22. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah katılırsa şarkı kalmaz elimde katılacak. :D

2 yarışmadır başarıyı daha önce yedek olarak gönderdiğim şarkılarda buldum. As listeye dönüp hüsran yaşamak istemiyorum. :D

avatarındakı kadın ıle katılırsa yarısmadan ihracını talep ediyorum.

Saçmalama abi avatarım ile niye katılıp tekrardan bir efsaneyi kamu malı haline getireyim.

Lana benim için özel, kimseye dinlettirmem, dinletsem de düşük oy almasına izin veremem. :)

Zaten elimde çok net iyi sıralama (ilk 5) yapacak başka isimler var.

Saçmalama abi avatarım ile niye katılıp tekrardan bir efsaneyi kamu malı haline getireyim.

Lana benim için özel, kimseye dinlettirmem, dinletsem de düşük oy almasına izin veremem. :)

tuçel hakkında ne duusunuyorsun.

destan yazmadan bı kac cumlede özetler mısın

Emrah katılırsa şarkı kalmaz elimde katılacak. :D

2 yarışmadır başarıyı daha önce yedek olarak gönderdiğim şarkılarda buldum. As listeye dönüp hüsran yaşamak istemiyorum. :D

Yahu bu Emrah'ı çok abartıyorsunuz beyler. Aslında pırlanta gibi adamdır kendisi :D

Edit: son mesajlarımı sallayın gitsin. Bilerekten öyle yazıyorum. Son ana kadar adamın ne yapacağı belli olmaz. O yüzden çok uğraşmayın derim :D

Pmlerime bir bakayım Alpay'ın alternatif şarkılarına:D

Taptap

Olumlu ama üzerine medya işini halledecek tecrübeli bir isim şart.

Denizli+ Tuchel olur bence.

Jorge Jesus olursa daha iyi olur tabi.

denızlı sadece ılk yıl olmak kaydıyla denızlı tucel ılıskısıne bende olumlu bakıyorum.

sportıf bılmem ne denızlı. tucel hoca. yardımcısı erdal keser. guzel hamleler olur.

Yahu bu Emrah'ı çok abartıyorsunuz beyler. Aslında pırlanta gibi adamdır kendisi :D

Edit: son mesajlarımı sallayın gitsin. Bilerekten öyle yazıyorum. Son ana kadar adamın ne yapacağı belli olmaz. O yüzden çok uğraşmayın derim :D

Emrah ile bir sorunum yok zaten benim ki. Katılması işime gelmez, durum tespiti yaptım sadece. :D

Katılırsa tabi ki yine de mutlu oluruz. İyi muhabbet döner bir de tabi. :)

Osman'a oy vermezse çarşının nasıl karışacağını tahmin bile edemiyorum mesela, hele bir de Osman oy verirse ona. :D

Emrah ile bir sorunum yok zaten benim ki. Katılması işime gelmez, durum tespiti yaptım sadece. :D

Katılırsa tabi ki yine de mutlu oluruz. İyi muhabbet döner bir de tabi. :)

Osman'a oy vermezse çarşının nasıl karışacağını tahmin bile edemiyorum mesela, hele bir de Osman oy verirse ona. :D

O değil de, katılırsa benden çekeceği var. :D Son yarışmalarda sürekli bana laf soktu.

Forum'un takdir edeceğini bilsem acayip şarkılar geliyor aklıma ama sevilmez buralarda pek.

Kendim önemli değil ama o şarkıların rezil olmasını görmek istemiyorum.

Yarın ki şarkımı hazırladım. Bir anda aklıma geldi. İddialı bir şarkı değil ama bakalım. Bir de kontrol edeyim yasaklı olmasın.

Çok fazla alternatifim oldu hayra alamet değil.

Öyle olunca en kötüsünü seçiyorum genelde.

Oylama sistemi nasıl beyler en son bu yarışmaya katıldığımda Şebnem Peker dinle'yle eurovision'da türkiye'yi temsil ediyodu liseliler bilmez.

Şarkıya mı oy veriyosunuz komşuya mı. İsimler mi oy alıyor şarkılar mı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt