22 Ağustos 2019'a Mesaj Bırakıyoruz(Temenniler-Beklentiler-Hedefler)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sami Karakoç

İmparator
411722_orig.jpg

Evet tam 1 yıl sonra uplayacağım bu başlığı.
evet işsizim​

7 yıldır bir beklenti içindeyim. Onun önümüzdeki bir sene içinde gerçekleşeceğine de inanmıyorum. Bakalım belki GSC uğurlu gelir.

saç dökülmesi dursun saçlarım beni terk etmesin :D
işimi düzenimi kurmuş olayım
gönül mevzularına koyayım.

Umarım hayatımda biri olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Askerlik, tez, kadro işleri bitmiş olsun.

Kur normale dönsün güney fransa tatili yapmış olayım.

Otomatik vites güzel bir araba bulayım da alayım.

"Iyi bok yedin amk, senin ben beynini s.kim"

Kesin sacma sapan bir sey yapmis olurum yine

Yaklaşık 1 senedir süregelen bazı durumlardan ötürü her anlamda dibi görmüş durumdayım. Bu zaman zarfında çokça ödün verdim karakterimden. 2018 yılı kendi adıma her anlamda kötü geldi bana ve 4-5 senelik ilişkilerin bile özünde yalan olduğunu, ailemden bile öte gördüğüm kişilere dahi tam manasıyla güvenilmemesi gerektiğini gösteren terbiye dolu bir yıl oluyor kendi adıma.. Seneye bu zamanları görür müyüm Allah bilir ama 1 yıl sonrası için temennim kafa rahatlığı ve iç huzurdur. Umarım bende gelecek sene bu zamanlar kendi adıma bir çok şeyi yoluna koymuş biri olarak bu mesajı tekrar alıntılarım.

Yaklaşık 1 senedir süregelen bazı durumlardan ötürü her anlamda dibi görmüş durumdayım. Bu zaman zarfında çokça ödün verdim karakterimden. 2018 yılı kendi adıma her anlamda kötü geldi bana ve 4-5 senelik ilişkilerin bile özünde yalan olduğunu, ailemden bile öte gördüğüm kişilere dahi tam manasıyla güvenilmemesi gerektiğini gösteren terbiye dolu bir yıl oluyor kendi adıma.. Seneye bu zamanları görür müyüm Allah bilir ama 1 yıl sonrası için temennim kafa rahatlığı ve iç huzurdur. Umarım bende gelecek sene bu zamanlar kendi adıma bir çok şeyi yoluna koymuş biri olarak bu mesajı tekrar alıntılarım.

1 sene sonra mention attığımda güzel haberlerinizi duyarız hocam umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt