- 27 Ocak 2010
- 58.765
- 30.396
- 3.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf Cranberries daha önce oldu 1. diye dinlemeyip oy vermeyen olmuştur. Dinleyen zaten bizim gibi 12 verir veya en kötü 7+ verir ama işte burası kurtlar sofrası. Çok ince düşünmek gerekiyor.
Klip
Giriş
da çok önemli.
Şarkının play-list'te ki konumu bile etkili aslında tamamen şans olsa da.
Sırf Cranberries daha önce oldu 1. diye dinlemeyip oy vermeyen olmuştur. Dinleyen zaten bizim gibi 12 verir veya en kötü 7+ verir ama işte burası kurtlar sofrası. Çok ince düşünmek gerekiyor.
Klip
Giriş
da çok önemli.
Şarkının play-list'te ki konumu bile etkili aslında tamamen şans olsa da.
klıbınde girişi 10 numara şarkınında girişi 10 numara.
bizi yollarımıza düşen yıldırımlar katletti.
dediğim gibi baronlar istedi tetikçiler vurdu cinayeti gördüm.
vermıyon Aslan cidden vermıyon. aç bak . hep derim 2 Aslan 1 Uğur 1 de Kemal reis ten oldum olası puan alamadım dıye.
Neyseki Kemal reis puan orucunu noktaladı
Osman abi ben sana 2 kere puan vermişim o kadar da değil.D
6 Puan - Akcent feat Liv - Faina
1 Puan - KADEBOSTANY Walking With A Ghost
Osman abi ben sana 2 kere puan vermişim o kadar da değil.D
6 Puan - Akcent feat Liv - Faina
1 Puan - KADEBOSTANY Walking With A Ghost
6 puanı kız ıcın verdın kesin
kadebostany e ise gerçekten 1 puan verdıysen yönetımden ihracını talep edicem
Amor mio seninse 8 vermişim ona da.![]()
tamam bukadar araştırma yeter iki gündür kimse hırslansam geçmişi getirdi döktü![]()
tamam bukadar araştırma yeter iki gündür kime hırslansam geçmişi getirdi döktü![]()
Diğerlerini bilmem de bana kızman da haklılık payı var biraz.3 defa vermişim az sayılır.Mesela Ozan Kesgin'den de 5-6 defa 10-12 aldım ama hiç puan verdiğimi hatırlamıyorum.D
Diğerlerini bilmem de bana kızman da haklılık payı var biraz.3 defa vermişim az sayılır.Mesela Ozan Kesgin'den de 5-6 defa 10-12 aldım ama hiç puan verdiğimi hatırlamıyorum.D
Ozan kendi şarkısına kendi bile puan vermez bence genelde, oradan bir pişmanlık duymana gerek yok.![]()
şuan ozan ile zar zor kurduğun tüm köprüleri yaktın farkında mısın?
edit.neyse ona anlatırsın
@Ozan Kesgin
Her yarismada alpaya 12 leri vermeme ragmen hic puan alamamak nasil bir duygudur bilirmisin osman?
Tapatalk
bilmez olurmuyum.
Alpay üstünde çeşitli deneyler incelemeler ve araştırmalar yapılması gereken kadim bir dostumuzdur.