22/23 UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Eşleşmeleri Belli Oldu

Bu sezonki Sevilla gecen sezonki Gs gibi takiliyor. Psv yi ilk macta darma duman etmislerdi
PSV maçını izlemedim de PSV takımı dağıtıp hedefsiz kaldığı için öyle bir yol kazası normal.
Az biraz fenere calisan her takım feneri yener
Elinde doğru silahlar olması da lazım. Defans arkasına kaçıracak adam yok ki. Sevilla'da hücumcu yok yani abartısız. Gol atabilen adam yok. Orta saha yaşlı ve düşüşte. Savunma kevgir. Rezalet bir takım. Kalecileri iyi bak.

Sevillanin kadro gayet iyi ,sevillayi gomenleri anlıyorum da sikecilerin kadro ve oyunu yukseltenlerin kafalar fena uçmuş durumda sikecileri hiç izlemeyen birine inandirirlar gercekten

Bu sezon en çok izlediğim takımlardan biri Sevilla. Kötü kadroları var. İyi kadroları var diyen izlemiyordur. Forvetleri yok en başta.

fb eler puan lazım, bu turu geçsinler en azından
4035e890a8b5a7a5626ce2fe945d8a549e6eaf9d.gif

Üst seviye takımlarını geçtim Leverkusen ve Union Berlin de net olarak elerdi Shakhtar en basit kuraydı sonrasında Sevilla geliyordu yine iyi kura çektiler şimdiden geçerler ya da elenirler demek zor fakat Sevilla bu sene rezalet durumda %50-50 ihtimal diyorum.

Sevilla ha? Mazili bir eşleşme.

Fener çekebileceği en iyi kurayı çekti bir diğeri de Shaktar'dı. Sevilla bu sezon ciddi kötü 3 stoperi de sakat Fernando falan stoperde oynuyor.

Ya öyle gülüp geçmeklen olmuyor. Adamlar küme düşmeme mücadelesi veriyor.

Kalecileri iyi adam Faslı Bono.

Stoper kalmadı takımda Nianzou var ki çok acemi bir herif, bir de bizim Fernando oynuyor o da iyi ama hayli ağır bir de tam stoper değil yani.

Beklerde Arjantin'in leş bekleri Acuna ve Montiel var bir de 40 yaşındaki Jesus Navas.

Orta sahada Gudelj ve Rakitic gibi bunaklar var bir de ortalama denebilecek Joan Jordan.

Hücumculara girmiyorum bile gol atabilen adam yok ya. Yok yani beş golü olan adam yok takımda. Bryan Gil iyi ama o da dribblingçi yaratıcı bir adam savunma arkasına koşularla Fener'i bitirecek tipte bir adam değil.

Bizim bence arsenal ve man utd dışında çok zorlanacağımız biri yok fenerde Wc öncesi gibi oynamıyor bence bir çok takım sıkıntı çıkartabilirdi sevillada onlardan biri.
Bildiğimiz Sevilla'dan çok uzaklar, o manada dedim. Yine de eleyebilirler feneri belli olmaz. Manu ve Leverkusen tarzı fişek gibi hücumculara sahip takımlar fenere en ters gelecek takımlar.

Sevilla hakkinda az once yaptigim yorumdan ziyade futbol sansinin Fener'in yaninda olacagini dusunuyorum ve turu gececeklerini tahmin ediyorum;

Sevilla - Fenerbahçe
Juventus - Freiburg
Union Berlin - Union SG
Sporting
- Arsenal
Manchester Utd - Real Betis
Roma
- Real Sociedad
Leverkusen - Ferencvaros
Shakhtar
- Feyenoord
Kendimce fantasy tahmini;