22. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Osman Uzdu ya haksızlık yapılmıştır şarkısı on numaraydı ilk defa,ilk 3 te olmalıydı kesinlikle

Heirs_Older_sister_slap.gif.gif

Sırf Cranberries daha önce oldu 1. diye dinlemeyip oy vermeyen olmuştur. Dinleyen zaten bizim gibi 12 verir veya en kötü 7+ verir ama işte burası kurtlar sofrası. Çok ince düşünmek gerekiyor.

Klip

Giriş

da çok önemli.

Şarkının play-list'te ki konumu bile etkili aslında tamamen şans olsa da.

klıbınde girişi 10 numara şarkınında girişi 10 numara.

bizi yollarımıza düşen yıldırımlar katletti.

dediğim gibi baronlar istedi tetikçiler vurdu cinayeti gördüm.

Sırf Cranberries daha önce oldu 1. diye dinlemeyip oy vermeyen olmuştur. Dinleyen zaten bizim gibi 12 verir veya en kötü 7+ verir ama işte burası kurtlar sofrası. Çok ince düşünmek gerekiyor.

Klip

Giriş

da çok önemli.

Şarkının play-list'te ki konumu bile etkili aslında tamamen şans olsa da.

:oops:

klıbınde girişi 10 numara şarkınında girişi 10 numara.

bizi yollarımıza düşen yıldırımlar katletti.

dediğim gibi baronlar istedi tetikçiler vurdu cinayeti gördüm.

Emrah'a çok zıt gitme işte;)

Dido ve Lana Del Rey sonrası 2. defa birinci olan şarkıcı çıkması zor.

Cranberries'in nerede ise her şarkısını bilirim çünkü çok seviyorum, ama çoğu insan da Cranberries sadece Zombie.

Şarkı seçimindeyi kastettim ince derken, oylama da değil.

Sen, ben ve o tarz şarkıları sevenler verir ama Dido daha 2 yarışma önce 2. kez birinci olmuşken kolay değil belki de 2.defa daha önce birinci olmuş solistin olması.

Belki de özellikle Tolga, ben, veya arada sırada bunu yapan Cenk (o da Set Fire ile 2.defa katılmıştı ondan yazdım) gibi daha önce çok defa birinci olanlardan bekledi millet o şarkıyı.

Algı da önemli.

Zalimler için yaşasın cehennem!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=gaM1AfLEgwg[/media]

vermıyon Aslan cidden vermıyon. aç bak . hep derim 2 Aslan 1 Uğur 1 de Kemal reis ten oldum olası puan alamadım dıye.

Neyseki Kemal reis puan orucunu noktaladı

Osman abi ben sana 2 kere puan vermişim o kadar da değil. :DD

6 Puan - Akcent feat Liv - Faina

1 Puan - KADEBOSTANY Walking With A Ghost

Osman abi ben sana 2 kere puan vermişim o kadar da değil. :DD

6 Puan - Akcent feat Liv - Faina

1 Puan - KADEBOSTANY Walking With A Ghost

6 puanı kız ıcın verdın kesin

kadebostany e ise gerçekten 1 puan verdıysen yönetımden ihracını talep edicem

tamam bukadar araştırma yeter iki gündür kimse hırslansam geçmişi getirdi döktü :D

Diğerlerini bilmem de bana kızman da haklılık payı var biraz.3 defa vermişim az sayılır.Mesela Ozan Kesgin'den de 5-6 defa 10-12 aldım ama hiç puan verdiğimi hatırlamıyorum.:DD

tamam bukadar araştırma yeter iki gündür kime hırslansam geçmişi getirdi döktü :D

:D

Hacı senin neden birinci olmadığını cidden açıklayamaz artık hiç bir şey.

Herkes puan da vermiş aslında, var bir kara büyü bir kurşun falan döktür en iyisi. :D

Diğerlerini bilmem de bana kızman da haklılık payı var biraz.3 defa vermişim az sayılır.Mesela Ozan Kesgin'den de 5-6 defa 10-12 aldım ama hiç puan verdiğimi hatırlamıyorum.:DD

ozan senı bulmak ısterse bana ulasabılır. çayırovayı az çok bılırım :D

Ozan kendi şarkısına kendi bile puan vermez bence genelde, oradan bir pişmanlık duymana gerek yok. :D

Her yarismada alpaya 12 leri vermeme ragmen hic puan alamamak nasil bir duygudur bilirmisin osman?

Tapatalk

Her yarismada alpaya 12 leri vermeme ragmen hic puan alamamak nasil bir duygudur bilirmisin osman?

Tapatalk

bilmez olurmuyum.

Alpay üstünde çeşitli deneyler incelemeler ve araştırmalar yapılması gereken kadim bir dostumuzdur.

bilmez olurmuyum.

Alpay üstünde çeşitli deneyler incelemeler ve araştırmalar yapılması gereken kadim bir dostumuzdur.

Hacılar sana 12 verince Serkan kırılır, Serkan'a 12 versem sen dersin bravo yap onu birinci ocak dışısın. :(

Ne yapacağımızı şaşırdık burada biz de.

Birinize 12 diğerine 10 versem bu sefer de yine sorun olacak bu gidişle.

Tahmin işinde zaten çok başarılı olduğum söylenemez ama Serkan'ın son 2 yarışmada ki şarkısını müneccimler bile tahmin edemezdi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt