22. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oylama sistemi nasıl beyler en son bu yarışmaya katıldığımda Şebnem Peker dinle'yle eurovision'da türkiye'yi temsil ediyodu liseliler bilmez.

Şarkıya mı oy veriyosunuz komşuya mı. İsimler mi oy alıyor şarkılar mı.

reis en doğru isme yönlendiriyorum sizi

fırsat bu fırsat dök içindeki destanlarca sayfa yazı yazma arzusunu @Alpay Asma

Forum'un takdir edeceğini bilsem acayip şarkılar geliyor aklıma ama sevilmez buralarda pek.

Kendim önemli değil ama o şarkıların rezil olmasını görmek istemiyorum.

Bence bırak olacaksa rezil olsun ne var ki bunda ,,,

önemli olan yeni şeyler keşfetmek değil mi ,

ben Röyksopp ile katıldım sonuncu olacağımada adım gibi emindim , ama bence çok güzel bir şarkı , ne olacak ki sonuncu olmuşsa !

alpay hala cevap vermediğine göre cidden son haftalarda içinde biriken destan yazma arzusu fena patlıycak buralara

İki şarkı adayım var, yarışmaya katılanlara bakıp ona göre göndereceğim şarkımı :)

Yakalarsam tabi konuyu, yarın çok işim var.

Oylama sistemi nasıl beyler en son bu yarışmaya katıldığımda Şebnem Peker dinle'yle eurovision'da türkiye'yi temsil ediyodu liseliler bilmez.

Şarkıya mı oy veriyosunuz komşuya mı. İsimler mi oy alıyor şarkılar mı.

Şarkıya oy veriliyor. Şarkıları gönderenlerin isimlerini bilmeden pm usulü ile organizasyonu üstlenen arkadaşa gönderiyoruz oyları bildiğimiz Eurovision puanlama sistemi ile.

Şarkıya gönderiliyor demişken tabi

Klibin güzelliği-varsa klibi tabi ki

Katılımcıların sevdiği türleri tahmin edebilme

Daha önce birinci olan şarkıların türlerini iyi etüt etme ve ona göre pozisyon alma

bunlar önemli.

Şarkıya oy veriliyor. Şarkıları gönderenlerin isimlerini bilmeden pm usulü ile organizasyonu üstlenen arkadaşa gönderiyoruz oyları bildiğimiz Eurovision puanlama sistemi ile.

Daha önce birinci olan şarkıların türlerini iyi etüt etme ve ona göre pozisyon alma

bunlar önemli.

Anladım eyvallah Alpay'ım sistem eskisinden iyi, yer varsa katılmak isterim beni ayıklatın unutursam.

Beyler yarına çok iyi hazırlanın derim. Kazanan çok şey kazanacak haberiniz olsun. :ka19:

bunlar önemli.

dağ fare doğurdu

@Alpay Asma mevcut avatarı değiştirmezsen işin zor. Kız feci olarak eski kız arkadaşıma benziyor. Her baktığımda duygulanıyorum. :(

Yarın değiştiririm o zaman. :(

Kız meseleleri hassastır bilirim.

adam aşk acısı çekıyor senden tüm medeni şekliyle birşey rica ediyor.

ufacık bir istek

belkide bunca zamandır ılkkez senden böyle bır talepte bulunuyor.

ve karşılığında ne cevap alıyor?

ne cevap alıyor?

"hmm ok yarın değişştiriirim ozamn .s "

ayıptır, yazıktır, günahtır, haramdır?

bu çocuk sabaha karşı o resim yuzunden bunalıma girip bıleklerını dikine keserse ne olacak?

ne olacak Alpay?

ne olacak?

değer mi?

utanıcağını bilsem çok fazla şey saydırıcam ama

ondan da anlamazsın ki sen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt