Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.857
- 109.695
- 4.878
Evet tam 1 yıl sonra uplayacağım bu başlığı.
evet işsizim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saç dökülmesi dursun saçlarım beni terk etmesin
işimi düzenimi kurmuş olayım
gönül mevzularına koyayım.
Yaklaşık 1 senedir süregelen bazı durumlardan ötürü her anlamda dibi görmüş durumdayım. Bu zaman zarfında çokça ödün verdim karakterimden. 2018 yılı kendi adıma her anlamda kötü geldi bana ve 4-5 senelik ilişkilerin bile özünde yalan olduğunu, ailemden bile öte gördüğüm kişilere dahi tam manasıyla güvenilmemesi gerektiğini gösteren terbiye dolu bir yıl oluyor kendi adıma.. Seneye bu zamanları görür müyüm Allah bilir ama 1 yıl sonrası için temennim kafa rahatlığı ve iç huzurdur. Umarım bende gelecek sene bu zamanlar kendi adıma bir çok şeyi yoluna koymuş biri olarak bu mesajı tekrar alıntılarım.
İnşallah Yusuf, Allah razı olsun. Allah seninde gönlüne verir umarım.1 sene sonra mention attığımda güzel haberlerinizi duyarız hocam umarım.
İnşallah Yusuf, Allah razı olsun. Allah seninde gönlüne verir umarım.
Maylak kapatmistir o basligi yuzde 99Forumda benim 5 senelik plan beklenti başlığım vardı acep nerdedir kaç sene oldu vadesi dolmuş mudur bir baksak ?
@Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Murat Saylak
Mobilden bulamıyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umidi kesmemek lazim tabishe still wont fck you
ümidi ben kestim bro gelecek yılki temennim farklıUmidi kesmemek lazim tabi