kaçıracak adam yok ki. Sevilla'da hücumcu yok yani abartısız. Gol atabilen adam yok. Orta saha yaşlı ve düşüşte. Savunma kevgir. Rezalet bir takım. Kalecileri iyi bak.Az biraz fenere calisan her takım feneri yener
Gerek yokinşallah 2 maçıda kazanırlar.
fb eler puan lazım, bu turu geçsinler en azından
puan toplasınlar biraz. 5 galibiyet daha çıkarırsak 10. luğa çıkıyoruz ülke sıralamasında.Gerek yok
Sevilla yi elerlerse bos yere gaza gelip final yaparlar bosverpuan toplasınlar biraz. 5 galibiyet daha çıkarırsak 10. luğa çıkıyoruz ülke sıralamasında.
Bildiğimiz Sevilla'dan çok uzaklar, o manada dedim. Yine de eleyebilirler feneri belli olmaz. Manu ve Leverkusen tarzı fişek gibi hücumculara sahip takımlar fenere en ters gelecek takımlar.Bizim bence arsenal ve man utd dışında çok zorlanacağımız biri yok fenerde Wc öncesi gibi oynamıyor bence bir çok takım sıkıntı çıkartabilirdi sevillada onlardan biri.
Kendimce fantasy tahmini;Sevilla hakkinda az once yaptigim yorumdan ziyade futbol sansinin Fener'in yaninda olacagini dusunuyorum ve turu gececeklerini tahmin ediyorum;
Sevilla- Fenerbahçe
Juventus -Freiburg
Union Berlin -Union SG- Arsenal
Sporting
Manchester Utd -Real Betis- Real Sociedad
Roma
Leverkusen -Ferencvaros- Feyenoord
Shakhtar
Rakibimizin yari finalinden gurur duyarız. Hepimiz biriz.Sevilla yi elerlerse bos yere gaza gelip final yaparlar bosver
Ben bir degilimRakibimizin yari finalinden gurur duyarız. Hepimiz biriz.