22. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı bugün ne işin var forumda senin.

İnternete falan bile girme hiç, sınavın varsa yarın.

Kafa çok kötü oluyor öyle girince böyle 3 saat süren sınavlara , kendimden biliyorum.

17.00-18.00 civarı bırakıyorum elimden laptop'u. Ama bana etki ettiğini düşünmüyorum ya ayrı mesele. :p

Kafayı dağıtabileceğim sınırlı yerlerden burası. Rahatlatıyor aksine. :)

Yok yok isterseniz bugün açın (yani çoğunluk istiyorsa) lakin şarkımı şimdiden gönderir VIP koltuğumu kaparım ona göre. :)

Sınavı olan kardeşlerimiz var bence bugün değil yarın akşam açın başlığı , yoksa bana göre hava hoş .

Benim için sorun yok. Üyelerimiz nasıl uygun görürse öyle olsun. :) Bugün derseniz bugün yaparız, yarın derseniz yarın yaparız. Yapmayın derseniz hiç yapmayız. :) Halk ne istiyorsa o.

Adam yarışma istemiş kabul görmeyince moderatör başvurusu yapmış, siz yapmazsanız ben yaparım diye :D

Alpay da avatar değiştirmiş, enteresan bir gelişme.

@Aydın Aslan

Nasıl olmuş mu avatar ? :D

Bizde ki Lana Del Rey aşkı Eurovision aşkı değildir, bambaşka bir şeydir adı konamaz. :p

Benim için sorun yok. Üyelerimiz nasıl uygun görürse öyle olsun. :) Bugün derseniz bugün yaparız, yarın derseniz yarın yaparız. Yapmayın derseniz hiç yapmayız. :) Halk ne istiyorsa o.

Olmadı başlığı açarsın. Yazarsın Muhammed gibi isteyipte sınavı olanları.

Şarkı gönderimi süresinin yarına uzatırız. Çok problem olmaz bunlar bence.

İşte bu !

Proletarist statükocu zihniyete karşı desteğim seninle ,

@Emrah Yıldırım halkın nabzına şerbeti basıyorlar dikat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt