22 Ağustos 2019'a Mesaj Bırakıyoruz(Temenniler-Beklentiler-Hedefler)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isim gucum insaAllah 100% rayina oturmus olur

Sac ektirmis olurum :D

Anne ve Babam ile Umreye veya ailecek guzel bi tatil

Helal sut emmis yengenizi bulmus olurum :asd:

Herkes saglikli olur insaAllah

Renktaş bu kadar umutsuz olma, inan şu an konuya yazan arkadaşlar gibi senin durumuna yakın çok kişi var, seneye inşAllah hep birlikte bu sıkıntılara güler geçeriz.

Yaklaşık 1 senedir süregelen bazı durumlardan ötürü her anlamda dibi görmüş durumdayım. Bu zaman zarfında çokça ödün verdim karakterimden. 2018 yılı kendi adıma her anlamda kötü geldi bana ve 4-5 senelik ilişkilerin bile özünde yalan olduğunu, ailemden bile öte gördüğüm kişilere dahi tam manasıyla güvenilmemesi gerektiğini gösteren terbiye dolu bir yıl oluyor kendi adıma.. Seneye bu zamanları görür müyüm Allah bilir ama 1 yıl sonrası için temennim kafa rahatlığı ve iç huzurdur. Umarım bende gelecek sene bu zamanlar kendi adıma bir çok şeyi yoluna koymuş biri olarak bu mesajı tekrar alıntılarım.

Reis mottomuz daha az sinir daha cok mutluluk

Bazen bir seyleri kazanmak icin yumruklarini gevsetip bir seylerin avucuna gelmesini beklemelisin.

Sabir zor ama en buyuk erdemlerden biri.
Vallahi muazzam acikladin başkan ama ne zaman olumlu düzgün düşünsem her bir olumsuzlukla karşılıyorum ve hanı game över olursun da oyuna yeniden baslarsin öýle oluyor ve artık güç kalmadı be reis gene buna da şükür beterin beteri var.

Vallahi muazzam acikladin başkan ama ne zaman olumlu düzgün düşünsem her bir olumsuzlukla karşılıyorum ve hanı game över olursun da oyuna yeniden baslarsin öýle oluyor ve artık güç kalmadı be reis gene buna da şükür beterin beteri var.

hepsine kazanım gözüyle bakmak lazım, inşaallah 2019 daha iyi olur.

2019 'a kadar mod olacağımı tahmin ediyorum.

ipucu: farklı bir sitede ve planım tıkır tıkır işliyor.

Daha olgun dusunen bir insan olmak istiyorum.Duygularina yenik dusmeyen akliyla hareket eden

Bakalim

Dogru stratejilerle her seyi yaparsin

Yaparsin da

Deger mi

Onemli olan o
şu sıralarda yaptığım tek sey kendimi geliştirmek level, skill, item kasıyorum

ekşi sözlük yazarlığım onaylansa da oradan biraz elit manita ayıklasam bıktım artık topuğundan deve hörgücü gibi baloncuk çıkan kızlardan ucuz ayakkabı giyiyorlar diye öyle hep

şu sıralarda yaptığım tek sey kendimi geliştirmek level, skill, item kasıyorum

ekşi sözlük yazarlığım onaylansa da oradan biraz elit manita ayıklasam bıktım artık topuğundan deve hörgücü gibi baloncuk çıkan kızlardan ucuz ayakkabı giyiyorlar diye öyle hep

seni allah'a eft ediyorum

iyi anlaşırsınız

Umarım Namık hala genel koordinatör olur.

seni allah'a eft ediyorum

iyi anlaşırsınız

Anlaşıldı Tamam.

Z3prNA.jpg

Belirli bir miktar para kazanan insanların, yardıma muhtaç olanlara bakması şart olmalı. Eğer yapmazlarsa doğru hapse

Seneye bu saatde Bora Bora :) İyi bir Maas felan filan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt